Jofka Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Witajcie!!! Zaraz będą fotki....ja to troche nierozgarnięta ostatnio jestem:loveu: Quote
Jofka Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 upsi chyba sie pospieszylam aparat został wzięty przez mamę na budowę....czyli fotki beda jak wroci Quote
Magda Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Buuu....to ja tu nie wrócę jak nie będzie fotek. Wy tylko o jedzeniu!:cool1: Quote
tigrunia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wybaczymy jak dasz tez z budowy fotki ! :p Quote
Kincia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 No i gdzie jesteście? Gdzie fotki? :placz::placz::placz: Quote
tigrunia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Coś nas Jofka oszukała :placz: Miała być z nami w tym tygodniu a tu lipa.. nie odzywa się wcale :placz: Quote
Jofka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Hej!!!! Witajcie!!! Jak tam? nie bylo nas,bo nie bylo neta:-(:-(:-( Niestety musielismy sie z Wami rozstac!!!:placz::placz: Ale wracamy!!!! Quote
tigrunia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jak to rozstać?? Ledwo przyszła i już poszła .. ?? Quote
Jofka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Jestem ,jestem Beatko nie płacz...musiałam przecież iśc na zajęcia!!! oj oj oj jutro rano wstawie nowe foteczki,bo teraz aparacik zajęty:mad::angryy: Quote
Kincia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jofka napisał(a):Jestem ,jestem Beatko nie płacz...musiałam przecież iśc na zajęcia!!! oj oj oj jutro rano wstawie nowe foteczki,bo teraz aparacik zajęty:mad::angryy: Mam nadzieje :mad::mad: Quote
tigrunia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Jofka']Jestem ,jestem Beatko nie płacz...musiałam przecież iśc na zajęcia!!! oj oj oj jutro rano wstawie nowe foteczki,bo teraz aparacik zajęty:mad::angryy: Stęskniłam się za Tolkiem- Jessi tez Quote
natija Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 chodcie zrobimy strajk:) chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty chcemy foty Quote
Jofka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='tigrunia']Stęskniłam się za Tolkiem- Jessi tez Tolus tez się stęsknił za Wami!!!!! i to bardzo....postaram się zrobić jakieś fotki ale jestem maksymalnie padnięta... Quote
natija Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jofka napisał(a):Tolus tez się stęsknił za Wami!!!!! i to bardzo....postaram się zrobić jakieś fotki ale jestem maksymalnie padnięta... no to czekamy na fotki:cool3: Quote
Jofka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 natija napisał(a):no to czekamy na fotki:cool3: Wiem wiem postaram się zrobić wieczorkiem,bo teraz studiuję beznadziejne książki....wpadłam tylko na chwilę!! Quote
tigrunia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześć Jofka :multi: ja tez jestem dziś padnięta :shake: Na 6 szłam do pracy , po pracy na egzamin , potem z kumpelą jeźdiłam po miescie bo szuka tapicera i dopiero w domu zlądowałam niedawno :shake: Cięzki dzien ... Quote
Jofka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 tigrunia napisał(a):Cześć Jofka :multi: ja tez jestem dziś padnięta :shake: Na 6 szłam do pracy , po pracy na egzamin , potem z kumpelą jeźdiłam po miescie bo szuka tapicera i dopiero w domu zlądowałam niedawno :shake: Cięzki dzien ... rzeczywiście intensywny dzień...ja jutro mam taki musze wstać o 5.20, a w domu dopiero po 19.00:-( Quote
tigrunia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jofka napisał(a):rzeczywiście intensywny dzień...ja jutro mam taki musze wstać o 5.20, a w domu dopiero po 19.00:-( Współczuje ... Quote
pysiulka86 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Witamy i czekamy do wieczorka w takim razie :) Quote
Recommended Posts