klaudia&Manta Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Klaudia, a co Ci się w Stawce nie podoba? Powiedziałabym raczej , że wszystko mi sie podoba i dlatego sądzę że mój brzydal nie ma szans :eviltong: Tak , tak TYLKO 7 :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 To co widać , wróciłyśmy z obozu ;) Quote
klaudia&Manta Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='agnethka']a pewnie że TYLKO :evil_lol: zaraz zobacze, o której te yorki idą - jak wyrobimy czasowo to im fotę, aż zrobię :lol::lol: Jest jeden plus tego że tak dużo psów - nie trzeba sie spieszyć i mozna pozniej z dmou wyjechać :eviltong::evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Manta zajęła 4 lok./7 z oc. doskonałą i ślicznym opisem :loveu: Miło bylo wszystkich poznać ;) Quote
Harpagon Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gratulujemy ;) pozdrawiamy !!! www.harpagon.com.pl Quote
kate89 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gratulacje ;) widzisz,nie było cale tak źle jak myślałas ;) jaki opisik dostała ? pewnie same ohy i ahy :) Quote
klaudia&Manta Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Dziękujemy! Ohy i ahy , prócz jednego szczegóły który wg. sędziego między innymi zadecydował o tym że Manta staneła "tylko" na 4 lokacie ;) "ksztautna ,sucza w ekspresji , z dobrze wyważonym balansem między masą a elegancją , porusza się żwawo mimo upału i rytmicznie - chociaż śródstopia schodzą się w jeden ślad patrząc od tyłu (gdy odchodzi)" Quote
kate89 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ale Klaudia czasem taka 4 pozycja działa bardzo mobilizująco.Następnym razem anpewno będzie lepiej.Tak to wiesz przynajmniej nad czym macie popracowac,wiec glowa do góry. Fotki z wystawy jakies będą ?? Quote
klaudia&Manta Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Dlatego napisałam "tylko" w cudzysłowie bo to dla mnie i tak sukces :p Akurat tego co zadecydowało o tej lokacie jest "nie do wypracowania" , ale ja i tak bardzo , bardzo bardzo się cieszę . Na fotki czekam ..;) Quote
łapeczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hey hey gratulujemy 4 lokaty ..... i czekamy na foty xD Quote
Anza&Hacker Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Gratulacje lokaty i "poziomu zerówek" w agility :loveu: :cool3: Quote
klaudia&Manta Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Dziękujemy bardzo :razz: A tu parę fotek . Jeszcze raz bardzo za nie dziękuję :loveu: ok, ok ładnie się ustawie , tylko nie bij :lol: Quote
kate89 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Manta jak zwykle poważna i perfekcyjna,na fotach wyglada świetnie ;) To Klaudia mozesz byc z panienki dumna za te sukcesy,ale ja i tak wiem ze podbije kolejne wystawy swoją urodą :) Wiecej fotek,chcemy wiecej .. Quote
klaudia&Manta Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Dzięki za tak miłe słowa :razz: Fotek może będzie więcej , ale trzeba poczekać , bo to nie mojego autorstwa - ja aparatu nie miałam :placz: Jak tylko któs wsawi jakieś Manty i zgodzi się na przeklejenie to zaraz wstawiam :p Quote
Anza&Hacker Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Piękne zdjęcia równie urodziwej suczki :loveu: Quote
kate89 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 OO zdjątka nowe...dziekujemy za fotki Bulila,ładny ten twój piesio :cool3: ale mi i tak sie Manta bardziej podoba :eviltong: Quote
klaudia&Manta Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Dziękuję bardzo , bardzo - mimo tego że Manta nie pozowala zbyt pięknie , zdjęcia są cudne ! ;) Dziękuję ! Quote
Recommended Posts