Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie,nigdy jej nie rozmnazalam i nie mialam takiego zamiaru,ale zycie nie jest do konca przewidywalne.I jeszcze raz prosze o skupieniu sie na szukaniu odpowiedzialnych domow i NIEKOMENTOWANIE.

Posted

Wiolka..wybacz ale...nie spodziewałabym sie TAKIEJ wiadomości od Ciebie...:angryy:

Wolontariuszka....ganiąca rozmnażanie...a tu jeszcze wyżło-bokserki:shake:...to Bazyl bedzie ojcem???

Posted

Gabryjella,jezeli chodzi o tamte szczeniaki wyzlow,to kilka razy podkreslalam,ze NIE BYLY MOJE.Suka miala ciaze urojona i pomogla je wykarmic ,tylko tyle.A pobieranie oplaty adopcyjnej za szczenieta wyzlow,to normalne i nie zamierzam sie tego wstydzic.Szczepienia piatki szczeniat,koszty odchowania,plus remont mieszkania,to bylo kilka tysiecy zlotych,mozesz mi wierzyc.

Posted

Tak się zdenerwowałam i spać się odechciało.....Wiolka....a może jednak sterylkę aborcyjną-znajdziemy weta , który podaję taką narkozę po , której zaraz można psa wybudzić.....może wcale Saga źle nie znosi narkozy.

O ile oczywiście pieski już się nie urodziły....:mad:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Wiem,ze niektore z Was beda glosno krzyczyc ,dlatego prosze o niekomentowanie,poniewaz wszystko zostalo juz postanowione.Ja tylko prosze o pomoc w szukaniu domkow.Pewnie niektorzy z Was zauwazyli,ze Saga przytyla-nie wiem,jak to sie stalo,ale USG potwierdzilo,ze Saga jest w ciazy,to juz drugi miesiac.Jedynem samcem z ktorym miala do czynienia,jest ten bokser ze zdjec,dlatego sądze,ze szczenieta beda wyzło-bokserami.Licze na to,ze beda dosyc ladne i z domami nie bedzie za duzych problemow,ale trzeba ich szukac juz teraz.
Wiem,ze sa sterylki aborcyjne,ale moja suka zle znosi narkoze i nie bede ryzykowac.

Żadnej tam aborcji! Biore w ciemno cały miot! Chcę wyżła i chce boksera.
Bedę miała i to i to :lol: Wybiore najmądrzejszego - mieszanka genetyczna obiecująca jest, prawda?
Reszta pójdzie do znajomych, mają dzieci, to się rozdadzą w mig.

Co do utrzymania, to nie ma problem - dogo pomoże, jakieś cegiełki i skatrpetki. Damy radę :multi:

A jeszcze myslę, ze to niezwykłe wydarzenie, na którym mozna zarobić! Wysterylizowana suka w ciąży!!! :diabloti: Sensacja naukowa.

Posted

Betbet napisał(a):

Wiola robisz tyle dobrego dla psiaków...tyle dobrego! a tu taka wtopa! Wiola poszukaj metody usunięcia maluchów...błagam no

Szydełko???

Posted

jak zobaczycie fotki tatusia (wygląda jakby miał problem z alkoholem) i mamusi z brzuszkiem po ziemię, to Wam przejdzie ochota na szczeniaczki-rozkoszniaczki:angryy:

Posted

Betbet wyslala mi SMSa,grazac smiercia,to jest karalne?

oto domniemany tatus:

i Saga w ciazy:

Ciotce Gabryjelli i Celince gratuluje :megagrin: błyskawicznego odnalezienia sie w temacie.Mięśnie brzucha bola mnie do tej pory.
Chcialam pojsc dalej i mowic,ze to ciaza pozamaciczna,ale nie dałyscie mi szans.
Kaerjot,giełda to nie taki zły pomysl,moge stac obok Ciebie?

Posted

Ja to poszlam spac taka zbulwersowana, ze nawet najlepszym wolontariuszkom sie takie rzeczy zdarzaja- i jak tu ratowac polskie psy!!!!
I skad ta Wiola wie, ze jej mloda sunia zle znosi narkoze, jak jej nawet nie wykastrowala?

A teraz to sie nawet ciesze, ze wszyscy sie ciesza na ten przychowek;)

MEDAL dla Wioli i Sagi!!!

Posted

oto domniemany tatus:

i Saga w ciazy:

I jeszcze po pijaku robione... :-? no nic, słowo się rzekło, trudno!
Biorę cokolwiek się ulęgnie.

Betbecika nie karać, ona biedactwo swoje dzisiaj przeszła :calus: