wandul 66 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 oj , duża by to musiała być skrzynka- na 1 fotce widac jego trzecie powieki w obu oczkach , ale to juz mu odpuścimy!!! DOMKU -gdzie jesteś???? Quote
Jola_K Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 cudo! :loveu: ciesze sie ze udalo sie na czas go zoperowac, bidus malutki Quote
halbina Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ale na tych zdjęciach i tak nie widać, jak on jest duży... brak punktu odniesienia... Quote
jotka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Coś w tym jest! Zaraz po uroczystym oświadczeniu, ze do piwnicy kot nie pójdzie, klucze się znalazły! W torbie, którą kilka razy przepatrzyłam.:roll: A co do długości kota, to od czubka nosa do końca ogona ma ok.90cm. Długi raczej jest, no nie?:evil_lol: Quote
wandul 66 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 na miau ktoś zaproponował tymaczas ,jotka , czy do końca leczenia może być u Ciebie ? a co do kluczy , to pewno on osobiście Ci je schował;):eviltong::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 te klucze to napewno jego sprawka :cool3: Quote
wandul 66 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 niestety bytomski tymczas już sie zdąrzył zakocić , ale to kociątko - może szybko pójdzie do domku...... Quote
daro7934 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Witam bytomski tymczas to ja ;) ! Rozmawialam z Patsi i uzgodnilysmy ze ona wezmie ta mala kociczke ktora dzis do mnie zawedrowala i tym samym zrobi sie miejsce u mnie dla Kolosika !!!!! Quote
Tweety Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ależ się te koty nawędrują:razz: Tak, u Patsi za "kolosa" robi Piotruś - kruszynka:evil_lol: Quote
Tweety Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 mam wieści od jotki, która ma problemy z wejściem na wątek: 1. Kolos dostał nowe imię - Teo (tak uzgodniłyśmy z Wandą) bo kolos ładnie nie jest. 2. Zostanie u mnie do końca leczenia. Myślę, że warto mu te oczy też polepszyć, bo nie wiem jak to działa zdrowotnie, ale na urodzie szkodzi bardzo. Oczywiście nie zaraz, bo musi wydychać tą narkozę z kastracji i operacji przepukliny, ale skonsultowałabym go z kocim okulistą Quote
wandul 66 Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 kurcze , gdzie moje posty????? Jotka , co słychac u Teodora? Quote
jotka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No mój wysiłek, żeby umieścić post też poszedł na marne. Ale powtarzam. Teodor jest przykładowym kocurem, jak z Bonifacy z Dobranocki. Najeśc sie, dać sie pomiziać i spać. Byle psy sobie za bardzo nie pozwalały, bo wtedy trzeba im pokazać kto tu rządzi. Mój Lisek unika go jak ognia, bo Teodor sprawił mu manto zanim się spostrzegłam i zareagowałam, Dina też ma przed nim respekt. Moja kiciusia omija go szerokim łukiem. Kot nie da sobie w kasze dmuchać. Już po wyjęciu szwów. Wypiękniał, sierść na brzuszku odrasta - domek potrzebny. Quote
Patsi Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Śliczny Teoś:loveu: Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek. Mocne kciuki!!! Quote
Patsi Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Przed chwilą dzwoniła do mnie Wandul-Teodor ma dom!!!! Adoptowała go rodzinka, która ma dziecko i nie chciała małego kota Umieram teraz ze szczęścia Kolosiku kochany-wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Dziękuję wszystkim, którzy pomogli Teosiowi:Rose: Quote
jo_joanna Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 :multi::multi::multi: super wieści!! Quote
halbina Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Super wieści! A u Wandeczki nowa dostawa kociąt z Bielska Białej... ile? ona sama już nie potrafi się doliczyć... skąd wiem? bo Jola przywiozła coś i dla mnie... :p Quote
wandul 66 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 podziekowania należą sie głownie jotce- u mnie Teodor był jedna noc , całą resztą i szukaniem domku zajęła sie jotka -DDDDZZZZIIIĘĘĘKKKKUUUUUJJJEEEEMMMMYYYYY!!!! Quote
Jola_K Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 kolejny Teofil w potrezbie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8971107#post8971107 pomozcie prosze, mamy tylko dwa dni......... :( Quote
Recommended Posts