Celina12 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ja tam swoje wiem....oj Wiolka....jak pisałam wcześniejszego posta nie widziałam coś napisała....na razie czekam Quote
brazowa1 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Nie,nigdy jej nie rozmnazalam i nie mialam takiego zamiaru,ale zycie nie jest do konca przewidywalne.I jeszcze raz prosze o skupieniu sie na szukaniu odpowiedzialnych domow i NIEKOMENTOWANIE. Quote
Celina12 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Wiolka..wybacz ale...nie spodziewałabym sie TAKIEJ wiadomości od Ciebie...:angryy: Wolontariuszka....ganiąca rozmnażanie...a tu jeszcze wyżło-bokserki:shake:...to Bazyl bedzie ojcem??? Quote
brazowa1 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Gabryjella,jezeli chodzi o tamte szczeniaki wyzlow,to kilka razy podkreslalam,ze NIE BYLY MOJE.Suka miala ciaze urojona i pomogla je wykarmic ,tylko tyle.A pobieranie oplaty adopcyjnej za szczenieta wyzlow,to normalne i nie zamierzam sie tego wstydzic.Szczepienia piatki szczeniat,koszty odchowania,plus remont mieszkania,to bylo kilka tysiecy zlotych,mozesz mi wierzyc. Quote
Celina12 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Tak się zdenerwowałam i spać się odechciało.....Wiolka....a może jednak sterylkę aborcyjną-znajdziemy weta , który podaję taką narkozę po , której zaraz można psa wybudzić.....może wcale Saga źle nie znosi narkozy. O ile oczywiście pieski już się nie urodziły....:mad: Quote
Kasia25 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jadem, aż kipi z każdej strony:roll: A Brazowa miała Was za koleżanki.......... Quote
Celina12 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jakim jadem....a od koleżanek chyba lepiej przyjmuje się słowa krytyki.... Quote
akucha Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 brazowa1 napisał(a):Wiem,ze niektore z Was beda glosno krzyczyc ,dlatego prosze o niekomentowanie,poniewaz wszystko zostalo juz postanowione.Ja tylko prosze o pomoc w szukaniu domkow.Pewnie niektorzy z Was zauwazyli,ze Saga przytyla-nie wiem,jak to sie stalo,ale USG potwierdzilo,ze Saga jest w ciazy,to juz drugi miesiac.Jedynem samcem z ktorym miala do czynienia,jest ten bokser ze zdjec,dlatego sądze,ze szczenieta beda wyzło-bokserami.Licze na to,ze beda dosyc ladne i z domami nie bedzie za duzych problemow,ale trzeba ich szukac juz teraz. Wiem,ze sa sterylki aborcyjne,ale moja suka zle znosi narkoze i nie bede ryzykowac. Żadnej tam aborcji! Biore w ciemno cały miot! Chcę wyżła i chce boksera. Bedę miała i to i to :lol: Wybiore najmądrzejszego - mieszanka genetyczna obiecująca jest, prawda? Reszta pójdzie do znajomych, mają dzieci, to się rozdadzą w mig. Co do utrzymania, to nie ma problem - dogo pomoże, jakieś cegiełki i skatrpetki. Damy radę :multi: A jeszcze myslę, ze to niezwykłe wydarzenie, na którym mozna zarobić! Wysterylizowana suka w ciąży!!! :diabloti: Sensacja naukowa. Quote
akucha Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Betbet napisał(a): Wiola robisz tyle dobrego dla psiaków...tyle dobrego! a tu taka wtopa! Wiola poszukaj metody usunięcia maluchów...błagam no Szydełko??? Quote
Betbet Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 pewnie że w rozpaczy!!!!!!!!!! tylko akucha wie w jak wielkiej bo na nią mój ogrom rozpaczy spadł... Quote
kaerjot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jakby był problem z upchnięciem gnojków, to moja Yoda chętnie skonsumuje. Quote
Kasia25 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 jak zobaczycie fotki tatusia (wygląda jakby miał problem z alkoholem) i mamusi z brzuszkiem po ziemię, to Wam przejdzie ochota na szczeniaczki-rozkoszniaczki:angryy: Quote
Celina12 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Całą noc o tym myślałam...:shake:...ale wiecie co szczeniaczki mogą być ładne....może wyjdą jamniki???? Quote
akucha Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie ma szans Celinko!!! Bazyl ojciec jest :lol: Quote
Celina12 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 tak myślałam , że BAzyl...więc mam nadzieję, że może jamniki wyjdom..wyżeł i bulgot... Quote
brazowa1 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Betbet wyslala mi SMSa,grazac smiercia,to jest karalne? oto domniemany tatus: i Saga w ciazy: Ciotce Gabryjelli i Celince gratuluje :megagrin: błyskawicznego odnalezienia sie w temacie.Mięśnie brzucha bola mnie do tej pory. Chcialam pojsc dalej i mowic,ze to ciaza pozamaciczna,ale nie dałyscie mi szans. Kaerjot,giełda to nie taki zły pomysl,moge stac obok Ciebie? Quote
kaerjot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 brazowa1 napisał(a):Kaerjot,giełda to nie taki zły pomysl,moge stac obok Ciebie? Najpierw załatw Yodzie randkę z Bazylem :lol: Quote
Celina12 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Wow-Betbet??? Taka spokojna sie wydawała.... JA całą noc nie spałam - mięśnie brzucha i żuchwy do tej pory mnie bolą.... Quote
Tundra Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ja to poszlam spac taka zbulwersowana, ze nawet najlepszym wolontariuszkom sie takie rzeczy zdarzaja- i jak tu ratowac polskie psy!!!! I skad ta Wiola wie, ze jej mloda sunia zle znosi narkoze, jak jej nawet nie wykastrowala? A teraz to sie nawet ciesze, ze wszyscy sie ciesza na ten przychowek;) MEDAL dla Wioli i Sagi!!! Quote
akucha Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 oto domniemany tatus: i Saga w ciazy: I jeszcze po pijaku robione... :-? no nic, słowo się rzekło, trudno! Biorę cokolwiek się ulęgnie. Betbecika nie karać, ona biedactwo swoje dzisiaj przeszła :calus: Quote
Betbet Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 hehe....wariatki, zwykle wariatki jestescie...:P Quote
Recommended Posts