Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezuuuuu no kocham Ją za te minki :loveu::loveu::loveu:...w tym mój Hektorek podobny jest do Sagi..właśnie zaczynam wgrywać jego zdjęcia z olewającą fotografa miną...:diabloti:

Posted

ja mam :sadCyber:
prosbe do moda,my chcemy wrocic na fotoblogi .
fotoblogu,gdzie jesteś:candle: ?
inni zostali sobie na starych smieciach,tylko nas przeniesli,a tu glucho,obco,ciemno i pachnie pleśnia.
No i my nie wyzły,tylko greye...

Posted

Niesamowita saga jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak tyo mistrzyni fantastycznych min, buhahahahahahahahaaaaa... No nie mogę!
Wiecie co, ona ma USTA! Pierwszy raz widze takiego psa!

Tak, tak, tak, przenieście Sagę do fotoblogów, tutaj nikt nie zaglada, trudno watek znaleźć :shake:
Dlaczego ona nie może zostać w fotoblogach????

Posted

ahaha...ahahahaahahahahahah!

o nie mogeeeee zasmialam sie az naglos do komputera.ahahaha. "generalnie much było dużo"...wymiękłam buhahaahaha

jakie minyyyyyy no nie mogeeeeee

Posted

Przenosiny to kara za rasowość :shake:. Napisz do moda, powiedz, że to nie jest rasa i wrócisz na stare śmiecie :evil_lol:. Pozdrawiamy

Posted

WROCIŁAM!!!:multi::multi::multi: jesteśmy tu,gdzie nasze miejsce.
To dajemy fotki z cwiczen,moze nienajlepsza jakośc,ale to jedyne jakie mam i uwazam,ze fajna w nich atmosfera:)

zaczynamy!

tlumacze,ze ma isc tam i usiasc

zrozumiała :)

wleziemy na to

Posted

Kasia25 napisał(a):
Widać, że Saga wszystko robi z ochotą i że się super bawicie!!!!

Moja Droga,a ma ona wyjscie? Najfajniejsze jest to,ze psa da rade nauczyc,ze coś MA BYC dla niego fajne.Pewnie czlowieka tez da rade...

Posted

W końcu muszę zagonić moich facetów.muszą zrobić tor przeszkód dla Dumci....sama pewnie poskikam...:diabloti:

Wiem-lepiej jadziem do Brązowej....ma gdzie ćwiczyć i nagród pełen plecak :evil_lol:

Posted

Celina12 napisał(a):
Wiem-lepiej jadziem do Brązowej....ma gdzie ćwiczyć i nagród pełen plecak :evil_lol:

Szczególnie po zawartość tego plecaka :evil_lol: