Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brazowa1 napisał(a):
Spacer po polach z trzema wyżłami wyglada dosyc osobliwie.Generalnie spaceruje sie bez psow.

Przecież na spacerku człowiek jest tylko dodatkiem do spaceru :lol:
Jęzorki świetne :loveu:

Posted

oktawia6 napisał(a):
pięknie Brązowa pięknie!:mad:nawet mi cynka nie dałaś o swojej galerii! skopię Ci tyłek jak wpadnę znów do trójmiasta-dostaniesz baty!:mad:

ja chcę przy tym być :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co ta za miny strzela - ja bym padła ze śmiechu a zdjęcia znów by mi nie wyszły :roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Przejrzałam cały wątek, wszystkie zdjęcia- wspaniałe, o psich minach nie wspomnę. Tak naturalne ujęcia, niektóre fotki wykonane artystycznie. Sagusia ma radość wypisaną na pyszczku. Super, że tak zareklamowane są też psy w potrzebie, takie zdj. przyciągają wzrok zainteresowanych osób. Rozmawiałam z róznymi ludzmi, którzy myślą o jakimś psiaku, oni przeglądali strony schroniska a dopiero teraz weszli na dogomanię i przeczytali obszerne informacje o zwierzakach. Może wzruszy ich jakaś historia i podejdą do tego poważnie.

Posted

Rwpb,Saga nie memla,ona tak uspia z otwartym pyskiem-zuchwa jej opada,jak sie rozluzni.Czasem nie moge sie opanowac :oops: i ja poglaszcze po języku-na wszelki wypadek-ołowkiem,bo nie wiem,jak szybko zaspany pies by sie zorientowal,ze to moj palec.Wstretne to z mojej strony,prawda?:oops:

Posted

Wyłowiona!

Ale najgorsze były KROWY! Były wszedzie,oblegały nas,odgradzały do swiata zewnetrznego i utrudniały wydostanie sie z zagrody

oooo,juz lezą do nas...

najgorsza byla ta

"młoda jałówka",ktora"nic nie zrobi".Przez nia moja pies (MOKRY!!!) wpadł na pastuch elektryczny.Nienawidze tej krowy.