Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 655
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem ,jestem Beatko nie płacz...musiałam przecież iśc na zajęcia!!! oj oj oj jutro rano wstawie nowe foteczki,bo teraz aparacik zajęty:mad::angryy:

Posted

Jofka napisał(a):
Jestem ,jestem Beatko nie płacz...musiałam przecież iśc na zajęcia!!! oj oj oj jutro rano wstawie nowe foteczki,bo teraz aparacik zajęty:mad::angryy:

Mam nadzieje :mad::mad:

Posted

[quote name='Jofka']Jestem ,jestem Beatko nie płacz...musiałam przecież iśc na zajęcia!!! oj oj oj jutro rano wstawie nowe foteczki,bo teraz aparacik zajęty:mad::angryy:
Stęskniłam się za Tolkiem- Jessi tez

Posted

chodcie zrobimy strajk:)
chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty

Posted

[quote name='tigrunia']Stęskniłam się za Tolkiem- Jessi tez
Tolus tez się stęsknił za Wami!!!!! i to bardzo....postaram się zrobić jakieś fotki ale jestem maksymalnie padnięta...

Posted

Jofka napisał(a):
Tolus tez się stęsknił za Wami!!!!! i to bardzo....postaram się zrobić jakieś fotki ale jestem maksymalnie padnięta...

no to czekamy na fotki:cool3:

Posted

natija napisał(a):
no to czekamy na fotki:cool3:

Wiem wiem postaram się zrobić wieczorkiem,bo teraz studiuję beznadziejne książki....wpadłam tylko na chwilę!!

Posted

Cześć Jofka :multi:
ja tez jestem dziś padnięta :shake: Na 6 szłam do pracy , po pracy na egzamin , potem z kumpelą jeźdiłam po miescie bo szuka tapicera i dopiero w domu zlądowałam niedawno :shake: Cięzki dzien ...

Posted

tigrunia napisał(a):
Cześć Jofka :multi:
ja tez jestem dziś padnięta :shake: Na 6 szłam do pracy , po pracy na egzamin , potem z kumpelą jeźdiłam po miescie bo szuka tapicera i dopiero w domu zlądowałam niedawno :shake: Cięzki dzien ...

rzeczywiście intensywny dzień...ja jutro mam taki musze wstać o 5.20, a w domu dopiero po 19.00:-(