brazowa1 Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 no juz jestem,jestem :) mam pozowac kurde! MUCHA! (jak sie dobrze przyjrzycie,to muche zobaczycie) generalnie much bylo duzo no,co,nie jestem damą.. Berk! Quote
Celina12 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Jezuuuuu no kocham Ją za te minki :loveu::loveu::loveu:...w tym mój Hektorek podobny jest do Sagi..właśnie zaczynam wgrywać jego zdjęcia z olewającą fotografa miną...:diabloti: Quote
rwpb Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Minki świetne. Nawet Batman takich nie umie. Już myślałem, że jak Was przenieśli, to nie możesz znaleźć swojego wątku. Quote
Kasia25 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Czy ona te muchy, tak na serio? Tak z nóżkami???? FUJ~! Quote
kaerjot Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Saga jest mistrzynią min wszelakich!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 a swoja droga-dlaczego nas przeniesli????:crazyeye: dlaczego my juz nie w fotoblogach?:placz: Quote
brazowa1 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 ja mam :sadCyber: prosbe do moda,my chcemy wrocic na fotoblogi . fotoblogu,gdzie jesteś:candle: ? inni zostali sobie na starych smieciach,tylko nas przeniesli,a tu glucho,obco,ciemno i pachnie pleśnia. No i my nie wyzły,tylko greye... Quote
akucha Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Niesamowita saga jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak tyo mistrzyni fantastycznych min, buhahahahahahahahaaaaa... No nie mogę! Wiecie co, ona ma USTA! Pierwszy raz widze takiego psa! Tak, tak, tak, przenieście Sagę do fotoblogów, tutaj nikt nie zaglada, trudno watek znaleźć :shake: Dlaczego ona nie może zostać w fotoblogach???? Quote
Betbet Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ahaha...ahahahaahahahahahah! o nie mogeeeee zasmialam sie az naglos do komputera.ahahaha. "generalnie much było dużo"...wymiękłam buhahaahaha jakie minyyyyyy no nie mogeeeeee Quote
brazowa1 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 ja sie ciesze,ze Ty sie Betbet usmiechnelas,ale nam tu akurat smutno ,na wygnaniu jestesmy :-( Quote
rwpb Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Przenosiny to kara za rasowość :shake:. Napisz do moda, powiedz, że to nie jest rasa i wrócisz na stare śmiecie :evil_lol:. Pozdrawiamy Quote
brazowa1 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 WROCIŁAM!!!:multi::multi::multi: jesteśmy tu,gdzie nasze miejsce. To dajemy fotki z cwiczen,moze nienajlepsza jakośc,ale to jedyne jakie mam i uwazam,ze fajna w nich atmosfera:) zaczynamy! tlumacze,ze ma isc tam i usiasc zrozumiała :) wleziemy na to Quote
brazowa1 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 dzielna dziewczynka! i nagroda:) a teraz stóóóóój i w druga strone,tylko powoooooli i stóój Quote
brazowa1 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 i siad,pańcia da nagródke a schodzimy bezpiecznie-na rączkach :) (nie smac sie prosze) to jeszcze daj łapke i jeszcze raz i kto chce nagrode? Quote
Kasia25 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Fajnie, że nam Brazowa tak "to" ładnie przybliżyłaś:lol: Widać, że Saga wszystko robi z ochotą i że się super bawicie!!!! Quote
brazowa1 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Kasia25 napisał(a):Widać, że Saga wszystko robi z ochotą i że się super bawicie!!!! Moja Droga,a ma ona wyjscie? Najfajniejsze jest to,ze psa da rade nauczyc,ze coś MA BYC dla niego fajne.Pewnie czlowieka tez da rade... Quote
Wola Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 kurczę ale ona grzeczna jest :loveu: moja się słucha jak ma ochotę :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Chichocze za kazdym razem,gdy ktos mowi,ze ona jest grzeczna.Tzn dziekuje,bardzo mi milo :loveu:,ale to jeden z najbardziej ,brzydka mowiac porabanych psow ,jakie znam. Quote
rwpb Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Witamy wygnańców :loveu::loveu::loveu: A jak z minami przy szkoleniu? Też niedługo wrócimy do szkoły. Quote
Celina12 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 W końcu muszę zagonić moich facetów.muszą zrobić tor przeszkód dla Dumci....sama pewnie poskikam...:diabloti: Wiem-lepiej jadziem do Brązowej....ma gdzie ćwiczyć i nagród pełen plecak :evil_lol: Quote
Sallcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 dziewczyna sliczniata naprawde . Sucz tylko wymiziać! Pozdrawiam, zapraszam do siebie.:loveu: Quote
rwpb Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Celina12 napisał(a):Wiem-lepiej jadziem do Brązowej....ma gdzie ćwiczyć i nagród pełen plecak :evil_lol: Szczególnie po zawartość tego plecaka :evil_lol: Quote
Recommended Posts