Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj z posesji skradziono 7 miesiecznego amstaffa, plowego z biala glowa.
Uszy ne ciete, biala k. ogona.
Psiak nie mial obrozy.
Zaginal w Keblinach k. Lodzi

0 601 35 37 91
0 695 617 369

Posted

cześć słuchajcie jak pisałam ja chce zaadoptować jakiegoś pieska który już długo czeka i waham sie między trzema ale gdybym mogła wszystkie bym je do siebie wzieła bo mam małego pzika na punkcie piesków możecie mi doradzić który tak najbardziej teraz potrzebuje swojego przyjaciela gucio zębacz czy taki jeden który jest w schronisku nie pamiętam jak on sie wabi pamiętam ze ostatnio jak dziewczyny były to go jakieś psy gryzły i jest odizolowany od reszty i nie zdarzyły spisać jego numeru

Posted

Ogłoszenie:
Witam,
mam na imię Justyn, rozmawialismy dzisiaj przez telefon.
Jestem zainteresowany szczeniakiem (psem), najlepiej kundel z szansą wyrośnięcia na średniej wielkości psa (w miare wysokiego).
Jestem z Warszawy. prosy o informacje jeżeli bedzie Pani miała jakiegoś biedaka do uratowania.

Jak ktos bedzie miał chętnych to kandydatów to prosze do mnie na meila przesłac. anna@niechcianeizapomniane.org

Posted

Aniu, możesz napisać o Medorze, tam jest teraz chyba około 30 szczeniąt.
A w Radomiu są takie bezdomnie, mieszkają na dworze, ale to KarOla wie więcej.

Posted

Dzisiaj odebrałyśmy z Bunią sunieczkę Zuzię.
Miał być super dom...miało być szczęście...a była pseudobuda z ustawionego styropianu, niespełna metrowy łańcuch...i Zuzilka, psie dziecko na nim, w ciemności, sama w krzakach:(
Nie mogę znaleźć wątku Zuzinki, ale jak ktoś pomoże to zobaczycie zdjęcia:(

Aniu...czekam na zdjęcia...kolejna bidulka na torach...a nam się cholera te miejscówki dla psiaków nie chcą rozciągnąć:(
Pomyślimy, pokombinujemy...
Czekają matka szczeniaków z torów, ta bida o której napisałaś i jeszcze kolejny pies meneli, którego wyhaczyła Jola:placz:

Posted

czy tym wszystkim kanalią wymroziło mózgi. Pies na łańcuchu to była epoko kamienia upanego sam niech sie przywiąże i postoi tak z tydzień zobaczymy jak się poczuje

Posted

Wczoraj z Warszawy od Pani Anny B. przyszła paczka z prezentami dla naszych podopiecznych w celu wystawienia ich do sprzedaży.
Za wszystkie rzeczy bardzo dziękujemy. Dziękujemy również za to, że darzy nas Pani taką sympatią i zaufaniem. Postaramy się na nią podwójnie zasłużyć.

Posted

Jest późne popołudnie. Dzisiaj bylam w schronisku.
Na pytanie, ktoremu psiakowi pomóc i dać dom tymczasowy, powiem tak Tomi wymaga natychmiastowej pomocy. Nawet samodzielna buda nie chroni go przed atakami. Dzisiaj nowe pogryzienia. Poszarpane ucho, rozkrwawione oko - w fatalnym stanie, rana pod gardłem. Którys z wolno biegających dopadł go nie poraz pierwszy. Charakter Tomiego też nie jest latwy jesli chodzi o swoich psich współbraci, ale tak jak pisałyśmy na jego wątku on kocha ludzi i bylby wpaniałym towarzyszem. A tak, no cóż nic dobrego nie ma prawa się wydarzyć dla niego jeśli tam zostanie.

Tomi potrzebuje natychmiastowej pomocy.

Posted

Nowi podopieczni:

York Mikołaj
Kaja znalazła go na wsi, w okolicach Czarodziejki, wychudzonego i strasznie zapchlonego... (zaczyna się...)

Jamniś Plastek z rozszczepem łapki. Dziś wyjęty ze schronu. Chudy i odwodniony. Przebywa w DT, proszę o pomoc w ogłoszeniach, bo pilne. Jutro będą nowe fotki.
Dzieciak ma 4 miesiące.

Posted

Zuzia jest u tej pani na tymczasie, co poprzednio, ku miłemu zaskoczeniu Buni, pani się bardzo przejęła i przyszła dziś po Zuzę.
A do Marylki nic od nas raczej nie pojedzie, ludzie mieli dziś spotkanie z 6-letnią rottką i chyba im się spodobała i oni jej. W każdym razie adopcja nie doszła jeszcze do skutku, ale raczej dojdzie.

Posted

Czy mogłabym Plastka wrzucić na ogólny wątek łódzkich jamolków?
Jest w jakimś dogomaniackim dt?

Kaja, pięknie wyglądasz z yoreczkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: