Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

... w domku zwana poprostu MANTĄMancia to moja sunka staffordshire bull terrier czyli staffik , z hodowli Bull Hunter
Domek dzielimy z Paskudą , Bandziorem, i Weną czyli jak nietrudno się domyślić jestesm siostrą Pauli
Gdy Paula nabyła Wenkę do celów typowo sportowych , ja Mancię ale bardziej do celów towarzyskich.Chiałabym jednak pojeździć z nią na wystawy i jak by się udało ją nauczyć do zawody agility ,ale w tej dziedzinie akurat n wiele nie liczę
Mancia ma teraz skończone 4 miesiące,i prezentuje się tak:

poprostu Mantek

i tak.......
I kolejna porcja z dziś:) Tym razem jakość troszkem lepsza bo słoneczko dopisało:)
wykorzystujemy nową umiejętnośc:)

i ostatnia focia:)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Manta i powaga??????To dwie, berdzo odlegle od siebie sprzeczności:D
Nawet jak ustawiam ją w pozycj wystawowej to , merda kitą:)

[quote name='Canaveral-staff']witamy Fantę -dość wysoka jak na swój wiek,ale ma ładną glówkę:bye::bye::bye:

MANTĘ - nie Fantę:D
Manciak ma teraz ok.32-33 cm. czy to dużo na niespełna 5 miesięczną suńke???:)Wydaje mi się ze wręcz przeciwnie- wszyscy mówią mi że Mantka wysoka nie jest i nie będzie ,rodzice też nie należą raczej do wysokich:D a za komplement o główce- serdecznie dziękuujemy:)

a tu jeszcze pare fociek:D

Posted

[quote name='Canaveral-staff']OJ !będzie dziewczyna kosić konkurentki;);)
no właśnie tu się zastanawiamy- jak wypadniemy w stosunku do innych psinek??:)

WITAMY-:loveu: :lol:i zarazem pozdrawiamy wnuczkę ,i prawnuczkę w jednej psiej osobie

Dziękujemy i również pozdrawiamy:multi:

Posted

Pierwszy raz tu zawitałam :) wiec witamy sie ze wszytkimi :)
Ostatnia fotka najbardziej mi sie podoba,ogólnie śliczna dziwczynka i ładną figurke ma :) z talią osy hehe

Posted

No i już po wystawie;)
Mancia szł sama w swojej klasie , bo niestety konkutertki nie dojechały:(
Emocje i nerwy byly ogromneeeeeeeeeeeeee, ale jak sie pozniej okazalo nie bylo sie czym denerwowac:)
Dostałyśmy ocenę wyitnie obiecującą , lokatę pierwszą i następujący opisik:):
bardzo dobry kształt, dobre łopatki,dobra linia grzbietowaświetne żebra, dobre kości, głowa musi się rozwnąć.
Później byłyśmy na ringu głównym w BIS BABY , ae tu juz niestety nic nie zajełyśmy...
Wystaw bardzo nam się podobała, no i Mancia poznała osobiścię Ravkę , ale nie zbyt się chyba polubiły:)

Posted

Gratulujemy sukcesów :)
Sunia jest jeszcze młoda wiec napewno nadrobi jakkies tam braki pod twoim fachowym okiem :)
Zyczymy wam dalszych sukcesów w karierze
Pozdrawiamy i mizianko dla Manty

• 2 weeks later...