Anusia & Alutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 tigrunia napisał(a):Ja w ogóle nie mam apetytu ostatnio :shake: Jofka napisał(a):uuuuu a to dlaczego....ja to mam zawsze apatyt:diabloti: Bo sie obżarla w swieta i sylwestra tak, ze do dzisiaj trawi hihi :evil_lol: A tak powaznie, to swiateczne przejedzenie to spowodowalo, mysle. Bo po swietach to nikomu sie jesc nie chce. Dobry :grins: Quote
Jofka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Bo sie obżarla w swieta i sylwestra tak, ze do dzisiaj trawi hihi :evil_lol: A tak powaznie, to swiateczne przejedzenie to spowodowalo, mysle. Bo po swietach to nikomu sie jesc nie chce. Dobry :grins: witaj....szkoda,że na mnie to nie dziala ja moge jesc i jesc....ale teraz wlasnie po swietach nic nie jem i cwicze silna wole:cool3: Quote
Mona4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 http://images33.fotosik.pl/31/1340cffa1e7e42femed.jpg On jest poprostu cudny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Mona4']http://images33.fotosik.pl/31/1340cffa1e7e42femed.jpg On jest poprostu cudny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziekuje,dziękuje,ale teraz podrosl i jest troszke inny ale cudny cudniejszy.... Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ale ma sweterek śliczny :loveu: Cześć Jofka :multi: Jak tam zdrówko ? Zimno w domku ? Ja od wczoraj do wtorku jestem u mamy bo pilnuje kota i tu jest ciepluuutko :loveu: (bo w bloku) Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 tigrunia napisał(a):Ale ma sweterek śliczny :loveu: Cześć Jofka :multi: Jak tam zdrówko ? Zimno w domku ? Ja od wczoraj do wtorku jestem u mamy bo pilnuje kota i tu jest ciepluuutko :loveu: (bo w bloku)' zimno jak zwykle tez w bloku,bo ja zakrecam kaloryfery,bo normalnie szok z tym gazem....ale teraz Tolek chodzi w zielonej koszulce uszytej przeze mnie!!!! Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 W bloku macie ogrzewanie gazowe ?? Tutaj jest centralne .. takie z miasta.. grzejniki mam na maxa :evil_lol: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 tigrunia napisał(a):W bloku macie ogrzewanie gazowe ?? Tutaj jest centralne .. takie z miasta.. grzejniki mam na maxa :evil_lol: centralne,ale opałem jest gaz!!! niestety jak był węgiel to było na maxa ciepło Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Hmm.. a tu nie wiem na co są .. chyba na wode :evil_lol: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 tigrunia napisał(a):Hmm.. a tu nie wiem na co są .. chyba na wode :evil_lol: ale bez przesady nie zamarzamy....mi to zawsze jest zimno Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jofka napisał(a):ale bez przesady nie zamarzamy....mi to zawsze jest zimno No .. mi też .. nie cierpie zimy :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Jofka']ale bez przesady nie zamarzamy....mi to zawsze jest zimno[/QUOTE] Oj to tak jak Anusia! Ja nawet w lecie spie w skarpetkach na stopach. Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Oj to tak jak Anusia! Ja nawet w lecie spie w skarpetkach na stopach.[/quote] ja dokładnie tak samo..teraz tez zapierdzielam całymi dniami w podkolanówkach takich dla piłkarzy hihi:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Oj to tak jak Anusia! Ja nawet w lecie spie w skarpetkach na stopach.[/QUOTE] :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Jofka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='madziasto4']:turn-l: :turn-l: :turn-l:[/quote] eeej to normalne Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Jofka']eeej to normalne[/QUOTE] Nie :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='madziasto4']Nie :turn-l: :turn-l: :turn-l:[/QUOTE] Madzka... Oj bo :mad: Dobry :hand: Quote
Mona4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witam milo i czekam na nowe fotki Tolusia:lol: Quote
Jofka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Madzka... Oj bo :mad: Dobry :hand:[/quote] witam serdecznie!!! Quote
Jofka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='tigrunia']To i ja sie u Tolka przywitam :multi:[/quote] [quote name='madziasto4']I ja też się przywitam :grins:[/quote] no nas to nigdy nikt nie wita no!!!;) Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 No jak nie ? Ja zawsze :lol: Jofka a dasz ty jakieś sniegowe foty Toleczka ? Quote
Recommended Posts