Jofka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 tigrunia napisał(a):No to opowiadaj jak ten weekend Ci minął .. :loveu: No jestem, jestem ..i co zrobie :roll: weekend był cudnowny....spotkałam moją kochaną przyjaciółkę i poznałam super faceta:loveu::loveu::loveu:...naprawdę uroczy hihi....u la la:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 No prosze.. Jofka się zakochała . :loveu: Chyba Toluś bedzie miał tatusia :loveu::multi: Quote
Jofka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 tigrunia napisał(a):No prosze.. Jofka się zakochała . :loveu: Chyba Toluś bedzie miał tatusia :loveu::multi: hehe może może...no jak na razie to zauroczyła:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jofka napisał(a):hehe może może...no jak na razie to zauroczyła:loveu::loveu::loveu: :sweetCyb::klacz::sweetCyb::klacz: Quote
Jofka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 tigrunia napisał(a)::sweetCyb::klacz::sweetCyb::klacz: heheh też się ciesze:cool3::cool3: Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Jofka napisał(a):heheh też się ciesze:cool3::cool3: Myślisz, że coś będzie z tego ? :loveu: Quote
Jofka Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 tigrunia napisał(a):Myślisz, że coś będzie z tego ? :loveu: hehe mam nadzieję,....ale chyba na pewno...:loveu::loveu: Tolus potrzebuje meskiej ręki w domu!!! hehe Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jofka napisał(a):hehe mam nadzieję,....ale chyba na pewno...:loveu::loveu: Tolus potrzebuje meskiej ręki w domu!!! hehe Łiii..:loveu: ale fajnie .. :loveu: Co ty Jofka tak późno włazisz na dogo ?? Ja wczoraj ok 23 zeszłam a ty zes wlazła jeszcze później .. Quote
Jofka Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Wczoraj miałam straszny dzień 3 zalicznia i późno wróciłam...miałam dopiero tak poźno czas to wpadłam zobaczyć co się tu dzieje jak mnie nie ma??:eviltong: Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Cześć Jofka :multi: Opowiadaj coś o tym menie bo nic w sumie nie powiedziałaś .. :cool1: Quote
Jofka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Hej!!! Witajcie...dawno mnie nie było,bo Tigrunia wiesz spedzialam z nim caly weekend:loveu::loveu:,bo już musial wyjechac :placz::placz::placz: Quote
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jofka napisał(a):Hej!!! Witajcie...dawno mnie nie było,bo Tigrunia wiesz spedzialam z nim caly weekend:loveu::loveu:,bo już musial wyjechac :placz::placz::placz: Ojej .. :-( A gdzie ów lovelas mieszka ?? Quote
tigrunia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Jofka no .. za nim żeś pojechała, czy co /? Quote
natija Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 witam:)no i gdzie teraz wy sie opodziewacie... Quote
Magda Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ukradli nam Jofkę! Gdzie Ty się podziewasz?:mad: Quote
tigrunia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Magda_Miki napisał(a):Ukradli nam Jofkę! Gdzie Ty się podziewasz?:mad: Miłość ją porwała :loveu: Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Jofkaaaaa :placz: Czy ten lovelas Cie faktycznie gdzieś porwał ?????:placz: Quote
Jofka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 natija napisał(a):witam,a Was widze dalej nie ma...:( tigrunia napisał(a):Jofkaaaaa :placz: Czy ten lovelas Cie faktycznie gdzieś porwał ?????:placz: tigrunia napisał(a):Miłość ją porwała :loveu: Witam!!!! Ufff nareszcie....bardzo bardzooooo bardzo Was Dziewczyny przepraszam!!!!!! Dwano mnie nie bylo:oops::oops::oops::oops:....z tym lovelasem to troche prawda,a poza tym sesja i zasluzony odpoczynek!!!!!:loveu::loveu: Bardzo sie za Wami stesknilam, nie wiem czy nadrobie zaleglości i czy jeszcze mnie pamietacie:cool3::cool3:....Zaraz zaczne przegladac galeryjki!!! Pozdrawiam Was serdecznie!!! Caluje goraco razem z Tolkiem, ktory duzo urosl!!! Quote
Kincia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No nareszcie :multi::multi::multi: Pokazuj Tolinka a nie:loveu::loveu: Quote
Kincia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ale Tolinek juz duzy chlopak :loveu::loveu: I jak sie wybarwia fajnie :D:D Quote
Jofka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Kincia napisał(a):Ale Tolinek juz duzy chlopak :loveu::loveu: I jak sie wybarwia fajnie :D:D hehe na tej fotce to troche potargany i przykurzony..hehe na budowie jest w koncu!!!:loveu: Quote
tigrunia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jofka.. ja tu przyjde za godzine i cie porządnie oświergole :mad::mad: Quote
Recommended Posts