Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję , a tu przeklejne ze staffikowego - dzisiejsza zabawa :loveu:

i Mantosława sama :

Oraz Lulesława sama :

Cieszy mnie fakt , że dziewczęta się tak dobrze dogadują , że Manta na Lulka ani razu nie zawarczała , nawet jak ta zabierała jej piłeczkę ...:razz:

Poprostu się pokochały :loveu:

Posted

Ekhm ...dziś rano obudziło mnie dziwne piszczenie , myślałam że to Marion.. Zaglądnełam do klatki , ale ta siedziała w domku , tak więc podniosłam domek , a moim oczom ukazało się to :

6 małych różowych potworków - widocznie już gdy kupiłam Marionową ,ta musiała być w ciąży :lol:
Narazie maluchy piszczą i wysysają moje biedactwo :diabloti:

Posted

klaudia&Manta napisał(a):

Przecudowna jest :loveu: naprawde.!! :roll: mi to sie tam marzy w przyszłości taki potfforek, aby dołączył do Mojego Maluuutkiego Dogusia :oops:

Posted

Ekhm ...dziś rano obudziło mnie dziwne piszczenie , myślałam że to Marion.. Zaglądnełam do klatki , ale ta siedziała w domku , tak więc podniosłam domek , a moim oczom ukazało się to :

6 małych różowych potworków - widocznie już gdy kupiłam Marionową ,ta musiała być w ciąży :lol:
Narazie maluchy piszczą i wysysają moje biedactwo :diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

i co teraz????...

Posted

u mnnie porodziły sie nizliczone ilości chomików,wszystkie zostały odchowane i rozdane wśród znajomych :)
wiec Klaudia powodzenia w wychowywaniu małych szczurasów ;)
z tego co widze to jest 6 maluchow ..moze rozglądaj sie powoli za domkami dla nich.
Masz uroczego nowego piesa ;) chociaz ja wole francuziki xD

Posted

Dzień dobry :p

Ze szczurasami no cóż ...na razie się mają dobrze , Marion jest dobrą mamuśką a ponadto dostalam dokładną instrukcję obsługi :diabloti: od Agnieszki - za bardzo jeszcze raz dziękuję.

A tu prawie już 15-miesięczna Manciora :

Pozdrawiamy.

Posted

Nie drapcie sie dziewczynki

Ja się teraz z nikim drapać nie mogę , rak wolnych nie mam , bo w końcu za Bullisia kciuki trzymam :razz:

Świetne zdjecia i Mancia taka usmiechnieta :smile: a zdjecie na "owczarka" super:loveu:

Dziękujemy :p

Posted

na pogode zbytnio nie ma co liczyc..u nas jest dosłownie lodowato,wieje zimny wiatr i wogule nie chce sie nawet nosa wytykac z domu.
Gdzie obiecane foty ??
a wy na wystawke nie jechaliscie ??

Posted

no pogoda jest do ...:angryy: Tak więc fotek nie ma , bo mając do dypozycji telefon , przy takiej pogodzie mogę o zdjęciach pomarzyć jedynie :roll:

Nie , my nie my teraz za 2 tygodnie do Wrocławia śmiagamy - tym razem stawiamy na brak jakich kolwiek przygotowań - nie przypominamy sobie , nie ćwiczymy - mamy to gdzieś :eviltong: Będzie co będzie - szczerze mowiąc jak usłyszałam że w sukach młodzieżowych ma być 9 psów , to ...mogłybyśmy tam w ogóle nie jechać :evil_lol: No ale co tam ..

Pozdrawiamy.

Posted

no pogoda jest do ...:angryy: Tak więc fotek nie ma , bo mając do dypozycji telefon , przy takiej pogodzie mogę o zdjęciach pomarzyć jedynie :roll:

Nie , my nie my teraz za 2 tygodnie do Wrocławia śmiagamy - tym razem stawiamy na brak jakich kolwiek przygotowań - nie przypominamy sobie , nie ćwiczymy - mamy to gdzieś :eviltong: Będzie co będzie - szczerze mowiąc jak usłyszałam że w sukach młodzieżowych ma być 9 psów , to ...mogłybyśmy tam w ogóle nie jechać :evil_lol: No ale co tam ..

Pozdrawiamy.

oooo i tak jak my :evil_lol:

Mania też ćwiczy :multi: :multi: aktualnie wskakiwanie i zeskakiwanie z łóżka :diabloti:
Bo odkąd już się nie mieści pod bramą , na spacery chodzi luzem :evil_lol:

Posted

i zobaczysz, że Manta się pięknie wystawi ;-)
widzę, że podchodzisz do Wrocławia tak, jak ja do Białegostoku

Może i tak , ale w naszej klasie będzie faktycznie tak liczna stawka,to święty boże nie pomoże :evil_lol::evil_lol:
Tak szczerze mówiąc wciąż liczę na to że gdzieś może uda nam się złapać brakujące Zw.Mł ale wrocław to napewno odpada w takiej sytuacji ...:roll: A skoro wiadmomo że szans nie mamy , to czym się martwić i stresować ? :diabloti:

oooo i tak jak my :evil_lol:

Mania też ćwiczy :multi: :multi: aktualnie wskakiwanie i zeskakiwanie z łóżka :diabloti:
Bo odkąd już się nie mieści pod bramą , na spacery chodzi luzem :evil_lol:

O Mania postepy robi - skoro już na łózeczko wchodzi :multi::evil_lol:
Manta nadal przeciska się pod bramą , i nadal to robi - naszczęście nie ma zapędów do samoistnego puszczania się za nasz teren - no chyba że coś ciekawego się tam dzieje , a ponieważ u nas na wsi rzadko ciekawe rzeczy się dzieją , więc jestem w miarę spokojna :cool1: