Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnethka']a pewnie że TYLKO :evil_lol:
zaraz zobacze, o której te yorki idą - jak wyrobimy czasowo to im fotę, aż zrobię :lol::lol:

Jest jeden plus tego że tak dużo psów - nie trzeba sie spieszyć i mozna pozniej z dmou wyjechać :eviltong::evil_lol:

Posted

Dziękujemy!

Ohy i ahy , prócz jednego szczegóły który wg. sędziego między innymi zadecydował o tym że Manta staneła "tylko" na 4 lokacie ;)

"ksztautna ,sucza w ekspresji , z dobrze wyważonym balansem między masą a elegancją , porusza się żwawo mimo upału i rytmicznie - chociaż śródstopia schodzą się w jeden ślad patrząc od tyłu (gdy odchodzi)"

Posted

Ale Klaudia czasem taka 4 pozycja działa bardzo mobilizująco.Następnym razem anpewno będzie lepiej.Tak to wiesz przynajmniej nad czym macie popracowac,wiec glowa do góry.
Fotki z wystawy jakies będą ??

Posted

Dlatego napisałam "tylko" w cudzysłowie bo to dla mnie i tak sukces :p
Akurat tego co zadecydowało o tej lokacie jest "nie do wypracowania" , ale ja i tak bardzo , bardzo bardzo się cieszę .

Na fotki czekam ..;)

Posted

Manta jak zwykle poważna i perfekcyjna,na fotach wyglada świetnie ;)
To Klaudia mozesz byc z panienki dumna za te sukcesy,ale ja i tak wiem ze podbije kolejne wystawy swoją urodą :)
Wiecej fotek,chcemy wiecej ..

Posted

Dzięki za tak miłe słowa :razz:
Fotek może będzie więcej , ale trzeba poczekać , bo to nie mojego autorstwa - ja aparatu nie miałam :placz:
Jak tylko któs wsawi jakieś Manty i zgodzi się na przeklejenie to zaraz wstawiam :p