brazowa1 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Ten pastuch był zły-suka tak krzyknęła,ze az wiewiora usłyszała (zostala na "rancho"),potem długo byla zdezorientowana,a mi bylo strasznie przykro. byczek i jego mamusia zobaczcie,jak gospodarz pouwiazywał 2 byczkii! a do tego po tej drodze latała ta wsciekla jalowka,co polowala na mojego psa.Wiec jak chcialysmy isc do sklepu-to przez bagna. Quote
oktawia6 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 brazowa1 napisał(a):Wyłowiona! Dam ta fote,bo mi sie podoba,potem usune. nawet się nie waż! :mad: super zdjęcia Brązowa! jaka przaśna sesja zdjęciowa!:evil_lol:gdzie takie krowy mają wypas? nad morzem u Was?:cool3: opanowana Twoja suczka-bo moje by szału dostały ze strachu przed krowami. gdzie jest ten pastuch o którym piszesz? to gdzieś w ogrodzeniu? widziałam zdjęcia ze stron wcześniejszych-pierwszy raz widzę takie zjawisko Brązowa! te z zachodem są do National Geografic do konkursu! nie kryguj się tylko wysyłaj! a fotorerelacja ratunkowa-te z pomostu-zajebiste! Quote
kaerjot Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 A co Saga zrobiła krówce, że tamta na was polowała? Quote
akucha Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Pancia z pomostu zepchnęła, to potem ratuje :razz: Brązowa, masz zakaz usuwania tej pięknej foty!!!!!!!!! Skopiowałam, wystawiam na MISS Dogomanii :diabloti: Quote
brazowa1 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 To bedziemy obok siebie,bo ta Twoja przepiekna fotka z bulwami juz tam jest :) :) :) wiem,ze wybaczysz :):razz: Quote
oktawia6 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Brązowa: pierdziu pierdziu a czy te zdjęcia o których pisałam-swoje zdjęcia już posłałaś jako zdjęcia roku do NAtional Geographic?:mad: Quote
wiewiora1 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Nooo ,,ja dopiero za bicie sie wezme!!!! Nawet nie wiedzialam ze Saga ma swoja galerie..W koncu!!!!!! A co do krowek!!!!to fajne kizie mizie!!!glaskac je mozna ,i bez problemu siedziec z nimi na pastwisku,,,!!!Maja na prawde luz,,i sa bardzo inteligentne ,,bo gdy zaczyna padac chowaja sie pod przepiekne drzewo!!! TA mala czarna.. jalowka:razz:tez fajna,,,choc mloda i zbytnio do siebie podejsc nie pozwala,,,ale cosik brazowa i jej pies obronny sie jej na serio nie spodobl....Ciekawe co one jej zrobily?:cool3: A byczki leniwe,,,i wiecie,,co?krowy sa na prawde fajne,,potrafia sie cieszyc jak pies,,,Bo gdy pancia niosla im wode to az ogonami merdaly i bylo widac radosc!!!!:multi:Tak wiec kizie mizie razem z panami kazikami ,,nie takie straszne!!! Quote
akucha Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 brazowa1 napisał(a):To bedziemy obok siebie,bo ta Twoja przepiekna fotka z bulwami juz tam jest :) :) :) wiem,ze wybaczysz :):razz: No no no... bez takich mi tu :nono: Ja miałam miałam w domyśle "obróbkę artystyczną" :razz: Quote
rwpb Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 wiewiora1 napisał(a):...ale cosik brazowa i jej pies obronny... Pies obronny, czy pies do obrony? Mój jest typowo do obrony i dlatego trzeba go bronić :evil_lol:. Fajne okolice macie, tylko pozazdrościć. Quote
wiewiora1 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 No my tak nie mieszkamy!!!Tylko odpoczywamy ,,w przyczepkach naszych!!! Quote
olenka_f Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Brazowa dawaj tą fote coś ją usunęła bom jej nie widziała :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
