klaudia&Manta Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 A my dziękujemy ,,tak bardzo jak tylko możemy :multi: Pozdrawiamy . Quote
Bullila.nl Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Dziewczyna powaznieje:multi: i bardzo ladnie i do tego grzecznie stoi:razz: Super.. Quote
klaudia&Manta Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Może i poważnieje ale tylko z wyglądu :diabloti: Z zachowania , to wciąż taki sam świr :eviltong::evil_lol: Quote
Patka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ile teraz Manta ma miesięcy? Rudex ma 1,5 roku i nadal głupek ale przed cieczka troche melancholia ją ogarnia :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Manta dokładnie w czwartek ,skończy 10 miesiecy :p Świrosława z niej niesamowity , nawet podczas cieczki taka była :razz: Quote
Melodia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Witam serdecznie Mancię! Wspaniała dziewczynka :loveu: Chyba mamy psiaki z tej samej hodowli z Gniezna, prawda? Moja suńka ma ten sam przydomek. Quote
klaudia&Manta Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Witamy :razz: Tak moje brzydactwo jest z Gniezna . A wasza niuńka to z tego samego miotu (ur.17.06.07) czy starsza ? Macie może jakieś fotki ? :razz: Quote
Melodia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Hej! Moja suńka jest rok starsza, urodziła się 23.05.2006. Nazywa się NESSA Bull Hunter, tutaj link do fotek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9944889#post9944889 Jak nazywają się rodzice Manty? Quote
klaudia&Manta Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Super niuniutka!!! Bardzo podobna do Manty :) Manty rodzice to MONTGOMERY Buldożer , i LARRY FLINT Pullera :cool1: A rodzice Paris to kto ? :razz: Pozdrawiamy rodzinkę :loveu: Quote
Melodia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Mama Paris to również MONTGOMERY Buldożer a tata to MISTER MAN Mery Mariatos. Całusy dla siostrzyczki ;) Quote
klaudia&Manta Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 O pół siostrzyczka :loveu::loveu::loveu: To odbie mają chyba mamuśkowe geny , bo podobne do siebie są :razz: a tutuś twojej Paris to psiak który mi się najbardziej podoba !!Ma najśliczniejszą główkę jaką w życiu widziałam :p Pozdrowienia dla 1/2 siostry :eviltong: Wybieracie się na jakieś wystawy ? :cool3: Quote
Melodia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Na pewno mają mamuśkowe geny, bo Montgomery to bardzo urodziwa pani :cool3: I charakter też super. No właśnie nie wiem, czy nie jest za późno na wystawy. Paris ma już 2 lata i nie brała udziału jeszcze w żadnej, nie przygotowywałam jej do chodzenia na ringu itp. Myślisz że warto zacząć tak późno? A jak wystawy z Mantą? Quote
agastaffbull Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Melodia, masz piękną sukę i warto ją pokazywać na wystawach! Na to nigdy nie jest za późno-po prostu trzeba z nią trochę popracować, poćwiczyć pozycję wystawową i bieg po ringu-i zgłosić na wystawę! Ja mojego psa też pierwszy raz wystawiłam, kiedy miał 2 lata (chciałam wystawiać go od początku, od szczeniaka, ale niestety czas mi nie pozwalał), pierwsza wystawa i...zgarnął wszystko w swojej rasie! Tak więc poćwicz z nią, naucz tego, co trzeba, nie żałuj nagród-i do boju! Powodzenia! Quote
klaudia&Manta Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Na pewno mają mamuśkowe geny, bo Montgomery to bardzo urodziwa pani :cool3: I charakter też super. Popieram!!! Tak jak jadąc oglądnąć 3 -tygodniową Mantę [aby ją zarezerwować] nie byłam przkonana do staffiorów, po spotkaniu z Montogomery byłam pewna że to jest to !!:loveu: Ona jest nie dość że śliczna , to jeszcze przekochana ! No właśnie nie wiem, czy nie jest za późno na wystawy Lepiej późno niż wcale :eviltong: A tak na serio , to 2 lata , to nie jest za póżno. Zapewniam Cię , że jak zaczniesz z nią w miarę intenywanie ćwiczyć , nauczenia jej postawy i ogolnegoo prauszania sie na ringu , nie zajmie ci dużo czasu :razz: A jak wystawy z Mantą? Ja akurat Mantę uczyłam "stania" już od pierwszych dni pobytu u mnie:p Ja poprostu wybierając już szczenię , rasę itp. wiedziałam na co musze przedewszystkim zwracać uwagę. Od razu wiedziałam że będzę z nim jeździć na wystawę. Parzałam oczywiście przedewszystkim na charakter -[ czy dam sobie radę z takim psem. Jak już wybrałam rasę,wybierałam szczenię pod kątem "predyspozycji wystawowych" :cool3: Tak więc Manta ystawowymi trikami męczona była już w wieku 8 tyg.:cool1: Z początku bylo to porostu stanie w bezrucju , ale w końcu doszłysmy do tego , czego chcialaysmy :p W tej chwili Mantę mogę ustawić w każdy sposób , i ona stoi . Ale rozgadałam się więc przejdę do sedna. manta jak dotąd była na dwóch wystawach - raz w klasie baby na klubówce , i raz na krajówce w szczeniakach. Na obu wystawach byla sama w klasie. Na klubówce miała naj.baby w rasie , a w Głogowie na krajówce naj .szczenię w rasie :p Teraz zgłosiłam ją do Opola , Bydgoszczy , a potem zgłosze ją do Leszna. Trzymam kciuki ze twoją współpracę z Paris - sama zobaczysz ze to wrecz przyjemność :cool3: No i mam nadzieje ze kiedys spotakmy sie na jakiejs wystawie. Quote
Canaveral-staff Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Potwierdzam słowa dziewczyn ,:fadein::fadein::fadein:na wystawy nigdy nie jest za późno tym bardziej ,że sunia jest na prawdę piekna i ma sliczną głowę:multi: Quote
klaudia&Manta Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Melodia tak więc nie masz wyboru ! Bierz się za pokazanie suni na wystawach !!! :evil_lol::evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Dziś moje śmierdzielstwo skończyło równo 10 miesięcy :-) Quote
Melodia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dziękuję serdecznie za rady. W takim razie nie pozostaje nam nic innego jak zabrać się z Pariską do pracy i może na wakacje się wyrobimy :cool3:, np. na gdyńską wystawę, gdzie w zeszłym roku byłyśmy tylko jako widzowie. Dziś moje śmierdzielstwo skończyło równo 10 miesięcy :smile: Manta prezentuje się rewelacyjnie :multi:! I widać naprawdę efekty Waszej pracy, bo stoi jak prawdziwa modelka :) Przepiękna fotka! Quote
klaudia&Manta Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 W takim razie nie pozostaje nam nic innego jak zabrać się z Pariską do pracy No ja tak myślę :razz: I proszę potem wstawić jakieś fotki , z tych ćwiczeń , nawet jak posuniecie się tylko minimalnie do przodu :p Manta prezentuje się rewelacyjnie :multi:! I widać naprawdę efekty Waszej pracy, bo stoi jak prawdziwa modelka :smile: Manta dziękuje za tak miłe słowa na swój temat i pozdrawia Pariskę :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Brzydal:diabloti: http://images34.fotosik.pl/222/8b22bd5d627aa8b7med.jpg maksymalna wielkość zdjęć to 640 x 640 Pkt 10 regulaminu. Quote
emdziolek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Łaaa ja tu pierwszy raz?:crazyeye: Ale piękne psisko!:loveu::loveu: Staffki są przepiękne!:loveu: Wsiego dobrego dla Manty z okazji 10 miesiecy:multi::evil_lol: Zapraszamy również do naszej brygady!:multi: Quote
Melodia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jejku jaka Manta jest skupiona i poważna! :iloveyou: Stary wyjadacz się z niej zrobił :cool3: Super! Paryska również stoi, ale mój dzikus rozdziawiania paszczy i machającego ogona nie może opanować :roll: EDIT: A, i jeszcze coś mam dla ciebie :) Kiedyś dostałam maila od hodowców z Gniezna z fotkami ich nowego miotu, to było jakiś rok temu. Czy na tej fotce przypadkiem nie ma Manty? Ta dumnie podnosząca główkę do góry? :D Miniaturka się powiększa. Quote
kate89 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Widac po tej plamce białek w kształcie krzyzyka że to Manta...albo mi sie zdaje,moze tylko podobny psiak do niej. a jak to ona to juz jako niemowlak miała zadatki na powazną i wytworną damę :) Slicznie sie prezentuje i ma ładnie zbudowaną główke,z reszta cała jest piekna ;P Quote
klaudia&Manta Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Dzięki za miłe slowa :razz: Fatycznie to JEST MANTA ...tylko jakaś taka owłosiona :eviltong: Myślę , że to bylo mniej więcej w tym okresie , co to byłam ją sobie zamówić :razz: Dzięki za fotkę ! kate89 - ja też ja tylko po tym rozpoznawałam , jak mała byla :cool1: Quote
Recommended Posts