OdLabci Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Macioch jak zwykle super:) A u Was już tak ciepło, ze Manta kąpielami się raczy? Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 sliczna dziewczyna :) mam bardzo podobna budowe głowy jak eldo :) tez nie ma tak szerokiej szczeny :) albo na fotkach tak tylko wyglada :cool3: Quote
klaudia&Manta Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 U nas ok.20 stopni , alboi więcej - lato w pełni :lol: Czy ma taką głowę jak Eldo Ci nie powiem , bo nie widziałam Elda na żywo ;) Dziękujemy. Quote
klaudia&Manta Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Te to już takie naprawdę ostatnie (jak narazie) ;) : Quote
klaudia&Manta Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Prawda ? Jakoby patrzeć pod kątem wzorca , to za jasne w sumie , ale ja jej oczy uwielbiam :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Bo ona , tow ogóle robi bardzo ludzkie miny :evil_lol: ta np. inteligentna i poważna , prawda ? :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 klaudia&Manta napisał(a):ta np. inteligentna i poważna , prawda ? :loveu: :roflt::roflt::roflt: Quote
klaudia&Manta Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 w pełnym składzie : Paskuda , Manta , Wena , Lulu & Ja i Bandzior . Quote
klaudia&Manta Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 I jeszcze męczenie gremliniastej ;) : Quote
OdLabci Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 zdjęcie grupowe:loveu: A gremliniasta jest śliczna:) Bostonki są świetne!! na początku chciałam bostona kupić, dlatego oczekuje że nie zaniedbasz zdjęciowo panienki:) Bo może i kupiłam staffika ale miłość niespełniona do mikrobokserów<:p> została:D Wesołych Świąt również!! Quote
klaudia&Manta Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 W miarę jak są jakieś zdjęcia Lulu, to wstawiam ;) Ogólnie jej zdjęć było mało , bo dopiero teraz zaczynam zabierać ją na grupowe spacery . Dziękujemy. Quote
klaudia&Manta Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Siostra ostatnio zadala mi pytanie - ' Czy jak psy śpią piętrowo , to oznacza że mamy ich za dużo? ' :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 klaudia&Manta napisał(a):Siostra ostatnio zadala mi pytanie - ' Czy jak psy śpią piętrowo , to oznacza że mamy ich za dużo? ' :evil_lol: Dobre pytanie :evil_lol: :evil_lol: godne przemyślenia :evil_lol: Rany , jaka Lulu jest maleńka :loveu: :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Lulu jest mega kurduplem .. :diabloti: chuda , mała z wielkim baniakiem w poorównaniu do reszty ciała . Quote
Anza&Hacker Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Piętrowe spanie rozbrajające :loveu: :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 dzisiejsze zdjęcia masakrycznej jakości :roll: Quote
klaudia&Manta Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Spóźnione relacje z Opola ;-) Zajechałyśmy prawie na ostatnią chwilę , bo tłok na drogach niesamowity . Sędzina jak dla mnie bardzo fajnie oceniała , zwaracała uwagę chyba na wszystko . Stanęłyśmy na lokacie 4/5 , z oceną doskonałą , i takim opisem : 'typowa , dobrego kształtu , mogłaby mieć większą głowę , dobre proporcje kufy , prawidłowow przełamane uszy , prawidłowe żebra , luźne łokcie , w ruchu prawidłowe kończyny , dobry ogon ' . Wynik może nie jest powalający , ale ja jestem bardzo zadowolona ponieważ Manta teraz naprawdę pracuje na ringu tak jak powinna . Skupia się maksymalnie , stara się jak może ;) Jestem też dumna z siebie , bo już coraz mniej się stresuję :lol: , prawie w ogóle ;-) 8) Zdjęć niestety żadnych nie mamy. Quote
Recommended Posts