rwpb Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 wiewiora1 napisał(a):No my tak nie mieszkamy!!!Tylko odpoczywamy ,,w przyczepkach naszych!!! To był mały urlopik? Quote
brazowa1 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Byl :) a przyczepki "nasze",bo tak je kochamy,ale własność niestety nie nasza,ale mozemy tam jeżdzic,kiedy tylko chcemy,dzieki rodzince wiewiorki1.Juz sławna jest opowiesc,jak to 2 lata temu ciocia wieworki zabrala Sage nad jezioro,bliziutko,wystarczy zejsc z pola w doł.Moja suka ma niesamowity uciąg.Nad jezioro szla grzecznie,a z jeziora do domu właczyla swoj piaty bieg i wszyscy mogli zobaczyc lecacą kobietę,w rozpietej przez wiatr czarnej koszuli,powiewajacej za nia jak sztandar.Ja tego nie widzialam,ale inni tak i do tej pory okoliczni mieszkańcy wspominaja Batmana forever.Ale smyczy nie pusciła-podziwiam. fajne fotki wkleje,nudne troche,bo portrety,ale co tam. mi sie właśnie podoba,ze takie zamglone Quote
wiewiora1 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ja tez uwielbiam to pierwsze zdjecia,,ale szkoda ze jej jakis wlos odstaje ,,bo wyglada jakby slinila sie:razz: A fakt faktem ,,krzeszna i przyczepki kochamy,,i o batmnie forever,,kazdy pamieta:p Quote
akucha Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 To nie włos, to broda! Na co Saga tak się pięknie zapatrzyła? Olenko, ja Ci Tę fotkę mailem wyślę :lol: Quote
rwpb Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 wiewiora1 napisał(a):... o batmnie forever,,kazdy pamieta:p Szkoda, że nie było kogoś z aparatem :lol::lol::lol: Quote
Celina12 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Fajnie to musiało wyglądać....:loveu:...nio szkoda,że fotki niet. Portrety Saguni pięęękne. Quote
oktawia6 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Napisał brazowa1 Wyłowiona! Dam ta fote,bo mi sie podoba,potem usune. no i usunęłaś!:motz::motz::motz::motz:dawaj ją tutaj z powrotem!! jesteś ładna dziewczyna nie mastodont by się kryc po kątach! co to jest do licha!:mad: a jak jej nie wstawisz to będę codziennie to samo pisac-aż ją wstawisz:evil_lol:aaa i do tego inne dziołszki będą się domagac i pytac co to za tajemnicza fota usunięta!:evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 rwpb napisał(a):Szkoda, że nie było kogoś z aparatem :lol::lol::lol:,,,,, mY WROCILYSMY JUZ PO AKCJI BATMANA FOREVERA,,,ZADOWOLONE Z MILEJ WYCIECZKI ROWERKAMI WODNYMI!!!LE WSZYSTKO ZOSTALO NAM TAK OPISANE ZE HO HO:) Quote
olenka_f Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja mam tą fotkę co ją Wiola usunęła i jak sama jej nie wstawi za chwilę to ja to zrobię a tego już nie usunie:diabloti: Wiolka proszę w mig przyjechać na Przybrzeżną :mad: oberwiesz to usuwać więcej nie będziesz:mad::mad:(fotek znaczy się) Quote
olenka_f Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ten Batman to musiało cudnie wyglądać:evil_lol::evil_lol: Quote
rwpb Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Wklejcie tę fotkę, bo chcemy ją zobaczyć. Albo napiszemy do moderatora. Pozdrowienia Quote
Wola Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Śliczną masz psinę Brązowa :loveu: PS. no Sopockie Ciotki, zapraszam do galerii: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33415&page=7 Zobaczcie jakiego brzydala nam wyadoptowałyście prawie 5 lat temu :eviltong: nie wklejam zdjęć regularnie bo nie mam aparatu ale trochę ich tam jest to i pooglądać można ;) Quote
Recommended Posts