Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

-Saga!
-spie...
-Atosik chce cie na spacer zaprosic.
Zerwala sie na rowne łapy i szuka smyczy.
-W weekend dopiero...
Obrazila sie na mnie.

A mi odbija :) hahahah,z ochote pojdziemy z Wami na spacer:)
o ile zrzuci rogi oczywiscie:(

Posted

Będziemy w Swojaku od piątku do niedzieli. Szykujcie ładną pogodę. Może jeszcze kogoś z Gdańska zaprosić na spacerek?
Przywieziemy też prawie 20kg karmy. Kupiłem dla Atosa, a on ją olał. W waszym schronie się przyda.

Posted

wow super!
to ja moze niekulturalnie od razu zapytam:a mozemy liczyc z Sagusia na transport,"do i z"?:oops:,bo Sobieszewo,tak?

załoze watek na "spacery",fajnie by bylo ,gdyby jeszcze ktos sie dołaczył!!!

a jak do tego czasu poroze nie odpadnie to piłuje i mam w nosie.

Posted

pogode załatwia Saga z tym czerwonym krasnalem.

Musze sie Wam pochwalic.Czuje sie swietnie,bo razem z Iza (nawiasem mowiac kociara) uratowałyśmy pieska.Siedzialo takie z totalna depresja,apatyczne,skołtunione w budzie,z sierscia buro-ruda.Po zmarlej wlascicielce.Widac pani juz nie miała sił na pielegnacje psa.Piesek trafil do schroniska i nie mial checi zycia.Postrzygłysmy pieska,wiadomo,takie tam strzyzenie na poł gwizdka,w schronie,na pozlepianym psie,starym ostrzem,ale wystarczylo!!! Dostal kaftanik,poszedl do pawilonu i dwa dni potem znalazł dom.:multi:

Posted

Tundra napisał(a):
A ja powiedzialabym, ze modne jest i ma wziecie
strzyzenie "na sznaucera":evil_lol:

aaa,ale to nie było na sznaucera,to bylo na "niewiadomoco",ale dobrze,ze skuteczne!Musze sie znowu wybrac do Gdyni,bo wypatrzyłam tam tez niewiarygodnej urody pudelka.

Posted

Ale się dotleniły, Atos wypiękniał, a Saga coś zgubiła. Prawdziwie szczęśliwe psy, widać że spacer się udał. Ujęcia są świetne, piasek-ślady i to gdzie Saga w biegu, tylko przednie łapy oparte na podłożu.

Guest mareksy
Posted

Niema to jak prawdziwa wolność, tego psia dusza pragnie chyba najbardziej....:lol:

Posted

Mareksy-sliczny awatar :)

Ponko,napisalas,ze Saga coś zgubila...tzn,co?bo nie zrozumialam :oops:

Fotki sa bardzo srednie.Niestety,nie udalo sie wywołac słonca.

Saga az na horynoncie

przyblizenie

za każdym razem,gdy jestem na tej plazy fotografuje to drzewo.Jest urocze.

Posted

Atosik jest uroczym kompanem do spacerów :lol: Ale pieknie zachęcał Sagę do zabawy. Super chłopak! a jakie tereny spacerowe, tylko pozazdrościć.

Brązowa, zmierz mi długość łap Sagi. Nie mogę wyjść ze zdumienia jaka ona smukłołapa.