Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jesteśmy po wystawie 8)
Ogólnie jak to w Głogowie , było ciasno, ciasno no i ciasno.
staffików było zgłoszonych 7 , a razem z nami dotarly chyba 4 :)
Pani sędzina była bardzo sympatyczna, wymiziałam Mantę podczas oceny, mój pies był bardzo zdowolony ;)
Znowu byłyśmy same w klasie , otrzymałyśmy pierwszą lokatę, ocenkę W.O i nastepujacy (dośc dziwny )opis:
" b. zgrabna, weolutka suczka, o pełnym słodyczy spojrzeniu, porusza sie dziarsko z dużym wdziękiem.Ogólnie zapowiada się doskonale"
Później ponieważ nie było samca z klasy szczeniąt , bez żadnych dogrywek , otrzymałyśmy tytuł najlepszego szczenięcia w rasie , i tym samym przepustkę do nominacji BIS SZCZENIĄT , ale tu pan sędzie preferował już huskie , malamuty i wyżły a nie małe brzydale;)

Foty mam okropnej jakości , ale i tak dodam , lecz dopiero jak z łaski swojej fotosik zacznie działać ;)

Posted

a tam nie powinna skakać! ;) moje nie powinny kraść ze stołu :oops: a Ravunia jakoś ma to w nosie :diabloti: ale ten skok wygląda jak zrobiony nagle z odbicia z 4 łap w miejscu, nieżle :)

Posted

Ravunia jakoś ma to w nosie

No to Cię pocieszę :cool3: Nie tylko twoja Ravunia ma takie przepisy w nosie :eviltong:

nagle z odbicia z 4 łap w miejscu

Właśnie nie wiem czy to było tak, czy po tym jak ja zwolalam i do mnie przyleciała- tak z rozpędu...:evil_lol: W każdym razie, wybicie mój psiak ma :eviltong: