Celina12 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 http://images29.fotosik.pl/296/aa5090f7427712f4.jpg piękna...śliczna każda fotka :loveu::loveu: Moja Dumiś też nie tyje. Zastanawiam się tylko nad jednym...czy jak już będzie starsza-to może mieć tendencje do tycia co??? Quote
brazowa1 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Celinko,jak im nie pozwolimy,to nie przytyja :) Rwpb,pozazdrościles ,no i prosze,co mamy.... Quote
rwpb Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Jak to co mamy? Pomnik piesa bez szeleczek :loveu: Quote
Celina12 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :crazyeye::crazyeye:-o jej Sagunia jak skamieniała :diabloti: Quote
rwpb Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 brazowa1 napisał(a):Zimno mamy!!!!!!!! To przegońcie zimę, tak jak my :diabloti: Quote
agata51 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Oj, Brązowa, nie mówiłaś, że masz takie cudo. Wymiękłam. Ej, wyżły, wyżliska... Quote
Celina12 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Niech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... Quote
akucha Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku! A najbardziej bym chciała, żeby spełniło się to, abyś mogła pójśc i sprawdzić, czy głęboko zakopali... :siara: Quote
olenka_f Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wszystkiego, co dobre i pachnie świętami, skrzypiącego śniegu pod butami, smacznej kolacji w wigilijnym mroku, szampańskiego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku !!! życzy Ola z dzieciakami i piesami:loveu: Quote
kaerjot Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jak bombka na choince i gwiazdka na niebie, tak Bóg miłosierny zjawi się u Ciebie. I da Ci spokój, radość i wiarę, w te Święta radosne, hojne i wspaniałe. Quote
oktawia6 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Brązowa wszystkiego najlepszego z okazji świąt Tobie i Twojej suce byś służyła psom następne 10 lat tak dobrze jak to robisz Quote
ponka1 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 W ten świąteczny czas Niech miłość będzie w nas, Pokój wokół niech panuje a nad złem dobro króluje ! Z życzeniami spokojnych i wesołych świąt, a dla Saguni dużo zdrówka i dłuugich spacerów. :tree1: :santagri: :tree1: Quote
brazowa1 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Dziekuje!!!!!!Dziekuje Wam za pamieć :) Bardzo mi miło. Zabralam o połnocy Sage na spacer.Zaczyly bic dzwony.Pomyslalam,ze moglaby zagadać.Suka na mnie spojrzala i w tym momencie stwierdziłam,ze NIE! jakby do mnie po ludzku cos powiedziala,to bym umarla,puścila smycz i zwiala do domu.Saga nic nie powiedziala w zwiazku z tym,a ja stracilam szanse na wigilijne pogaduchy z moim psem.Tchorz jestem :oops: Quote
rwpb Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 To dobrze że tak wyszło, bo to, co naopowiadał mój Atos nie nadaje się do napisania na Dogo. Byłyby chyba same kropki :evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Saga to swiruska,,,zapewne zaczela by opowiadac jakies smieszne bajki z innej rzeczywistosci!!!Ale byloby wesolo ,gdyby Brazus zwiewala do domku,,,, ok ok okropna jestem ,,,horrorow sie naogladalam,,,,, A najlepsze ,,,,,4 nad ranem jestesmy w polowie bardzo bardzo strasznego filmu ,lekko przerazone,,(nawet ja co sie zadko zdarza),i musze isc łi łi,,,,,(toaletka)na co Carla ok,,ale nie mozemy sie teraz rozlaczac,,,,,wiec ok to idziemy razem,,,idziemy idziemy przez ciemny korytarz,,,na co ja cicho szepce ,,,Carla masz jakas zapalniczke ?,,,,,,,,na co ona pelna Gęba,,przeciez jest swiatlo ,zapal,,,,,i popsula cala zabawe:::::glut jeden:) My wiewiorki lubimy sie nakrecac:):):):) Wesolych ,pogodnych i szczescliwych swiat ,,,,:) Quote
wiewiora1 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 wiem wiem ,,ze dobre ,,plakalysmy z tego ze smiechu,,,pol godziny,,,zanim wrocilysmy na dalsza czesc strsznego filmu:::::diabloti: Ale co mi przyszlo z ta zapalniczka????chyba za mocno lubie sie wkrecac w straszonko:cool3::cool3: Quote
rwpb Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Opowiadaj więcej historyjek :loveu: Fajne są. A gdzie nasza gospodyni? Quote
brazowa1 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Gospodyni jest,owszem :) Nie zapomnialam o Was.Po prostu Saga jest teraz bardzo zapracowana,przez ostatni miesiac wracala do domu poznym wieczorem,teraz odsypia.Ciezko harowala,byla dzielna.Fotki oczywiscie zamieszcze. Quote
Recommended Posts