Jofka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witamy bardzo serdecznie w galerii Tolka!!! Nie będę tu się rozpisywała, bo to galeria:razz: Toluś urodził się 12 lipca 2007 i od tego czasu jest moim najukochańszym słoneczkiem!!!! Oto i on:loveu::loveu: Serdecznie zapraszamy do oglądania Tolka:lol: Pierwszy dzień u Pańci, miał 7tyg. Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Noo.. jestem pierwszym gościem .. ale fajnie , że Tolinek ma galeryjkę :loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 tigrunia napisał(a):Noo.. jestem pierwszym gościem .. ale fajnie , że Tolinek ma galeryjkę :loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: OOO mamy pierwszego gościa, honorowego!!! A kto mógłby być naszym pierwszym gościem jak nie Ty,co??:razz: Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 A to Tolinek już troszkę starszy!! Moje ulubione zdjęcie jak do tej pory!!! Jak na razie to będzie tyle,bo strasznie długo trwa te wklejanie zdjęć uff:lol::eviltong: Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No oczywiście - tylko i wyłącznie ja :cool3: Tolek jest taki uroczy .. :loveu: achhhh...:loveu: Słodki, mały szkrabik :) Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Dziękujemy,dziękujemy!!!...Właśnie kupiłam Tolkowi na Allegro kurtkę na zimę...znowu różową niemęska,ale cóż była w promocji,bo widziałam ją w cenie 2 razy droższej i więcej, także się ciesze!!!:multi::multi: Tigrunia polecam Ci, zobacz jaki duży wybór, na prezencik dla Jessi w sam raz, a jakie piękne sukienusie....wtedy właśnie żałuje,że Tolin nie jest kobitką....ale zaraz mi przechodzi!!!:loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nie Jofka, dziękuję , ale ja Jessi nie zamierzam stroić. Kupiłam jej tylko ten kubraczek, zeby tak nie marzła ale jest w jej kolorze więc nie rzuca się tak bardzo w oczy :) No i był szyty dla psiaków Pana Józefa z Sosnowca więc i na szczytny cel pieniążki poszły :lol: Na pewno nie będę jej w żadne sukienki , ani kombinezoniki stroić :eviltong: Quote
Kincia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A ja chciałam być pierwsza FOCH :placz::placz::placz: No to jest boskie :loveu::loveu::loveu: http://images33.fotosik.pl/31/1340cffa1e7e42femed.jpg Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 tigrunia napisał(a):Nie Jofka, dziękuję , ale ja Jessi nie zamierzam stroić. Kupiłam jej tylko ten kubraczek, zeby tak nie marzła ale jest w jej kolorze więc nie rzuca się tak bardzo w oczy :) No i był szyty dla psiaków Pana Józefa z Sosnowca więc i na szczytny cel pieniążki poszły :lol: Na pewno nie będę jej w żadne sukienki , ani kombinezoniki stroić :eviltong: Nie to miałam na mysli! Kupiłam mu kurtałkę,bo dzisiaj mu było strasznie zimno!!! Tylko siusiu i do domu tak się trzasł...Bidulek...a te sukieneczki są po prostu uroczo śmieszne:lol:....No tak jak kto woli. Ale jak zimno to co zrobić!!! Mi tam się podobają takie cudka, tylko Tolek raz wystąpił w swoim swetrze na wiosce Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Kincia']A ja chciałam być pierwsza FOCH :placz::placz::placz: No to jest boskie :loveu::loveu::loveu: http://images33.fotosik.pl/31/1340cffa1e7e42femed.jpg WItamy!!!!!!! Kincia jest 2 honorowym gościem!!!!!:loveu::loveu::loveu: Będzie więcej zdjątek,ale na razie robię placki!!!:lol::lol: Quote
Jofka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 madziasto4 napisał(a):Witamy :razz: Witam serdecznie naszego 3 gościa!!!!!:loveu::loveu::loveu: Witamy Madzię i chłopców:loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No i jak Jofka - placki upieczone?? Trzeba było mówić to bym Ci wzięła z cukierni :eviltong: Miały być zdjęcia Tolka ... :mad: Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dzień dobry Jofeczka i Toluś :) Jak się spało ?? Zdjątka będą?? Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 tigrunia napisał(a):Dzień dobry Jofeczka i Toluś :) Jak się spało ?? Zdjątka będą?? Dzień dobry Tigrunia i Dzień dobry wszystkim!!! Zrobiłam i już zjedzone!!! Będą dzisiaj zdjęcia,będa!!! Twoich wczoraj nie było:mad::mad:. Szkoda,że koło siebie nie mam takiej cukierni,bo nie wiem co na śniadanko!! Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 A spało się dobrze. Toluś mnie obudził,bo chciał kupkę...i ....zrobił do kuwety!!!!!!!!!Brawo!!!!:multi::multi::multi: Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 A jak Wam się spało?? Jak imprezka,udana?? Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ta..po nocy musiałam wszystkich do domu odwozić :angryy: Prawie nic nie spałam bo o 6 pobudka i do pracy!! Tragedia!! Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 tigrunia napisał(a):Ta..po nocy musiałam wszystkich do domu odwozić :angryy: Prawie nic nie spałam bo o 6 pobudka i do pracy!! Tragedia!! Tak to jest jak się imprezuje...niestety...:cool3: A do której dzisiaj praca Quote
Recommended Posts