Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mrrr napisał(a):
Jak by co to moge podskoczyć z aparatem. Tak jak się polecałem Pani Wando. Prosze mi tylko dać znać.
dzięki Panie Łukaszu , kocur dzisiaj jedzie z jotką do Dąbrowy Górniczej , fotki porobimy mu na miejscu:lol:Ale zapraszam z Marlenka na kawkę , spokojnie pogadamy!!!

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wandul 66 napisał(a):
kocur nie okazał sie kociakomordercą , rano w pokoiki siedział cały skład. Małe miuaczą cienko , pan kOLOSIK donśnym baso-falsetem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to dobrze:lol:

Posted

kocur ruszył już w podróz do Dąbrowy Górniczej , jutro z jotką jedzie do weta w Mikołowie . Kurcze , im więcj patrzę na to cos co ma na brzuchu , tym bardziej wydaję mi się , że to raczej jest jakieś guzisko !!! Fotki wstawi jotka , ale trudno powiedzieć , jak to będzie widoczne!

Posted

Oto bohater zamieszania. Takie zdjęcie, jaki fotograf. zdjęcie guza nie wyszło, za gęsta sierść. Wstawiłam do klaty w piwnicy, jedzonko wciął, jutro do szpitala. Jak trzeba będzie, zrobi histopatologię.

Posted

kurcze , szkoda , że zadna z fotek z przepuklina nie wyszła , to tłusty kot , na brzuchu ma dużo sierści , jak próbowałyśmy ja mocniej uwidocznić , zaraz sie awanturował. Jotka , może wklej wszystkie fotki , na tej niwiele widać!

Posted

od rana mysle o tym przerazonym wolnozyjącym kocurze , który nagle ze swgo bytomskiego podwórka , ku swojemu zaskoczeniu i przerażeniu , zaczął podróz - koci Boże - proszę , oby nie ostanią!!! Pomyślcie , co on czuje , nagle w innym środowisku , zamknięty w klatce , otoczony obcymi osobami!

Posted

będzie dobrze, musi. Losem kotusia przejęło się sporo osób, wsparli go również finanswowo od wczoraj wpłynęło ponad 200 zł z przeznaczeniem na jego operację. Bardzo dziękujemy:loveu:

Posted

Po jego zachowaniu wnioskuję, że kiedyś był domowy...W zeszłym tygodniu wprosił się do mnie na klatkę schodową...Kolosik potrzebuje człowieka, a teraz z pewnością jest przerażony...Czy jest ktoś, kto potrzebuje ogromnego (dosłownie!)miziaka? Kciuki za operacje!

Posted

Kolosik miał uwiężniętą przepuklinę z martwica jelita , to jakis cud , że on żył i tak dobrze wygladął - niedługo umarłby w cirpieniach!!! Usunięto martwiczo zmienione elito , zaszyto , wykastrowano- tyle narazie wiem !!! Nie chce mysleć , jak ten kocur musiał cierpieć z tego powodu i dziwie się , że zyje!!!! Błagamy o choć DT , marzymy o domku stałym!!!!