Jofka Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Witajcie Dziewczyny!!!! nie mam za bardzo czasu,bo uczę się z łaciny...jutro będę!!! Pozdrawiam Quote
Kincia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Jofka napisał(a):Witajcie Dziewczyny!!!! nie mam za bardzo czasu,bo uczę się z łaciny...jutro będę!!! Pozdrawiam No to czekamy :loveu: Quote
tigrunia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Łaciny .. no no no .. :cool1: Czekamy w takim razie do następnego jutra .. :p Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Dzień dobry :cool3: I jak tam, łacinka weszła do główki?? Co u Toleczka ?? Quote
Kincia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Dzis jest jutro :diabloti: Witam:loveu: Quote
tigrunia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Zaglądam a fotrk jak nie było tak nie ma :placz: Jofki jak nie było tak nie ma :placz: Masakra :mdleje::mdleje: Quote
tigrunia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dzień doberek :multi: Mamy weekend, wiec Jofka na pewno da jakieś fotki :multi: Jak nie to wie co jej grozi :mad::mad::mad: Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No i sie nie pojawiła :placz::placz::placz::placz: Quote
Jofka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Witajcie po dłuuugiej przerwie!!!! Nie było mnie bo normalnie tyram jak dzik jakiś i nie mam czasu dla siebie albo jak mam to spie!!! Ten tydzien bedzie taki sam ale następny już normalny!!!! Tolinek ma się dobrze, zdrowy,ale...chyba nie rośnie małpiatka moja. Jest kochany i słodziuchny. Wstawie 2 fotki Tolka a kolejne to niespodziana i również powód mojej nieobecności!!!!:razz::razz: Miałam super foty Tola ale nie wiem gdzie sa moze je ktos wykasowłał:placz::placz::placz: Toluś miał na nich super kiteczkę:mad::mad: Quote
Jofka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 tigrunia napisał(a):Dzień doberek :multi: Mamy weekend, wiec Jofka na pewno da jakieś fotki :multi: Jak nie to wie co jej grozi :mad::mad::mad: tigrunia napisał(a):No i sie nie pojawiła :placz::placz::placz::placz: tigrunia napisał(a):Zaglądam a fotrk jak nie było tak nie ma :placz: Jofki jak nie było tak nie ma :placz: Masakra :mdleje::mdleje: Jestem,jestem!!!! aaa co do łacinki to miałam koło i nie wiem jak to będzie!!! Quote
Jofka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Fotki z dedykacją dla Dziewczyn no a w szczególności dla Beatki:loveu::loveu: a oto Rasti Quote
Jofka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 http://www.dogomania.pl/chat/flashchat.php Quote
Kincia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 O jej jaka słodka :loveu::loveu: No to teraz masz 2 kluchy :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Łiiiii.. jakie cudo :mdleje::mdleje::mdleje: A jak ma na imię ów kawaler ONek ?? A płaszczyk jaki śliczny .. Jofka tylko czemu ty mu takie babskie kolorki kupujesz?? Moja Jessi dostała niebieski sweterek .. taki bardzo jest chłopski w sumie ale ślicznie w nim wygląda (fotki wieczorem) Quote
Kincia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 No no jaki przystojniak :loveu::loveu: Quote
Jofka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 tigrunia napisał(a):Łiiiii.. jakie cudo :mdleje::mdleje::mdleje: A jak ma na imię ów kawaler ONek ?? A płaszczyk jaki śliczny .. Jofka tylko czemu ty mu takie babskie kolorki kupujesz?? Moja Jessi dostała niebieski sweterek .. taki bardzo jest chłopski w sumie ale ślicznie w nim wygląda (fotki wieczorem) heheh babskie no troche,ale ten był w promocji a innych kolorów nie było kupiłam go za 25 zł, a normalnie koszutuje ok 50 to wzięłam!!! Na gwiazdkę dostanie coś męskiego!!! a owczarek nazywa się RASTI!!!! Miał być Lord, Roofi, Brylant itp ,ale i tak mówimy na niego gruby hihi Quote
Jofka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='AmiX']Tolinek elegant :loveu:śliczny jest! Dziękujemy!!! Elegant pełną gębą!! Quote
Jofka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Kincia napisał(a):No no jaki przystojniak :loveu::loveu: Hehehe razem z Luckym mogą wybrać się na podryw!!! Quote
tigrunia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jofka chcemy wiecej zdjęć nowego przystojniaka!! :mad: Quote
Recommended Posts