Jofka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Nowy przystojniak spi po wizycie u weta.....później coś mu pstrynkę,bo traaz zajadam sie nowym budyniem waniliowym z kawałkami truskawek Quote
Micia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ale słodki jest :) Zapraszam do galerii Mici :) Ile Tolek waży? Quote
Jofka Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 dziękujemy...Toluś waży 1,7 kg Witam Dziewczyny!!!! Jak tam dzionek?? ja dopiero wrocilam i zaraz sie biorę za nauke wiec dzisiaj zdjec nie bedzie:-( ale po jutrze już będzie luuuuzz. Pozdrawiamy serdecznie!!!!:loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Jofka :multi: Ale Cie tu ciężko spotkac!! Dawaj foty, nie tłumacz się!! Co porabiają chłopcy ?? Quote
Jofka Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 tigrunia napisał(a):Jofka :multi: Ale Cie tu ciężko spotkac!! Dawaj foty, nie tłumacz się!! Co porabiają chłopcy ?? Wiem Beatko,że cięzko,ale ten tydzień jest wyjatkowy, następny to już luz. Będę częściej. Jutro mam az dwa koła:crazyeye::crazyeye: i średnio umiem dlatego znikam do nauki, jutro postaram się wstawic foty przed imprezką bo wreszcie gdzies pojde odreagowac w studencki czwartek. Pozdrawiem Cie serdecznie:loveu: Quote
tigrunia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 No ja jutro wieczorkiem raczej nie wejdę więc fotek tez nie bedzie .. po pracy trzeba się szykować na impresskę! :multi: No a co łobuzy robią?? Quote
Jofka Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Toleczek koczuje bo ktos tam je w pokoju,a Gruby pije wode i wali łapami po misce łobuz jeden Quote
tigrunia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Hihi .. Gruby .. ładnie go nazywacie :eviltong: Tez bym chciała już tego grubaska .. ale to jeszcze łohoho .. kupa czasu. Prędzej drugiego Yorczka będę miała ! Quote
Jofka Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 tigrunia napisał(a):Hihi .. Gruby .. ładnie go nazywacie :eviltong: Tez bym chciała już tego grubaska .. ale to jeszcze łohoho .. kupa czasu. Prędzej drugiego Yorczka będę miała ! zmienilismy mu już imię na KARMEL. Ja już wczesniej proponowałam,ale chceli Rasti,a Rasti jakoś cieżko mówić..więc zostaje Karmel. Gruby do niego nie wołamy tylko tak między sobą...:eviltong::evil_lol: Teraz Karmel spi....a Tolek z babcią. Quote
Guest Agata_B Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Faktycznie Rasti tak jakoś się twardo wymawia. A Karmel śliczne :loveu: PS. Myślałam ze ten ONek to suczka, bo Rasti do bardziej do suki pasuje :loveu: Quote
tigrunia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 A ja chcę fotki .. :placz::placz::placz: Quote
Pimpek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hej !:cool3: Jaki Tolinek przystojny !:loveu: Quote
Jofka Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Pimpek napisał(a):Hej !:cool3: Jaki Tolinek przystojny !:loveu: Dziękujemy!!! Quote
Jofka Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Wreszcie mam czas, po tygodniu roboczym, po Andrzejkach... Zaraz biorę się za jakieś foty i oczywiście za naleśniki z truskawkami i wanilią....mniam mniam....:lol::lol: Pozdrawiam wszystkich!!! Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jofka napisał(a):Wreszcie mam czas, po tygodniu roboczym, po Andrzejkach... Zaraz biorę się za jakieś foty i oczywiście za naleśniki z truskawkami i wanilią....mniam mniam....:lol::lol: Pozdrawiam wszystkich!!! Mniam mniam :loveu::loveu: A ja będe mieć na obiad Kapusniak :roll::evil_lol: Foty :multi: Quote
Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja na obiad miałam pyzy w sosie:eviltong: Ale naleśniki to bym sobie z chęcią zjadła...mniam... Poproszę garść fotek:p Quote
Jofka Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Witaj Magda!!! Foteczki już zrobione,ale wgram dopiero wieczorkiem bo teraz umówiłam się na mieście i zaraz zmykam.... A nalesniki były pyszne.... Quote
Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Przyszła, narobiła smaka i poszła..... złośnica jedna:mad: Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Magda_Miki napisał(a):Przyszła, narobiła smaka i poszła..... złośnica jedna:mad: No dokładnie :placz::placz: Quote
natija Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 witamy:):):)i na foteczki czekamy:cool3: Quote
Jofka Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Kincia napisał(a):No dokładnie :placz::placz: Magda_Miki napisał(a):Przyszła, narobiła smaka i poszła..... złośnica jedna:mad: Hihi dopiero wróciłam a teraz jem budyń toffi:cool3: Quote
Kincia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jofka napisał(a):Hihi dopiero wróciłam a teraz jem budyń toffi:cool3: Lepiej dawaj fotki a nie gadasz o jedzeniu :mad: Quote
tigrunia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jofka napisał(a):Wreszcie mam czas, po tygodniu roboczym, po Andrzejkach... Zaraz biorę się za jakieś foty i oczywiście za naleśniki z truskawkami i wanilią....mniam mniam....:lol::lol: Pozdrawiam wszystkich!!! A skąd ty masz truskawki ?? :crazyeye: Za mną naleśniki od tygodnia chodzą! Ja dziś chyba jakiś gulasz na obiad zrobię jak gdzieś mięsko dostanę... No a fotek czemu żeś nie dała ?? :angryy: Quote
Recommended Posts