Jofka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 tigrunia napisał(a):Już jestem w domku :multi: Wreszcie zaraz obejrze fotki Jessi!!! Nie było mnie,bo znowu musiałam napisać pracę!!!! Zaraz będą fotki Tolinka z spacerku , dzisiejszego oczywiście!!!!:lol::lol: Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Kincia napisał(a):Witam :multi: Witaj, witaj!!!:lol::lol: Zaraz tam wpadnę do Ciebie!!! Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Jeszcze jedno wczorajsze...Zaspany Misio:loveu: Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Co tak mało tych zdjęć Jofka??? :mad::mad: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 tigrunia napisał(a):Co tak mało tych zdjęć Jofka??? :mad::mad: No jestem za :mad: Wstawiaj wiecej :D Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 tigrunia napisał(a):Co tak mało tych zdjęć Jofka??? :mad::mad: Kincia napisał(a):No jestem za :mad: Wstawiaj wiecej :D Bateria rozładowana, oj Was to trudno zadowolić!!:shake: Misio jakoś nie chce dzisiaj pozować!!! Jak mi się uda to jeszcze trochę popstrykam.:lol: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Te niepozowane są najlepsiejsze :grins: Quote
Jofka Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Witajcie, wczoraj miałam zbyt wiele na głowie i nici z foteczek,a poza tym bateria mi padła i muszę trochę poczekać,bo nie wiem gdzie kabelek....Życzymy z Tolinkiem miłego rozpoczęcia tygodnia!!!:lol::lol::lol::lol: Quote
tigrunia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Cześć Jofka!! Ja jak zwykle w pracy :angryy: A wy co porabiacie?? Quote
Jofka Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Kincia napisał(a):Witam :multi::multi: Co tam u was :D? Hej!! dawno mnie nie było,ale to ze względu na obowiązki, niestety!!!! Gratujuje pieska!!! Jeszcze tylko 11 dni!!! Quote
Kasia_zg Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Witam cieplusieńko...My tu poraz pierwszy ale zaglądac napewno bedziemy cześciej...Masz prześlicznego maluszka :loveu:Fotki sa cudowne Pozdrawiamy:lol: Quote
Jofka Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witam cieplusieńko...My tu poraz pierwszy ale zaglądac napewno bedziemy cześciej...Masz prześlicznego maluszka :loveu:Fotki sa cudowne Pozdrawiamy:lol: Witam!!! Miło nam,ze nas odwiedziłaś!!! Zapraszamy ponownie!!!!!:lol::lol::lol: Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Witam my tez pierwszy raz u Was:) pisnka cudniasta taki slodziutki maly pyszcze:loveu: napewno bedziemy do Was zagladac pozdrawiamy:) Quote
Jofka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 natija napisał(a):Witam my tez pierwszy raz u Was:) pisnka cudniasta taki slodziutki maly pyszcze:loveu: napewno bedziemy do Was zagladac pozdrawiamy:) Serdecznie witamy!!!! Bardzo nam miło, zapraszamy ponowinie!!! dzisiaj raczej będą nowe fotki Misiaczka!!!:loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Jofka']Serdecznie witamy!!!! Bardzo nam miło, zapraszamy ponowinie!!! dzisiaj raczej będą nowe fotki Misiaczka!!!:loveu::loveu: Dzień dobry :) Czekamy na nowe fotusie :loveu: Quote
Jofka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Witam wszystkich!!!!:loveu::loveu: Quote
natija Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 witam,no to ciesze sie,ze bedanowe foteczki,czekam:):):) Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Tolek śliczny !:loveu: Więcej fot proszę ;) Quote
Kincia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witam :loveu::loveu::loveu: Czekam na foteczki Tolinka :loveu: Quote
Jofka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Jeszcze będą zdjęcia z kapieli,bo szczur teraz się suszy!!!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts