Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy bardzo serdecznie w galerii Tolka!!!
Nie będę tu się rozpisywała, bo to galeria:razz:
Toluś urodził się 12 lipca 2007 i od tego czasu jest moim najukochańszym słoneczkiem!!!!
Oto i on:loveu::loveu:
Serdecznie zapraszamy do oglądania Tolka:lol:

Pierwszy dzień u Pańci, miał 7tyg.

• Replies 655
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
Noo.. jestem pierwszym gościem .. ale fajnie , że Tolinek ma galeryjkę :loveu: :multi::multi::multi::multi::multi:

OOO mamy pierwszego gościa, honorowego!!!
A kto mógłby być naszym pierwszym gościem jak nie Ty,co??:razz:

Posted

A to Tolinek już troszkę starszy!! Moje ulubione zdjęcie jak do tej pory!!!
Jak na razie to będzie tyle,bo strasznie długo trwa te wklejanie zdjęć uff:lol::eviltong:

Posted

Dziękujemy,dziękujemy!!!...Właśnie kupiłam Tolkowi na Allegro kurtkę na zimę...znowu różową niemęska,ale cóż była w promocji,bo widziałam ją w cenie 2 razy droższej i więcej, także się ciesze!!!:multi::multi:
Tigrunia polecam Ci, zobacz jaki duży wybór, na prezencik dla Jessi w sam raz, a jakie piękne sukienusie....wtedy właśnie żałuje,że Tolin nie jest kobitką....ale zaraz mi przechodzi!!!:loveu::loveu:

Posted

Nie Jofka, dziękuję , ale ja Jessi nie zamierzam stroić. Kupiłam jej tylko ten kubraczek, zeby tak nie marzła ale jest w jej kolorze więc nie rzuca się tak bardzo w oczy :) No i był szyty dla psiaków Pana Józefa z Sosnowca więc i na szczytny cel pieniążki poszły :lol: Na pewno nie będę jej w żadne sukienki , ani kombinezoniki stroić :eviltong:

Posted

tigrunia napisał(a):
Nie Jofka, dziękuję , ale ja Jessi nie zamierzam stroić. Kupiłam jej tylko ten kubraczek, zeby tak nie marzła ale jest w jej kolorze więc nie rzuca się tak bardzo w oczy :) No i był szyty dla psiaków Pana Józefa z Sosnowca więc i na szczytny cel pieniążki poszły :lol: Na pewno nie będę jej w żadne sukienki , ani kombinezoniki stroić :eviltong:

Nie to miałam na mysli! Kupiłam mu kurtałkę,bo dzisiaj mu było strasznie zimno!!! Tylko siusiu i do domu tak się trzasł...Bidulek...a te sukieneczki są po prostu uroczo śmieszne:lol:....No tak jak kto woli. Ale jak zimno to co zrobić!!!
Mi tam się podobają takie cudka, tylko Tolek raz wystąpił w swoim swetrze na wiosce

Posted

tigrunia napisał(a):
Dzień dobry Jofeczka i Toluś :) Jak się spało ??
Zdjątka będą??

Dzień dobry Tigrunia i Dzień dobry wszystkim!!!
Zrobiłam i już zjedzone!!!
Będą dzisiaj zdjęcia,będa!!! Twoich wczoraj nie było:mad::mad:.
Szkoda,że koło siebie nie mam takiej cukierni,bo nie wiem co na śniadanko!!

Posted

tigrunia napisał(a):
Ta..po nocy musiałam wszystkich do domu odwozić :angryy:
Prawie nic nie spałam bo o 6 pobudka i do pracy!! Tragedia!!

Tak to jest jak się imprezuje...niestety...:cool3:
A do której dzisiaj praca