Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny bardzo pilna sprawa!!!
Ktoś dzownił do Krysi, że jest jakaś aukcja..chyba na allegro z jej numerem telefonu, że sprzedaje labki!!!! Prawodopodobnie ten facet mógł coś takiego wystawić!!! Błagam pomóżcie mi to znaleźć...to musi iść do akt!!!

PSY NIE SĄ DO ADOPCJI!!!SĄ W DEPOZYCIE SĄDOWYM POD OPIEKĄ FUNDACJI EMIR DO CZASU ROZTRZYGNIĘCIA SPRAWY W SĄDZIE.

Posted

Nie sądzę, zeby dał ogłoszenie na allegro. Na siebie by nie ryzykował wpadki, a na aktywację nowego konta czeka się kilka dni.
Sprawdzałam na ale gratka w labradorach- nie ma ogłoszenia z takim numerem telefonu.
Teraz sprawdzam na innych.
Jesli to faktycznie on robi numery - to trzeba sprawdzać, żeby sobie ułatwić robotę w nowych ogłoszeniach tz dodawanych w grudniu.

Posted

Dla przeciwwagi temu co tragiczne, bo inaczej świat by się zawalił chcialabym podziękować za dary co płyną do naszej Fundacji.
Dzięki Pani Marcie z Warszawy nasi podopieczni doświadczą tego co Św. Mikołaj ma w worku. Bardzo dziękujemy za zaufanie i pomoc dla tych co wydają się zapomniani i niechciani.

Nasz kot Rysio dziękuje i Nosek co czeka na dom już tak długo.

Posted

Dziękuję cioteczki.
Ja też szukałam i nic..prawdopodobnie więc był to telefon kogoś kto chciał sprawdzić co teraz będzie z psiakami.
Co jakiś czas będzie trzeba sprawdzać aukcje, bo jak wiemy różni ludzie po tym świecie chodzą.

Posted

[Znalazłam coś takiego, zobaczcie na tytuł na górze strony, może to mylące.
http://www.kup-sprzedaj-zwierze.com....go-pieska.html]

To jest po pierwsze bardzo stare ogłoszenie (tzn. wszystkie psy z tego ogłoszenia znalazły już dom, Żorżyk był nawet u mnie na tymczasie i z mojego domu pojechał do nowego...w lutym).
Po drugie sugeruje, że w fundacji psy (właściwie dokładnie szczeniaki) umierają na zakaźne co jest nieprawdą.
Wyżej wymienione psy przyjechały ze schroniska w Węgrowie, a tam faktycznie panowało parvo ale żadne z przywiezionych zwierząt nie zachorowało w Fundacji.
Może ktoś chciał dobrze i przedobrzył :roll:
Czy można jakoś sprawdzić kiedy to było wystawione?

Posted

Sytuacja na peronie na widzewie nie jest zbyt dobra. Robi sie tragiczna. Przebywa tam Aza a oprócz niej jest jeszcze druga sunia która siedzi na ogrodzonym terenie. Jest młoda i bardzo fajna,taka do kolan. Iwona rzuca jej jedzenie przez płot,bo własciciel przyjezdza bardzo rzadko. Te budynki zostaja niestety rozebrane,niewiem co bedzie z Aza i tą drugą sunią. Nie mozna zrobic jej nawet zdiec bo facet odgrodził ja od płotu,zeby nie miała kontaktu z ludźmi. Ma ktos jakis pomysł co tu zrobic?

Posted

Najpierw musimy nawiazać kontakt z "właścicielem" tej drugiej suni co przebywa odgrodzona od świata paskudnym plotem, uzyskac zgodę na zdjęcia i szukanie domu. Bo przez płoty i zasieki skakac niestety nie możemy.