Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 655
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie moje Drogie!!!
Tigrunia nie płacz już!!! Jesteśmy z Tolinkiem!! Jak mam się tłumaczyć?? cóż nauka, nauka i nauka....niestety:angryy::angryy: Ale wróciłam i nadrabiam zaległości!!! Mam nadzieje,że już wkrótce wróci do mnie aparat i wrzucę fotki!!
Stęskniliśmy się za Wami!!!:loveu::loveu:

Posted

A tak w ogóle zapamniałam Wam opowiedziec co sie stało tydzien temu!!! Tolus nie wiem jakim cudem dorwal opakowanie z trutką na szczury i ją podziubał!!! Babcia chciała wytępić szczury w garażu!!!! Jak tgo babcia zostawiła to na stole, a Tolek jak kot i po stole chodzi!!! Myslalam ze normalnie zemdleje jak go zobaczyłam z tym opakowaniem!!! Przeryczałam chyba cala sobote!!! Szybko pojechalismy do kliniki na pogotowie dostal zastrzyk i tabletki!!! Teraz juz wszystko jest ok to cud.
W sumie to moze nawet tego nie zjadl ale trzeba byc ostrożnym z tym!!! :placz::placz::placz::placz: Nie wiem co by było gdyby....normalnie cała rodzina miała gorącą sobotę!!!! Teraz już Tolinek ma się dobrze!!!:loveu::loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
Jessooo :crazyeye: Dobrze, że nic mu się nie stało! :multi:
Dawaj fotki Jofka bo mamy niedosyt :evil_lol:

Nawet nie wiesz jak się bałam:crazyeye::crazyeye:...głupota ludzka...hihi babci
Jutro beda mam nadzieje jutro jade po moj aparat:multi::multi:

Posted

natija napisał(a):
dobrze ze nic mu nie jest i bardzo dobrze zrobilas ze pojechalas do weta trzeba byc ostroznym i dmuchac na zimne:)

wiem wiem,że dobrze...nie potrafiłabym inaczej mimo,że inny wet taki popularny w naszym małym miescie powiedział,że on by sobie głowy nie zawracał i on się nie zna na takich małych pieskach i żebym mu dała mleka!!??? szok!!!:crazyeye::crazyeye:

Posted

tigrunia napisał(a):
:shake: takich weterynarzy trzeba tępić :mad:
Jofka co z fotkami??

Właśnie zadałam pyatnie mojej mamie...przywiozłaś aparat?? a ona uśmeszek no normalnie chyba wybuchnę!!!:angryy::angryy::angryy: Już chyba mu zdjec z miesiac nie robiłam

Posted

natija napisał(a):
szkoda ,ze nie ma fotek pewnie juz troszke inaczej wyglada...

Wesolych i spokojnych swiat oraz duzo ciepla rodzinnego zyczymy...

Haha dzisiaj będą foty!!! Mam aparat!!!!!:multi::multi:
Dziękujemy za życzonka i również życzymny wesołych,pogodnych,obfitych świąt

Posted

[FONT=Garamond]W Bożego Narodzenia dni urocze, [/FONT]
[FONT=Garamond]Niechaj szczęściem serce gra, [/FONT]
[FONT=Garamond]Niech zdrowie dobre was otoczy, [/FONT]
[FONT=Garamond]I na dni przyszłości trwa. [/FONT]
[FONT=Garamond]Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, [/FONT]
[FONT=Garamond]spokój, radość i dostatek wszelki, [/FONT]
[FONT=Garamond]A Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca!![/FONT]

Posted

madziasto4 napisał(a):
Wracając jeszcze do tej trutki na szczury- ja się właśnie zdecydowałam na łapki na myszy, a nie trutkę na działce nad jeziorem.
Nie chcę ryzykować z chłopcami:shake:

Dobrze robisz!!! Moja babcia chciała być bardziej nowoczesna...ale dobrze,że szybko zareagowałam i nic sie nie stało:multi:

Posted

Jofka napisał(a):
Dobrze robisz!!! Moja babcia chciała być bardziej nowoczesna...ale dobrze,że szybko zareagowałam i nic sie nie stało:multi:

Była taka opcja, że ta ewentualna trutka miałaby być pod lodówą, w jakichś dziurach, na wyższych partaich- krótko mówiąc w miejsach niedostępnych dla chłopaków, ale ja absolutnie odmówiłam:shake:
Dla Torka to nie problem wyciągnąć coś z dziury czy spod lodówki, a z wysokości mysz może strącić kilka ziarenek i nieszczęście gotowe:shake:
Starym sposobem- łapki na myszy na wyższych partiach w domku i już.

No, gdzie jakieś fotki? :lol: