Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 655
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
Dobry dzień :loveu:

Witamy,witamy
karkakarka napisał(a):
Witamy, witamy :multi:
A może jakieś zdjęcia z kąpieli :cool3:

Jak go wykapie to zrobie:cool3:Teraz chyba sobie drzemkę strzelę:cool3:

Posted

Cześć wszystkim:loveu:
Katie tam na jedyn,a nawet 2 jest z boku:razz:A kiedyś tak, przy okazji.
Właśnie wróciłam z zakupów od weta:razz:Karma się skończyła małemu i kupiłam RC dla yorkasów i RC Dental.Superowo,bo nigdy nie miałam czasu:angryy:
Pani wet obejrzała ząbale i powiedziała,że oki,ale trzeba uwazać,bo yorki mają tendencje do osadzania się kamienia i narkoza jest uciążliwa itd itp. Nawet zasugerowała aby nawey dawac RC dental zamiast dla yorków.

Posted

Jofka napisał(a):
W końcu Tola i Tolek mają ze sobą wiele wspólnego:loveu:

No BA ;)
Ja też jak się wybiorę do weta to kupię jakąś pastę i szczoteczkę i zacznę przyzwyczajać tolkę do mycia ząbków :)

Posted

karkakarka napisał(a):
No BA ;)
Ja też jak się wybiorę do weta to kupię jakąś pastę i szczoteczkę i zacznę przyzwyczajać tolkę do mycia ząbków :)

Tolka za żadne skarby nie namówie na mycie zębów dlatego muszę kombinować w inny sposób:shake: Co za mała wredota.Jest uczulony na tym punkcie nawet nie moge tam zajrzeć już ucieka,nie ma szans:angryy: Ale uwieeeeeelbia Greenies:razz:

Posted

Jofka, ale takie bardziej z boku ze zblizeniem troche, bo chcialam zobaczyc jak Tolcio jest 'uciety', bo ja juz nie moge z tym obsikiwaniem :shake:

Posted

Katie napisał(a):
Jofka, ale takie bardziej z boku ze zblizeniem troche, bo chcialam zobaczyc jak Tolcio jest 'uciety', bo ja juz nie moge z tym obsikiwaniem :shake:

Ja poradziłam sobie z tym problemem w ten sposób,że obcinam mu wszystkie włoski spod brzuszka,pod spodem i to wystarcza:razz:Nie trzeba go jakoś szczególnie chachać po bokach:cool3:Ja ogólnie go tnę na oko więc nie umiem zaradzić.Wiem tylko,że Tolek obsikiwał te włosy pod spodem.Wyciełam i jest okej:multi:

Posted

karkakarka napisał(a):
Hihi dobrze, że moja se nie obsikuje :evil_lol:

Jakby się obsikiwała to byś miała dopiero problem,czy to suczka czy jednak piesek:evil_lol: