Jofka Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 tigrunia napisał(a):Witaj Jofka i Toluś :multi::multi: Witajcie witajcie Tigrunia, Jessi...TZ i...chipsy?? hihi Ja też się wybieram po herbatce na spacerek,ale troche zimno jest:shake: Quote
Jofka Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 my już wrócilismy ze spacerku. Tak było zimno,że Tolek sam kierował się w stronę domku Quote
Jofka Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Zapraszamy jutro na imprezkę urodzinową Tolinka!!! Kończy 4 miesiące!!! Impreza rozkręca się o 20.00!!! Jakieś życzenia?? Quote
Guest Agata_B Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Wszystkiego naj kochanemu Tolusiowi :loveu: Quote
natija Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 pewnie bedziemy :):)wszystkego naj naj:) Quote
pysiulka86 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Kika też przesyła Tolusiowi najlepsze życzonka :) Niech się zdrowo chowa i za duzo nie psoci panci :) Quote
Kincia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Aaaaa Tolus wszytkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu: Zyczą Kinga,Jacky i Lucky :D Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cześć Jofka!! :multi: Jak tam Toluś/? Śpiocha pewnie jeszcze :loveu: Moja Jessi teraz pewnie następne 8 godzin prześpi ze swoim panem :cool3::cool3: Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Upss.. no i znów zapomniałam o życzonkach! Wiec jako pierwsza (bo dziś sa urodzinki) życzę Tolusiowi, żeby wreszcie nauczył się ładnie jeść, nie siusiał na dywan i nie robił kupek za firanką, żeby Pancia go mocno kochała i na długaśnie spacery wyprowadzała :loveu: Sto lat Toluś!! :loveu: :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: O której ta impresska ? 20 ? To może ja już zacznę, bo o 20 mogę już spać :eviltong: :cunao::cunao: :knajpa::drink1::popcorn::beerchug: Zdrówko Toluś :drinking: Quote
Jofka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 pysiulka86 napisał(a):Kika też przesyła Tolusiowi najlepsze życzonka :) Niech się zdrowo chowa i za duzo nie psoci panci :) Kincia napisał(a):Aaaaa Tolus wszytkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu: Zyczą Kinga,Jacky i Lucky :D natija napisał(a)::BIG::new-bday::tort::bday: Witajcie!! Dziękujemy za życzonka!!! Tolek dziękuje i....stawia!!! Quote
Jofka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 tigrunia napisał(a):Upss.. no i znów zapomniałam o życzonkach! Wiec jako pierwsza (bo dziś sa urodzinki) życzę Tolusiowi, żeby wreszcie nauczył się ładnie jeść, nie siusiał na dywan i nie robił kupek za firanką, żeby Pancia go mocno kochała i na długaśnie spacery wyprowadzała :loveu: Sto lat Toluś!! :loveu: :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: O której ta impresska ? 20 ? To może ja już zacznę, bo o 20 mogę już spać :eviltong: :cunao::cunao: :knajpa::drink1::popcorn::beerchug: Zdrówko Toluś :drinking: Dziękuje Tigrunia!!!! Tolek bardzo się ucieszył z Twoich życzonek i ja również!!! Mam nadzieje,że się spałnią!!! Quote
Jofka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Imprezka rozpoczęta,ale ja znikam od 13 do 20.00 także o 20.00 ponawiamy!!! Tolek stawia Quote
Guest Agata_B Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Prosimy o fotki impresssskowe :diabloti: Quote
Pimpek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Wszystkiego Najlepszego Dla Tolinka Z Okazji 4 Miechów !:loveu: <-- Ja w to wchodzę ;) Imprezka rozpoczyna się za równe 5 minut ! :D Quote
Pimpek Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 IMPREZKA TRWA ! :D Tolek dzięki za postawione piwko ;) Ale ja pepsi wole !:evil_lol::pepsi: Tratatata...... Tańcujemy !:lol: MAMBO !:eviltong: Szubidubidubidu ! Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 No tak a Jofki jak zwykle nie ma :mad: No coz - bawmy się, może przyjdzie ! No i Jofka nie zapomnij Tolka na impreze zabrac!! Quote
Jofka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Jestem dopiero!!!!! Co za dzień!!!! Korek 2 h!!!!!!!!! Ale imprezka trwa!!!!!kolejka!!!! Quote
Jofka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Tolek dziękuje za wszystkie życzonka!!!!! Dzisiaj miał tort z piersi kurczaka!!! Tańczymy!!! Quote
Jofka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Już więcej foteczek dzisiaj nie będzie!!! Padam już na łóżko!!! Ale za to jutro się postaram mam tylko jedne zajęcia także na pewno!!! Dzięki,że byłyście!!!!!! Quote
Jofka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 tigrunia napisał(a): No tak a Jofki jak zwykle nie ma :mad: No coz - bawmy się, może przyjdzie ! No i Jofka nie zapomnij Tolka na impreze zabrac!! Wybacz mi Togrunia,ale nie mogłam kooorek i zajęcia do 19.15 Quote
Jofka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Witajcie!!! Trochę mnie nie było,bo dogo nie chodziło:angryy::angryy: Quote
Recommended Posts