ewka i haker Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Gratulacje 5psiaka w domu jest super i te uszka boskie Quote
klaudia&Manta Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Dzięki :) Pogoda u nas okropna , więc domowe bardzo aktywne Mantosława i Lulek :diabloti: Quote
ewka i haker Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 super sa a mala ma naprawde super uszy Quote
klaudia&Manta Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Dziękuję , a tu przeklejne ze staffikowego - dzisiejsza zabawa :loveu: i Mantosława sama : Oraz Lulesława sama : Cieszy mnie fakt , że dziewczęta się tak dobrze dogadują , że Manta na Lulka ani razu nie zawarczała , nawet jak ta zabierała jej piłeczkę ...:razz: Poprostu się pokochały :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Ekhm ...dziś rano obudziło mnie dziwne piszczenie , myślałam że to Marion.. Zaglądnełam do klatki , ale ta siedziała w domku , tak więc podniosłam domek , a moim oczom ukazało się to : 6 małych różowych potworków - widocznie już gdy kupiłam Marionową ,ta musiała być w ciąży :lol: Narazie maluchy piszczą i wysysają moje biedactwo :diabloti: Quote
Gelka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 klaudia&Manta napisał(a): Przecudowna jest :loveu: naprawde.!! :roll: mi to sie tam marzy w przyszłości taki potfforek, aby dołączył do Mojego Maluuutkiego Dogusia :oops: Quote
Bullila.nl Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Ekhm ...dziś rano obudziło mnie dziwne piszczenie , myślałam że to Marion.. Zaglądnełam do klatki , ale ta siedziała w domku , tak więc podniosłam domek , a moim oczom ukazało się to : 6 małych różowych potworków - widocznie już gdy kupiłam Marionową ,ta musiała być w ciąży :lol: Narazie maluchy piszczą i wysysają moje biedactwo :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i co teraz????... Quote
kate89 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 u mnnie porodziły sie nizliczone ilości chomików,wszystkie zostały odchowane i rozdane wśród znajomych :) wiec Klaudia powodzenia w wychowywaniu małych szczurasów ;) z tego co widze to jest 6 maluchow ..moze rozglądaj sie powoli za domkami dla nich. Masz uroczego nowego piesa ;) chociaz ja wole francuziki xD Quote
klaudia&Manta Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Dzień dobry :p Ze szczurasami no cóż ...na razie się mają dobrze , Marion jest dobrą mamuśką a ponadto dostalam dokładną instrukcję obsługi :diabloti: od Agnieszki - za bardzo jeszcze raz dziękuję. A tu prawie już 15-miesięczna Manciora : Pozdrawiamy. Quote
klaudia&Manta Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Z wystawianiem cośby się wykombinowało , ale skąd taką ringówkę wziąźć :evil_lol: Żeby nie było że Manta ciągle tylko pływa : No dobra czasem też postoi :cool3: : Quote
Bullila.nl Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 http://images44.fotosik.pl/9/3efc3363c8c4813c.jpg netoperek wampirkowy.....:evil_lol: Bry wieczor:diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Bry wieczor:diabloti: Bry , bry :evil_lol: http://images44.fotosik.pl/9/3efc3363c8c4813c.jpg :turn-l: Baaardzo śmieszne :eviltong: Quote
klaudia&Manta Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Śmiej się śmiej :mad: "Kto się śmieje , ten się śmieje ostatni" :diabloti: - chyba jakoś tak to leciało:lol: Quote
Bullila.nl Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Nie drapcie sie dziewczynki:diabloti::evil_lol: Quote
Carbonara Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Świetne zdjecia i Mancia taka usmiechnieta :) a zdjecie na "owczarka" super:loveu: Quote
klaudia&Manta Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Nie drapcie sie dziewczynki Ja się teraz z nikim drapać nie mogę , rak wolnych nie mam , bo w końcu za Bullisia kciuki trzymam :razz: Świetne zdjecia i Mancia taka usmiechnieta :smile: a zdjecie na "owczarka" super:loveu: Dziękujemy :p Quote
Bullila.nl Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Trzymaj ciotka trzymaj:p Bry:diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Bry :razz: - nawet kiedy powiedzieć nie miałam , bo cały dzień poza domem .. Jutro postaram się coś Mantowego wrzucić - o ile pogoda dopisze . Quote
kate89 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 na pogode zbytnio nie ma co liczyc..u nas jest dosłownie lodowato,wieje zimny wiatr i wogule nie chce sie nawet nosa wytykac z domu. Gdzie obiecane foty ?? a wy na wystawke nie jechaliscie ?? Quote
klaudia&Manta Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 no pogoda jest do ...:angryy: Tak więc fotek nie ma , bo mając do dypozycji telefon , przy takiej pogodzie mogę o zdjęciach pomarzyć jedynie :roll: Nie , my nie my teraz za 2 tygodnie do Wrocławia śmiagamy - tym razem stawiamy na brak jakich kolwiek przygotowań - nie przypominamy sobie , nie ćwiczymy - mamy to gdzieś :eviltong: Będzie co będzie - szczerze mowiąc jak usłyszałam że w sukach młodzieżowych ma być 9 psów , to ...mogłybyśmy tam w ogóle nie jechać :evil_lol: No ale co tam .. Pozdrawiamy. Quote
Vectra Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 klaudia&Manta napisał(a):no pogoda jest do ...:angryy: Tak więc fotek nie ma , bo mając do dypozycji telefon , przy takiej pogodzie mogę o zdjęciach pomarzyć jedynie :roll: Nie , my nie my teraz za 2 tygodnie do Wrocławia śmiagamy - tym razem stawiamy na brak jakich kolwiek przygotowań - nie przypominamy sobie , nie ćwiczymy - mamy to gdzieś :eviltong: Będzie co będzie - szczerze mowiąc jak usłyszałam że w sukach młodzieżowych ma być 9 psów , to ...mogłybyśmy tam w ogóle nie jechać :evil_lol: No ale co tam .. Pozdrawiamy. oooo i tak jak my :evil_lol: Mania też ćwiczy :multi: :multi: aktualnie wskakiwanie i zeskakiwanie z łóżka :diabloti: Bo odkąd już się nie mieści pod bramą , na spacery chodzi luzem :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 i zobaczysz, że Manta się pięknie wystawi ;-) widzę, że podchodzisz do Wrocławia tak, jak ja do Białegostoku Może i tak , ale w naszej klasie będzie faktycznie tak liczna stawka,to święty boże nie pomoże :evil_lol::evil_lol: Tak szczerze mówiąc wciąż liczę na to że gdzieś może uda nam się złapać brakujące Zw.Mł ale wrocław to napewno odpada w takiej sytuacji ...:roll: A skoro wiadmomo że szans nie mamy , to czym się martwić i stresować ? :diabloti: oooo i tak jak my :evil_lol: Mania też ćwiczy :multi: :multi: aktualnie wskakiwanie i zeskakiwanie z łóżka :diabloti: Bo odkąd już się nie mieści pod bramą , na spacery chodzi luzem :evil_lol: O Mania postepy robi - skoro już na łózeczko wchodzi :multi::evil_lol: Manta nadal przeciska się pod bramą , i nadal to robi - naszczęście nie ma zapędów do samoistnego puszczania się za nasz teren - no chyba że coś ciekawego się tam dzieje , a ponieważ u nas na wsi rzadko ciekawe rzeczy się dzieją , więc jestem w miarę spokojna :cool1: Quote
Recommended Posts