Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś w tym jest! Zaraz po uroczystym oświadczeniu, ze do piwnicy kot nie pójdzie, klucze się znalazły! W torbie, którą kilka razy przepatrzyłam.:roll:
A co do długości kota, to od czubka nosa do końca ogona ma ok.90cm.
Długi raczej jest, no nie?:evil_lol:

Posted

Witam bytomski tymczas to ja ;) ! Rozmawialam z Patsi i uzgodnilysmy ze ona wezmie ta mala kociczke ktora dzis do mnie zawedrowala i tym samym zrobi sie miejsce u mnie dla Kolosika !!!!!

Posted

mam wieści od jotki, która ma problemy z wejściem na wątek:
1. Kolos dostał nowe imię - Teo (tak uzgodniłyśmy z Wandą) bo kolos ładnie nie jest.
2. Zostanie u mnie do końca leczenia. Myślę, że warto mu te oczy też polepszyć, bo nie wiem jak to działa zdrowotnie, ale na urodzie szkodzi bardzo. Oczywiście nie zaraz, bo musi wydychać tą narkozę z kastracji i operacji przepukliny, ale skonsultowałabym go z kocim okulistą

• 2 weeks later...
Posted

No mój wysiłek, żeby umieścić post też poszedł na marne. Ale powtarzam.
Teodor jest przykładowym kocurem, jak z Bonifacy z Dobranocki. Najeśc sie, dać sie pomiziać i spać. Byle psy sobie za bardzo nie pozwalały, bo wtedy trzeba im pokazać kto tu rządzi. Mój Lisek unika go jak ognia, bo Teodor sprawił mu manto zanim się spostrzegłam i zareagowałam, Dina też ma przed nim respekt. Moja kiciusia omija go szerokim łukiem. Kot nie da sobie w kasze dmuchać. Już po wyjęciu szwów.

Wypiękniał, sierść na brzuszku odrasta - domek potrzebny.

Posted

Przed chwilą dzwoniła do mnie Wandul-Teodor ma dom!!!! Adoptowała go rodzinka, która ma dziecko i nie chciała małego kota Umieram teraz ze szczęścia Kolosiku kochany-wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Dziękuję wszystkim, którzy pomogli Teosiowi:Rose: