Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko galeria nie w tym miejscu co być powinna .. może jakiś mod przeniesie do foto blogów ???

Hmmm z drugiej strony to galeria Biewerków, a nie indywidualna i myślę, że taki wątek może (a nawet powinien) tu być, tak jak "galeria yorkowych szczeniaczków" czy "yorki i inne zwierzęta".

Posted

Migotka napisał(a):
Jak ja wkleje moją zaszczaną nową kanape ...to każdemu sie odechce Biwerów ................:chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw:

A widzieliście mój wełniany dywan ?
:cry:

Posted

Przepiękne psiaki:loveu:
Ale skoro to nie fotoblog tylko galeria biewerów na naszym forum to nie będę jej przenosić, fajnie że taka galeria powstaje, wkeljajcie fotki swoich piesków wszyscy chętnie pooglądają:loveu:

Posted

Witam,jeszcze nie byłam na tym forum osobiście ale często zaglądam jako gość no i widzę że czas do Was się dołączyć skoro powstała galeria Biewerków( a mam dwa ;-))

i już teraz są również i na pomorzu Biewerki...

Posted

PONGO napisał(a):
Witam,jeszcze nie byłam na tym forum osobiście ale często zaglądam jako gość no i widzę że czas do Was się dołączyć skoro powstała galeria Biewerków( a mam dwa ;-))

i już teraz są również i na pomorzu Biewerki...

Pokazuj nam tu szybko swoje skarby:multi::multi:,czekamy z niecierpliwością!

Posted

Hej co do zjęć to tak:(wg. instrukcji Vectry)
1.Obrazek najpierw musimy umieścić na jakimś serwerze , ja używam tej stronki http://www.imageshack.us/
2.Na stonce "Imageshack" klikamy na przycisk "przeglądaj , następnie szukamy na naszym dysku pliku z obrazkiem , zaznaczamy zatwierdzamy, ustawiamy wielkość na 640x640(chyba tak tam jest) i klikamy na przycisk HOST IT

3.Gdy nasz obrazek , powędruje na serwer , otwiera nam się kolejna stronka z kilkoma różnymi linkami dostępu do naszego podpisu.

4.Wybieramy link Direct link to image zaznaczamy go klikamy prawym przyciskiem myszki i klikamy na kopiuj

Potem wchodzimy w edytor pisania postu i klikamy w żółty kwadracik(tam gdzie jest pasek narzędczi ze zmianą czcionki itp.) kiedy otworzy nam sięokno wklejamy zaznaczony link i klikamy ok i mamy zdjęcie

A jeśli ci się nie uda to wyślij zdjęcia do mnie na maila(patikujek@o2.pl) a ja je wstawie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...