kaerjot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Betbet napisał(a):hehe....wariatki, zwykle wariatki jestescie...:P Że wariatki to się z Tobą Betbet zgodzę, ale moim zdaniem absolutnie niezwykłe:loveu: Quote
brazowa1 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 a swoja droga,jak cioteczkom łatwo przyszlo uwierzyc :roll::mad: :diabloti: mam suke sterylizowana przed pierwsza cieczka,nigdy zadnych ciaz urojonych,cieczek i ryzyka ciąż jakichkolwiek,a tu-prosze. Ale i tak wygrala moja mama,ktora pare lat temu,gdy "lany poniedziałek" przypadl 1szego kwietnia powiedziala sasiadom,ze papiez wydal encyklike z zakazem polewania sie woda-uwierzyli. Quote
Betbet Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ja dzis zadzwonilam do cray-fish i spytalam czy amieta tego szczura co to lezal zdechly jak remontowalismy siedzibe..i powiedzialam ze wszyscy z nas dostali jakiegos grzyba, trzeba natychmiast jechac do stacji sanitarno-epidemiologicznej (a ostatnio cray miala jakies przebarwienia na skorze i sie zastanawiala co to) i powiedzialam ze to pewnie ten grzyb, ze jest niebezpieczny, a badanie 100 zł...uwierzyła... jak powiedziałam prima aprilis to sie rozlaczyla i potem nie chciala ze mna gadac...hihih za to Qrara, ma wspolokatorka zadzowniła do narzeczonego, że przyprowadziłam na tymczas malamuta i boksera z interwencji, ze musza zostac u nas na kwarantannie. Narzeczony kazał jej nie wychodzic z pokoju, nie zblizac sie do psow(sam miał malamuta i zna charakter tych psów). Powiedział ,że jestem nienormalna:megagrin: Quote
Celina12 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pytanie...kto uwierzył ,że Saga jest w ciąży????:diabloti: Quote
Celina12 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No nic.....teraz rozumiem tego seska do Wiolki :diabloti::diabloti: Quote
Betbet Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 mam jakis feralny dzien. do domu wrocilam o godzinie 8 rano, przede mna były 2 interwencje i nauka jazdy...przecyztalam te wiadomosc Wioli i umarłam...potem interwencje stresujące a podczas jazdy koles wymusil pierwszenstwo i gdyby nie instruktor pisałabym smsy ze szpitala:( troche za dużo jak na prima aprilisa. ale gdy kiedys bede chciala kogos wykonczyc na zawał to sie zgłosze do Wiolki:diabloti: Quote
akucha Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 brazowa1 napisał(a): Ale i tak wygrala moja mama,ktora pare lat temu,gdy "lany poniedziałek" przypadl 1szego kwietnia powiedziala sasiadom,ze papiez wydal encyklike z zakazem polewania sie woda-uwierzyli. :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Teraz wiecie, po kim ona to ma??? Wsród bogobojnych ludzi mieszkasz Wiolu, a takie bezeceństwa przychodza Ci do głowy, no, no... Quote
Neris Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Moja mama powiedziała sąsiadce, że nie pija granulowanej herbaty bo piana na jej powierzchni to ślina Chinczyków, którzy produkują taką herbatę przeżuwając herbaciane liście. Nikt na osiedlu nie kupił więcej granulowanej... Za drugim razem szczerze polecała zupę z SUSZONYCH NA SŁOŃCU ogórków - miał to być wyjątkowy rarytas na specjalne okazje. Uwierzyły jej... Quote
anetta Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jesteście okropne! :diabloti: :boom: A co z nurkiem, brązowa? :razz: Quote
brazowa1 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Płucna ciaza-hehhehehehe Uczymy sie robic slalom (suka była tuz po kapieli w jeziorze) i jeszcze raz... załapałam! Quote
Kasia25 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Fajnie to wygląda. Brawo Saga zdolniacha z Ciebie! Quote
Betbet Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 najfajniej wygladają spodnie brązowej:diabloti: Quote
Celina12 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja próbuję z Dumcią-tylko wiecie co....oj mój kręgosłup....:shake: Saguś pożycz nam troszkę wzrostu.... Quote
akucha Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Fajniutka nooo... a co masz na wabika, bo nie widać? Porteczki w dechę! :evil_lol: Quote
kaerjot Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja kiedyś usiłowałam nauczyć tego Yodę, ale po drugim "dupensetzen" zrezygnowałam. Quote
bigos Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Piękne fotki:loveu: A tutaj jaka śmieszna minka:evil_lol: http://images31.fotosik.pl/27/e4fabf4305aaf078med.jpg pozdrawiamy Quote
Celina12 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Tyle dni zaglądam a tu nic....:shake:...Wiolaaaa....Sagaaaaa a gdzie WY???? Quote
Kasia25 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Fotoblog bez fot:-o :siara:jestes u MODA, ide naskarzyc! Quote
olenka_f Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Kasia25 napisał(a):Fotoblog bez fot:-o :siara:jestes u MODA, ide naskarzyc! idę z Tobą :diabloti::diabloti: Quote
rwpb Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Witamy :loveu: Musiałem trochę poszukać, bo ciekawiło mnie skąd nick brązowa. Chyba od Sagi :evil_lol:??? Fajny psiak i tytuł taki fajny. Pozdrawiamy :hand: Quote
Celina12 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Czy tu też nastąpiło utajnienie fotek???:crazyeye: Quote
brazowa1 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 no to relacja ze spaceru wyzlo-charciego.Suczka charta Eliza,jest zaadoptowana z Dogo :) Dziewczyny zaakceptowały sie od razu,lubie miec psa,ktory dogaduje sie z innymi :) od lewej:Saga,Eliza,Dziuba co tam kolezanka ma? perfumella? pieski,waruj!... ...na sekunde,bo jedna sobie poszła,a druga umarla ze smiechu przeciez tak,tez jestem piekna:) ja mam warowac? przeciez ja jestem stworzona,zeby mnie kochac,a nie wydawac polecenia :loveu: cdn :) Quote
akucha Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Chcę ciąg dalszy!!!!!!! Ale widac, ze tylko Saga usłuchana (czyt. dobrze wychowana) :lol: Charcica robi pozy jakby balet tańczyła, hehehehe... Ona starsza sunia czy pyszczek zestresowany na siwo? Coraz bardziej podobają mi się duże, chude psy. I te przyjaźniące się z innymi :cool3: Quote
Celina12 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Sama słodycz....:loveu::loveu::loveu: Kocham też Elizę :loveu::loveu::loveu: Tak ja tez proszę o ciąg dalszy.... Quote
Recommended Posts