Jofka Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Witajcie moje Drogie!!! Tigrunia nie płacz już!!! Jesteśmy z Tolinkiem!! Jak mam się tłumaczyć?? cóż nauka, nauka i nauka....niestety:angryy::angryy: Ale wróciłam i nadrabiam zaległości!!! Mam nadzieje,że już wkrótce wróci do mnie aparat i wrzucę fotki!! Stęskniliśmy się za Wami!!!:loveu::loveu: Quote
Jofka Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 A tak w ogóle zapamniałam Wam opowiedziec co sie stało tydzien temu!!! Tolus nie wiem jakim cudem dorwal opakowanie z trutką na szczury i ją podziubał!!! Babcia chciała wytępić szczury w garażu!!!! Jak tgo babcia zostawiła to na stole, a Tolek jak kot i po stole chodzi!!! Myslalam ze normalnie zemdleje jak go zobaczyłam z tym opakowaniem!!! Przeryczałam chyba cala sobote!!! Szybko pojechalismy do kliniki na pogotowie dostal zastrzyk i tabletki!!! Teraz juz wszystko jest ok to cud. W sumie to moze nawet tego nie zjadl ale trzeba byc ostrożnym z tym!!! :placz::placz::placz::placz: Nie wiem co by było gdyby....normalnie cała rodzina miała gorącą sobotę!!!! Teraz już Tolinek ma się dobrze!!!:loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jessooo :crazyeye: Dobrze, że nic mu się nie stało! :multi: Dawaj fotki Jofka bo mamy niedosyt :evil_lol: Quote
Jofka Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 tigrunia napisał(a):Jessooo :crazyeye: Dobrze, że nic mu się nie stało! :multi: Dawaj fotki Jofka bo mamy niedosyt :evil_lol: Nawet nie wiesz jak się bałam:crazyeye::crazyeye:...głupota ludzka...hihi babci Jutro beda mam nadzieje jutro jade po moj aparat:multi::multi: Quote
tigrunia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Czekam z niecierpliwością .. :loveu: Quote
natija Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 dobrze ze nic mu nie jest i bardzo dobrze zrobilas ze pojechalas do weta trzeba byc ostroznym i dmuchac na zimne:) Quote
Jofka Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 natija napisał(a):dobrze ze nic mu nie jest i bardzo dobrze zrobilas ze pojechalas do weta trzeba byc ostroznym i dmuchac na zimne:) wiem wiem,że dobrze...nie potrafiłabym inaczej mimo,że inny wet taki popularny w naszym małym miescie powiedział,że on by sobie głowy nie zawracał i on się nie zna na takich małych pieskach i żebym mu dała mleka!!??? szok!!!:crazyeye::crazyeye: Quote
tigrunia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 :shake: takich weterynarzy trzeba tępić :mad: Jofka co z fotkami?? Quote
Jofka Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 tigrunia napisał(a)::shake: takich weterynarzy trzeba tępić :mad: Jofka co z fotkami?? Właśnie zadałam pyatnie mojej mamie...przywiozłaś aparat?? a ona uśmeszek no normalnie chyba wybuchnę!!!:angryy::angryy::angryy: Już chyba mu zdjec z miesiac nie robiłam Quote
natija Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 szkoda ,ze nie ma fotek pewnie juz troszke inaczej wyglada... Wesolych i spokojnych swiat oraz duzo ciepla rodzinnego zyczymy... Quote
Jofka Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 natija napisał(a):szkoda ,ze nie ma fotek pewnie juz troszke inaczej wyglada... Wesolych i spokojnych swiat oraz duzo ciepla rodzinnego zyczymy... Haha dzisiaj będą foty!!! Mam aparat!!!!!:multi::multi: Dziękujemy za życzonka i również życzymny wesołych,pogodnych,obfitych świąt Quote
Jofka Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 heheh jutro,bo baterii nie przywiezli!!!!:placz::placz: Wybaczcie....jeszcze tylko one day!!! Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Garamond]W Bożego Narodzenia dni urocze, [/FONT] [FONT=Garamond]Niechaj szczęściem serce gra, [/FONT] [FONT=Garamond]Niech zdrowie dobre was otoczy, [/FONT] [FONT=Garamond]I na dni przyszłości trwa. [/FONT] [FONT=Garamond]Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, [/FONT] [FONT=Garamond]spokój, radość i dostatek wszelki, [/FONT] [FONT=Garamond]A Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca!![/FONT] Quote
Jofka Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [FONT=Book Antiqua]Jeszcze raz życzymy wszystkim Dogomaniakom Wesołych Świąt!!!!!!! Jowita i Tolek[/FONT] Quote
madziasto4 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Wracając jeszcze do tej trutki na szczury- ja się właśnie zdecydowałam na łapki na myszy, a nie trutkę na działce nad jeziorem. Nie chcę ryzykować z chłopcami:shake: Quote
Jofka Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Wracając jeszcze do tej trutki na szczury- ja się właśnie zdecydowałam na łapki na myszy, a nie trutkę na działce nad jeziorem. Nie chcę ryzykować z chłopcami:shake: Dobrze robisz!!! Moja babcia chciała być bardziej nowoczesna...ale dobrze,że szybko zareagowałam i nic sie nie stało:multi: Quote
madziasto4 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Jofka napisał(a):Dobrze robisz!!! Moja babcia chciała być bardziej nowoczesna...ale dobrze,że szybko zareagowałam i nic sie nie stało:multi: Była taka opcja, że ta ewentualna trutka miałaby być pod lodówą, w jakichś dziurach, na wyższych partaich- krótko mówiąc w miejsach niedostępnych dla chłopaków, ale ja absolutnie odmówiłam:shake: Dla Torka to nie problem wyciągnąć coś z dziury czy spod lodówki, a z wysokości mysz może strącić kilka ziarenek i nieszczęście gotowe:shake: Starym sposobem- łapki na myszy na wyższych partiach w domku i już. No, gdzie jakieś fotki? :lol: Quote
Kincia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ciagle nam obiecujesz fotki a ich nie dajesz :angryy::angryy::mad::mad: Quote
Jofka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Dzisiaj będą!!! Bo dostałam aparat!!! Quote
Recommended Posts