Kincia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Jofka napisał(a):Dzisiaj będą!!! Bo dostałam aparat!!! Jaki :cool3:? Czekamy....:mad: Quote
Kincia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 I znów nas okłamala:placz::placz::mad: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Kincia napisał(a):I znów nas okłamala:placz::placz::mad: Kincia!!! Mam juz pare zdjec na aparacie,ale znowu nie mam baterii!!! a ładowarka w domu,a ja przeciez u babci koczuje i tylko blagam zeby mi ktos przywiozl....a wiadomo jak umiesz liczyc to licz na siebie!!!!!:placz::placz: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 a moj Rasti juz mieszka w nowym domku!!! Ale urósł!!!! już mu jednko uszko stoi!!!! Quote
Kincia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jofka napisał(a):a moj Rasti juz mieszka w nowym domku!!! Ale urósł!!!! już mu jednko uszko stoi!!!! Pffff :( Jak to mieszka w nowym domku xD? J ak zwykle nic nie kapuje:diabloti: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Kincia napisał(a):Pffff :( Jak to mieszka w nowym domku xD? J ak zwykle nic nie kapuje:diabloti: w naszym nowym domku!!! na wsi!!!...bo teraz ja koczuje u babci i czekam na dogodniejsze warunki..np pomalowane sciany;);) a Rasti byl juz za duzy zeby mieszkac z babcia to mieszka juz ze znajomym w naszym domku!!! Quote
Kincia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jofka napisał(a):w naszym nowym domku!!! na wsi!!!...bo teraz ja koczuje u babci i czekam na dogodniejsze warunki..np pomalowane sciany;);) a Rasti byl juz za duzy zeby mieszkac z babcia to mieszka juz ze znajomym w naszym domku!!! Aaaaaaaaaa to już wszystko kapuje :lol::lol: Quote
Kasia_zg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Georgia]Witamy sie poświatecznie i z niecierpiwością czekamy na foteczki:loveu:[/FONT] Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Kincia napisał(a):Pffff :( Jak to mieszka w nowym domku xD? J ak zwykle nic nie kapuje:diabloti: Nie przejmuj sie .. ja tez nic juz nie kapuje, z tych wszystkich galerii mi sie wszystko pomieszalo :shake: Jofka to rusz szanowne 4 litery i biegiem po te baterie!! :mad: Dzien dobry w ogóle po swiętach :multi: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 tigrunia napisał(a):Nie przejmuj sie .. ja tez nic juz nie kapuje, z tych wszystkich galerii mi sie wszystko pomieszalo :shake: Jofka to rusz szanowne 4 litery i biegiem po te baterie!! :mad: Dzien dobry w ogóle po swiętach :multi: Witaj!!! Jutro polecę....bo już sama chcę nowe zdjęcia Tolka!! Co nie rozumiecie??? Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jofka napisał(a):Witaj!!! Jutro polecę....bo już sama chcę nowe zdjęcia Tolka!! Co nie rozumiecie??? No mam nadzieje ;) Ja akurat u Ciebie wszystko rozumiem, ale jak ide dalej to juz mi sie miesza :shake: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 tigrunia napisał(a):No mam nadzieje ;) Ja akurat u Ciebie wszystko rozumiem, ale jak ide dalej to juz mi sie miesza :shake: No ja mysle ze u mnie wszystko rozumiesz!!:mad: Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jofka napisał(a):No ja mysle ze u mnie wszystko rozumiesz!!:mad: Jak najbardziej :loveu: A co u ONka Jofka ? Bardzo urósł ?? Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 tigrunia napisał(a):Jak najbardziej :loveu: A co u ONka Jofka ? Bardzo urósł ?? Tolka czy Rastka?? Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jofka napisał(a):Tolka czy Rastka?? ON = Owczarek niemiecki :lol: czyli Rastek :loveu: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 tigrunia napisał(a):ON = Owczarek niemiecki :lol: czyli Rastek :loveu: O te Twoje skróty TZ to tez musiałam skumywac jakis czas On ma sie dobrze i jest super fajnym pieskiem,ale duuuuzym nie to co Misio moj...mieszka sobie w nowym domku i stoi mu juz jedno ucho...aha i jest niebojowy nie to co Tolin Quote
tigrunia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jofka napisał(a):O te Twoje skróty TZ to tez musiałam skumywac jakis czas On ma sie dobrze i jest super fajnym pieskiem,ale duuuuzym nie to co Misio moj...mieszka sobie w nowym domku i stoi mu juz jedno ucho...aha i jest niebojowy nie to co Tolin :evil_lol: No bo to obronny piesio bedzie a nie taki co jego trzeba bronić :eviltong: Quote
Jofka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 tigrunia napisał(a)::evil_lol: No bo to obronny piesio bedzie a nie taki co jego trzeba bronić :eviltong: chiba tak;) Quote
Kincia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Juz przyleciałaś z tymi bateriami :diabloti: Quote
natija Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 wpadlam tylko zyczyc szczesliwego Nowego Roku...do zobaczenia za pare dni... Quote
Jofka Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 natija napisał(a):wpadlam tylko zyczyc szczesliwego Nowego Roku...do zobaczenia za pare dni... dziękujemy za życzonka!!!! Tolin został właśnie ukąpany,bo już był małym brudaskiem....ale martwi mnie to,że nie chce myć zębów. Za nic w świecie nie otwiera buźki nawet na siłę normalnie koszmar!!! a kupiłam mu specjalnu zestaw trixie:placz::placz: nie wiem co robic,bo boje sie tego kamienia!!! A Gnida nic i nic!!! A WY myjecie jakoś im te małe igły??? Quote
Kincia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jofka napisał(a):dziękujemy za życzonka!!!! Tolin został właśnie ukąpany,bo już był małym brudaskiem....ale martwi mnie to,że nie chce myć zębów. Za nic w świecie nie otwiera buźki nawet na siłę normalnie koszmar!!! a kupiłam mu specjalnu zestaw trixie:placz::placz: nie wiem co robic,bo boje sie tego kamienia!!! A Gnida nic i nic!!! A WY myjecie jakoś im te małe igły??? Moj tak samo :angryy::angryy: Wciskam mu na sile troche pasty i ja mymla ale umys sobie nie da :mad: Quote
Jofka Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Kincia napisał(a):Moj tak samo :angryy::angryy: Wciskam mu na sile troche pasty i ja mymla ale umys sobie nie da :mad: o jaaaa nie chce zeby miał cos z tymi zebami...jedyne co mi sie uda to tak jak Tobie wcisnąć mu pastę do pyszczulka Quote
Kincia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jofka napisał(a):o jaaaa nie chce zeby miał cos z tymi zebami...jedyne co mi sie uda to tak jak Tobie wcisnąć mu pastę do pyszczulka Musze sprobowac z rodzicami mu myc czyli tak na sile xD Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 hi hi ale dostalam prezencik!!!! ksiazke o psach!!! fajna!!!! czytam czytam.... Quote
Recommended Posts