klaudia&Manta Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Oj tam , brzydkie to jak nie wiem :eviltong: Ale jakie kochane :loveu::loveu::loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Oj tam , brzydkie to jak nie wiem :eviltong: Ale jakie kochane :loveu::loveu::loveu: brzydkie???:mad::mad::mad: Quote
klaudia&Manta Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 No a jak :diabloti: Brzydkie że aż patrzeć się nie da - dlatego zdjęć nie wklejam żeby was nie męczyć :cool1: Quote
Anza&Hacker Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 No może staffiki cudem urody nie są, ale Manta ma piękna głowę :loveu: Portreciki możesz wstawiać bez krępacji! :cool1: Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='klaudia&Manta']No a jak :diabloti: Brzydkie że aż patrzeć się nie da - dlatego zdjęć nie wklejam żeby was nie męczyć :cool1: Chyba zoorganizuje tu jakis bojkot!:diabloti: [quote name='Anza&Hacker']No może staffiki cudem urody nie są, ale Manta ma piękna głowę :loveu: Portreciki możesz wstawiać bez krępacji! :cool1: :mad:Staffiki sa cudem nie tylko urody ale tez 6 swiata:eviltong: a Mancia swoja droga urocza modelka:loveu: Quote
klaudia&Manta Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 chyba trzeba Ci o czymś przypomnieć Chyba ...yy nie :eviltong: Obejdzie się bez przypominania ... No może staffiki cudem urody nie są Jak to nie są , jak są :diabloti: Chyba zoorganizuje tu jakis bojkot Znowusz bojkotować chcecie ? :cool3: Naprawdę , nie trzeba ... Manta zmęczona życiem ...mówi wszystkim DOBRANOC ..:diabloti:... (Jutro w ciągu dnia , postaram się ofocić mój 6 cud świata :evil_lol::loveu: ) Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 My tu bedziemy jutro z Bullitkiem:razz::evil_lol: i zobaczymy te foty:evil_lol:nie fotke:mad::eviltong: Quote
klaudia&Manta Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 dobrze obiecuję że bedziecie mieli co zobaczyć :razz: Ale my w takim razie przyjdziemy do Was i tez będziemy chciały pooglądać :mad: Dobranoc .. Quote
kate89 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 i gdzie te obiecane foty ?? czyżby Mancia nie chciała pozować do sesji zdjęciowej ? Quote
klaudia&Manta Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Może i nie chciała , ale wyjścia nie miała :cool3: Quote
Bullila.nl Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No wiedze ze som fotencje! http://images26.fotosik.pl/265/61c5c527621219d6.jpg a Manta...ehhh...no juz sie usmiechne do niej:evil_lol: niech se pocyka:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Klaudia , zobacz jaki cukiereczek szuka domu :) http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14927 czytałam , że chciałaś dla Manty przyjaciela :) Quote
klaudia&Manta Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Śliczny , ale obawiam się że mój wredny bokser nie byłby zadowolony z towarzystwa innego samca :( On poprostu nie toleruje żadengo innego psa (suczki to jeszcze ścierpi) ..:( A szkoda , bo piesek cudny .. Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 sliczny jest ;p szkoda ze mam takie male mieszkanko ;[ Quote
klaudia&Manta Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Brzydal dziś :p Coś , co z założenia miało być "pozycją wystawową" :oops::roll: I portreciki zmęczonego psa : Quote
Bullila.nl Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Czy mnie sie wydaje czy Mancie sie zciemnialo???:loveu:ja lubie:loveu: Quote
klaudia&Manta Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Zazwyczaj wszystko zależy od światła , ale myślę że zgubiła troszkę prążków , a te co pozostały zrobiły się bardziej rude ;-) Tak mi się wydaje ... Quote
Bullila.nl Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Zazwyczaj wszystko zależy od światła , ale myślę że zgubiła troszkę prążków , a te co pozostały zrobiły się bardziej rude ;-) Tak mi się wydaje ... wiesz jak dla mnie im czarniejsze tym piekniejsze:loveu: A moja mala dziewczynka zwana teraz Silva Tika- Vesper z Bullerbyn tez pregowana jest jak jej mama:loveu:Abi a cha i w domu bedzie zwana Vesper:loveu: Quote
klaudia&Manta Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Czytałam właśnie :loveu: śliczne imię! Dla mnie też jak Manta byłaby czarna , to byłaby o wiele piękniejsza ! ale nie jest , i też jest piękna :eviltong: :loveu: Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 hehheh niezle wpadnij troszke kaludia do ewki i hakera bo tm jakies pustki masakra Quote
Bullila.nl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Bylam tutaj:diabloti: jak spalas:evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts