tigrunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Jofka napisał(a):Witam!!!!!Powróciłam!!!!! Nareszcie razem z moim Tolem!!!! Pozdrawiamy i całujemy gorąco!!!:loveu::loveu::loveu: Nie wierze :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:Jofka to TY ?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wieki Cie nie było .. już straciłam nadzieję, ze wrócisz .. :-( :placz: :placz: Tolinek cudny i w ogóle nie podobny do siebie :evil_lol: Wymężniał chłopak :loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Witamy:bye: My u was pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni:evil_lol: Przejrzałam całą galerię:loveu: Ślicznego masz psiaka:loveu::loveu::loveu: Czekamy na więcej fotek :) Pozdrawiamy i zapraszamy do nas Quote
Jofka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 tigrunia napisał(a):Nie wierze :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:Jofka to TY ?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Wieki Cie nie było .. już straciłam nadzieję, ze wrócisz .. :-( :placz: :placz: Tolinek cudny i w ogóle nie podobny do siebie :evil_lol: Wymężniał chłopak :loveu: Tigrunia ciężko Was tak opuścić na dobre!!!! Miałam małe zwiłości,ale jestem!!!!Fajnie,że mnie jeszcze pamiętacie!!!! Tęskniłam troszku....:loveu::loveu: Quote
Jofka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='***Paulina***']Witamy:bye: My u was pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni:evil_lol: Przejrzałam całą galerię:loveu: Ślicznego masz psiaka:loveu::loveu::loveu: Czekamy na więcej fotek :) Pozdrawiamy i zapraszamy do nas Witam! dziękujemy!!! zapraszamy znowu...do Was też wpadniemy!!!:loveu::loveu: Quote
Dozia_13 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Hejka...;) http://img166.imageshack.us/img166/8163/toleslawhh9.jpg:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 No nareszcie :multi::multi: Jaki Tolinek juz duzy :loveu::loveu: Quote
pysiulka86 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Tolinek nie do poznania :p Cudny kawaler z niego wyrosl :loveu: Quote
Jofka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 pysiulka86 napisał(a):Tolinek nie do poznania :p Cudny kawaler z niego wyrosl :loveu: O witaj! hehe dziękujemy-wkrótce Was odwiedzimy,bo staram się nadrobić zaległości,a w okresie przedświątecznym to mam mnóstwo obowiązków.Pozdrawiamy Quote
pysiulka86 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Jofka napisał(a):O witaj! hehe dziękujemy-wkrótce Was odwiedzimy,bo staram się nadrobić zaległości,a w okresie przedświątecznym to mam mnóstwo obowiązków.Pozdrawiamy A ja mam juz od piatku wolne, w domu juz wiekszosc porobione wiec tez nadrabiam zaleglosci, a jest ich bardzo bardzo duzo :eviltong: Quote
Jofka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 pysiulka86 napisał(a):A ja mam juz od piatku wolne, w domu juz wiekszosc porobione wiec tez nadrabiam zaleglosci, a jest ich bardzo bardzo duzo :eviltong: Ja też od piątku wolne i nadrabiam,ale duuuużo tego jest i jeszcze w domu trzeba robić:shake::shake: Quote
Jofka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Widzę,że wszyscy się szykują do świąt:multi::multi: Quote
Jofka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH!!! Quote
tigrunia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ojj jak cudnie :loveu: Tolinek to prawdziwy dżentelmen :loveu: Quote
Jofka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 tigrunia napisał(a):Ojj jak cudnie :loveu: Tolinek to prawdziwy dżentelmen :loveu: Oj Beatko,Beatko!! ale skucha hehe to nie Tolinek to zdjęcie z google heheh chciałam żeby było świątecznie i yorkowo,a ja nie mam choinki w tym roku ani jeszcze aparatu...hehe:biggrina::biggrina: Quote
tigrunia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jofka napisał(a):Oj Beatko,Beatko!! ale skucha hehe to nie Tolinek to zdjęcie z google heheh chciałam żeby było świątecznie i yorkowo,a ja nie mam choinki w tym roku ani jeszcze aparatu...hehe:biggrina::biggrina: :oops::oops::oops: Quote
Jofka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Hehehe,ale ja mam już aparat i już się ładuje Quote
tigrunia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jofka napisał(a):Hehehe,ale ja mam już aparat i już się ładuje No dobra.. to teraz czekam na Tollinka :loveu: Quote
Jofka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 tigrunia napisał(a):No dobra.. to teraz czekam na Tollinka :loveu: Nie ma sprawy tylko się naładuje!!:lol::lol: Quote
Dozia_13 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/3842/cimg4734dp4.jpg Łojjj śliczna jest ta foteczka...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jofka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Groźny Toleslaw z Łagodnym,ale wielkim Rasputinem:crazyeye::crazyeye: Quote
Jofka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pokonany!!! Quote
Recommended Posts