BIEWERKA Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ciekawa jestem gdzie został ten szczeniak zakupiony???
tigrunia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 O kurcze .. nowy biewerek :crazyeye: :multi::multi: Moonek pochwal się skąd go masz ..
GosiaNatalka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Moonek napisz nam gdzie kupiłaś to maleństwo, ? Czy to piesek? jak to u Ciebie bywa kolejny szkrab ma intrygujące ubarwienie.
GosiaNatalka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Nie martw się on jest śliczny i ten jego kolor to jest braz? czy tylko tak na zdjęciach wyszedł?
mery Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Moonek! Co za piękności....:loveu: aż się rozpływam... Mam jedno, małe pytanko: Na jaki adres wysyłałaś list do Gwiazdora:razz:? Może ja mam jakiś zły, albo już nieaktualny :roll:
mery Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :loveu: Facet jej idealny. Najukochańszy na świecie! Nie wymienię go nigdy na żadnego innego, musiałabym być głupia jak but :loveu: Jedyny problem to właściciel mieszkania od którego wynajmujemy. Nie zgadza się na drugiego psa.... Jak się przeprowadzimy to będę mieć stadko :loveu:
Kaladan Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 No jasne!! jeszcze nie skoczyłam posta pisac, a tu: "Ciekawe czy ma rodowód?" ...bo to jest najważniejsze!! Moonek nie złość sie. Nie dziw się, że hodowcy jak spotykają jakiegoś nieznanego psa, to najpierw pytają o rodowód, bo to im najwięcej powie o tym psie. Ale nigdy to nie jest kwestionowanie jego wartości jako przyjaciela.
białeyorki Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Oczywiście że chodzilo o pokrycie suczek.Czy ten tekst kogoś obraził,przecież nie napisałam nic zbereżnego ani obrażliwego.To tylko samo życie i potrzebne jest to do powstania nowego życia ,czyli następnego pokolenia białych yorek.A piesiu śliczny witamy w naszy towarzystwie noewgo faceta.
artasik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 to miała być galeria biewerków a nie jakiś nowych wynalazków.Przeciez ten piesek nie ma nawet kolorów biewerka, długie uszy no i kufa też ma wiele do życzenia:shake: .Dla mnie ten pies to mix pompeo takie ostatnio sprzedawała niby z Holandii hehe:crazyeye:
zaba14 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 białeyorki napisał(a):Oczywiście że chodzilo o pokrycie suczek.Czy ten tekst kogoś obraził,przecież nie napisałam nic zbereżnego ani obrażliwego.To tylko samo życie i potrzebne jest to do powstania nowego życia ,czyli następnego pokolenia białych yorek.A piesiu śliczny witamy w naszy towarzystwie noewgo faceta. aby powstal york oba rodzice musza byc rodowodowi i miec uzyskane konkretne tytuly ;)
jolisia34 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='artasik']:loveu::loveu: Ale minka,chyba zła jestem:diabloti:
jolisia34 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :eviltong: A ja mam wszystko w nosie...:eviltong:
białeyorki Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 I Masz Rację.pozdrawają Kacper I Jego Sym Macky
artasik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Fajne psiaki. pozdrowienia dla właścicielki
Kaladan Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Artasik, Xenia jest śliczna! I ma tą klasyczną zadziorną yorkową mordkę :loveu:
Chefrenek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Białeyorki, w jakim wieku są te szczeniaki ze zdjęcia?
Recommended Posts