madziasto4 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 A jakie są te pozostałe kokardki, które zamówiłaś? Jakie kolorki? Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 madziasto4 napisał(a):A jakie są te pozostałe kokardki, które zamówiłaś? Jakie kolorki? hehe tak sie obijamy od jegnej galeryjki do drugiej...hihi sliczne sa: czerwono bordowa z elementami zlotego,biala w czarne kropki,cytrynowo seledynowa,niebieska w czarne grochy,niebiesko zlota!!!!:loveu::loveu:...z czasem pokaze wszystkie w galerii!!!!:lol::lol::lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Halo :grins: Morda moja hihi :loveu: Ale Torek nieswoj na 3 focie! Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Halo :grins: Morda moja hihi :loveu: Ale Torek nieswoj na 3 focie! witaj witaj!!!!....myslalam ze jestesmy same z Madzka:cool3: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Oo niebiesko-złota. Ja czerwonę też lubię :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Halo :grins: Morda moja hihi :loveu: Ale Torek nieswoj na 3 focie! Swój swój, toć widzisz, że kapcia gwizdnął :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 madziasto4 napisał(a): Swój swój, toć widzisz, że kapcia gwizdnął :lol: Ale ta kokarda... :cool1: Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ale ta kokarda... :cool1: Gumeczka, nie kokarda ślepowronie. Oczy zdjęła i niedowidzi :eviltong: Quote
Jofka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [LEFT]Wszystkiego najlepszego dla Tolka!!!! Otwieram imprezę!!!!:sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::ylsuper::laola::cunao::drinking::knajpa::tort::new-bday::BIG::bday: [/LEFT] Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [CENTER]:sweetCyb: :sweetCyb: :klacz: Tolek ma urodzinki :klacz::sweetCyb: :sweetCyb: :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday:[/CENTER] [CENTER]:tort::bday::tort:[/CENTER] Quote
Jofka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 witamy!!!! Tigrunia wczoraj specjalnie dla Ciebie zamiescilam zdjecie Misia w jednej z kokardek,a Ciebie nie byo!!!:placz::placz::placz: Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Jofka napisał(a):witamy!!!! Tigrunia wczoraj specjalnie dla Ciebie zamiescilam zdjecie Misia w jednej z kokardek,a Ciebie nie byo!!!:placz::placz::placz: Ale widziałam je dzis ! Sliczny Toleczek :loveu: Chce wiecej :mad: Quote
Jofka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 tigrunia napisał(a):Ale widziałam je dzis ! Sliczny Toleczek :loveu: Chce wiecej :mad: oki oki!!! Teraz napiera w czerwonej!!! ale on ma jeszcze mala kiteczke i mu czesto spadaja!!! nie wiem czy wstawie dzsiaj jeszcze jakies fotki,bo zaraz zmykam na imprezke...musze sie spakowac itd. ale sprobuje:lol::lol::lol: Quote
Jofka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 tigrunia napisał(a):Imprezka rano ?? :crazyeye: nie impreza rano tylko rano musze wyjechac,bo to impreza w innym miescie:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Aaa.. a daleko masz na tą impreze ? Ja dziś do Poznania jade do Ikei Quote
Jofka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 tigrunia napisał(a):Aaa.. a daleko masz na tą impreze ? Ja dziś do Poznania jade do Ikei nie tak daleko jakies 30km moze ponad,ale chce byc tam wczesniej,bo spotykam sie z dawno niewidzianą przyjaciółką!!!!:multi::multi::multi: Ja uwielbiam Ikeę...ale są tak daleko od nas!!!! Szczerze to bywam tylko w niemieckiej Ikei,bo jak już tam jestem to mam super blisko!!! a poza tym bede wiedziala co bedzie w polskiej Ikei za rok albo 2 !!! hihi....to powiedz,co tam ciekawego zobaczysz!!!!! Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Kurcze .. dostalam 10 wypłate i coś czuje, ze nic z niej nie zostanie :placz: A jeszcze ten nieszczesny stół musze kupić.. kurde ale mnie facio wkurza .. nic nie odpisał a dzis tez mogłabym pojechac bo to po drodze jak na Ikee jade .. Nie , jednak nie po droodze .. cos mi sie z Toruniem pokręciło :/ Quote
Jofka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 tigrunia napisał(a):Kurcze .. dostalam 10 wypłate i coś czuje, ze nic z niej nie zostanie :placz: A jeszcze ten nieszczesny stół musze kupić.. kurde ale mnie facio wkurza .. nic nie odpisał a dzis tez mogłabym pojechac bo to po drodze jak na Ikee jade .. Nie , jednak nie po droodze .. cos mi sie z Toruniem pokręciło :/ lepiej tam nie kupuj tego stolu, jak oni sobie tak pogrywaja!!!! szok!!! niesolidna firma widac!!!!:mad::mad::mad: Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Jofka napisał(a):lepiej tam nie kupuj tego stolu, jak oni sobie tak pogrywaja!!!! szok!!! niesolidna firma widac!!!!:mad::mad::mad: No zobacze .. jak mi sie spodoba to musze kupić .. nie ma wyjścia :roll: Quote
Jofka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 tigrunia napisał(a):No zobacze .. jak mi sie spodoba to musze kupić .. nie ma wyjścia :roll: na pewno mozesz takie kupic i w innych miejscach....a moze cos Ci sie spodoba w Ikei???:cool3: Quote
madziasto4 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Wszystkiego najlepszego Tolek! :multi: Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Jofka napisał(a):na pewno mozesz takie kupic i w innych miejscach....a moze cos Ci sie spodoba w Ikei???:cool3: Spodobał mi sie jeden blat w ikei ale za nic nie mogłam nóg do niego znaleźć odpowiednich więc nici :shake: Ale za to mam już podkładki pod talerze na ten nowy stoł:evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Jejku jak ja dawno nie widziałam Tolinka:loveu: Blondyn z przodu, czarnula z tyłu. Ciekawe jaki będzie. Życzymy miłej niedzieli Quote
Jofka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Magda_Miki napisał(a):Jejku jak ja dawno nie widziałam Tolinka:loveu: Blondyn z przodu, czarnula z tyłu. Ciekawe jaki będzie. Życzymy miłej niedzieli nooo dawno Cie u nas nie było!!!! milo,że wpadłaś przyszłam się przywitać!!! nie było mnie w weekend to nic nie mogłam do Was napisać....piękny weekend Tigrunia Ty to jesteś taka niezdecydowana!!! hihi:loveu: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jofka napisał(a):nooo dawno Cie u nas nie było!!!! milo,że wpadłaś przyszłam się przywitać!!! nie było mnie w weekend to nic nie mogłam do Was napisać....piękny weekend Tigrunia Ty to jesteś taka niezdecydowana!!! hihi:loveu: No to opowiadaj jak ten weekend Ci minął .. :loveu: No jestem, jestem ..i co zrobie :roll: Quote
Recommended Posts