Arabeska^^ Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 O na miasto, a z Tolkiem może? :lol: Jeśli tak to bez fotek tu nie wpuścimy :D Quote
karkakarka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Jofka zabalowała i rano wstać pewnie nie może :evil_lol: Quote
FREDZIU Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No właśnie Jofka wstawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy: dawaj następne fotki:evil_lol: a jak tam imprezka:cool3: Quote
stratoos Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Hej :) Wróciłaś już z miasta? :evil_lol: Jak tak, to poprosimy o fotki ;) Quote
Jofka Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 karkakarka napisał(a):Jofka zabalowała i rano wstać pewnie nie może :evil_lol: FREDZIU napisał(a):No właśnie Jofka wstawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy: dawaj następne fotki:evil_lol: a jak tam imprezka:cool3: Arabeska^^ napisał(a):Oj długo w tym mieście siedzisz ;D Hej Dziewczyny dopiero wróciłam:) hehe żaruję.Wczoraj wróciłam coś koło 2.00:razz: a dzisiaj też mnie nie było...Randki te sprawy:oops: Czasu na zdjęcia nie było,ale jutro się postaram,oki? Quote
karkakarka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Randki... :evil_lol: fajnie... :multi: ale zdjęcia i tak masz wstawić :cool1: Quote
syla929 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ja wchodzę z nadzieja, ze pooglądam nowe zdjęcia Tolinka a tu kilka stron pustych:( Dawaj szybko zdjęcia:mad::mad: hehe Wymiziaj szkrabka ode mnie:loveu: Quote
Nati28 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jak randki to rozumiemy :eviltong: Zdjecia moga sie opoznic w zwiazku z tym ;) Quote
Jofka Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Nati28 napisał(a):Jak randki to rozumiemy :eviltong: Zdjecia moga sie opoznic w zwiazku z tym ;) Liczę na Waszą wyrozumiałość:) zwłaszcza jak to są randki z ex:crazyeye: syla929 napisał(a):Ja wchodzę z nadzieja, ze pooglądam nowe zdjęcia Tolinka a tu kilka stron pustych:( Dawaj szybko zdjęcia:mad::mad: hehe Wymiziaj szkrabka ode mnie:loveu: Postaram się,ale najpierw muszę go ukapać,bo już brudasek mały-to dla mnie priorytet,a tak mam mało czasu na wszystko:) karkakarka napisał(a):Randki... :evil_lol: fajnie... :multi: ale zdjęcia i tak masz wstawić :cool1: no fajnie,ale tylko na początku jest fajnie....niestety:evil_lol: POZDRAWIAM WAS DZIEWCZĘTA!!!! Quote
karkakarka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi A chociaż fajny ten EX?? :cool3: Quote
Jofka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 karkakarka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi A chociaż fajny ten EX?? :cool3: Ano fajny-na nowo fajny....co dalej okaże się:eviltong: Nati28 napisał(a):Randki z ex :lol: Fajnie :cool3: Fajnie i niefajnie...hehe po co sobie nowego wroga szukać jak już ma się zaznajomionego hehe:evil_lol::evil_lol: eve86 napisał(a):Witamy witamy we wtorkowe popołudnie Witamy,witamy...jakoś dzisiaj jest leniwo:( I tak sukces,bo wykąpałam Tolka...zamierzałam się na spacer i na sesyjkę,ale ktoś mi zwinął aparat:mad::mad: Muszę poczekać:roll: Quote
eve86 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jofka napisał(a): Witamy,witamy...jakoś dzisiaj jest leniwo:( I tak sukces,bo wykąpałam Tolka...zamierzałam się na spacer i na sesyjkę,ale ktoś mi zwinął aparat:mad::mad: Muszę poczekać:roll: Ja też dzisiaj wykąpałam Rikiego :multi: A dzień faktycznie leniwy jakiś taki:roll: Quote
Jofka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 eve86 napisał(a):Ja też dzisiaj wykąpałam Rikiego :multi: A dzień faktycznie leniwy jakiś taki:roll: A ile ja się dzisiaj naczesałam jego oooo jaaa miał takie kołtuny od kąpania.Najchętniej bym go ścieła,ale później żałuję,że nie ma długich.I tak źle i tak niedobrze hehe ach te baby!!!!:eviltong: Quote
eve86 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jofka napisał(a):A ile ja się dzisiaj naczesałam jego oooo jaaa miał takie kołtuny od kąpania.Najchętniej bym go ścieła,ale później żałuję,że nie ma długich.I tak źle i tak niedobrze hehe ach te baby!!!!:eviltong: Oj na szczeście ja sie tym jeszcze nie martwię bo Riki ma krótkie włoski jeszcze:loveu: Ale z miesiaca na miesiac stają sie coraz dłuższe... Pewnie niebawem będe mieć ten sam dylemat :lol: A Powiedz mi jesli podetnę pieska to włoski zaczną szybciej rosnąc??? To dziala tak jak u ludzi???? Wybaczcie to glupie pytanie ale wielu rzeczy jeszcze się uczę :shake: Dlatego co pobudza rośnięcie włosków u Yorka???:cool3: Quote
Jofka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 eve86 napisał(a):Oj na szczeście ja sie tym jeszcze nie martwię bo Riki ma krótkie włoski jeszcze:loveu: Ale z miesiaca na miesiac stają sie coraz dłuższe... Pewnie niebawem będe mieć ten sam dylemat :lol: A Powiedz mi jesli podetnę pieska to włoski zaczną szybciej rosnąc??? To dziala tak jak u ludzi???? Wybaczcie to glupie pytanie ale wielu rzeczy jeszcze się uczę :shake: Dlatego co pobudza rośnięcie włosków u Yorka???:cool3: Jak się zetnie to ja zauważyłam,że wolniej rosną...zresztą z wiekiem wolniej rosną.Jak chcesz mieć długie to nie ścinaj.Nie działa tak jak u ludzi.Zresztą tak serio to u ludzi też to nie działa. Quote
eve86 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jofka napisał(a):Jak się zetnie to ja zauważyłam,że wolniej rosną...zresztą z wiekiem wolniej rosną.Jak chcesz mieć długie to nie ścinaj.Nie działa tak jak u ludzi.Zresztą tak serio to u ludzi też to nie działa. Mi szybko odrastają jak ide ściąć :lol: W takiem razie nie będe ścinała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jofka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Ja całe zycie miałam długie włosy,raz ściełam i teraz to mi rosną jak ślimaki:shake: Quote
eve86 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jofka napisał(a):Ja całe zycie miałam długie włosy,raz ściełam i teraz to mi rosną jak ślimaki:shake: Oj to Tolinek pewnie pod tym względem upodobnił się do swojej Pańci :loveu: Quote
Katie Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 oo bannerek masz :loveu: bardzo fajny :loveu: czekamy na foteczki :loveu: Quote
karkakarka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 :cool3: Ja też widzę nowy banerek :) taki wiosenny :cool3: Quote
stratoos Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Hej ;) Wpadamy z wizytą. Ładny, ładny masz ten bannerek :cool3: Quote
FREDZIU Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Super ze randka się udała, zobaczymy czy obecny-eks się sprawdzi:mad:życzymy powodzenia. Banerek poprostu cudo:crazyeye::crazyeye:My też chcemy taki:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts