Melodia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Manta to chyba najczęściej wystawiany pies, jakiego kiedykolwiek spotkałam :) Widać między wami fajną współpracę! Quote
klaudia&Manta Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Oj tam najczęściej ;-) Takie bylo moje marzenie , żeby mieć psa z którym mogę jeździć po wystawach i je realizuje :) A Manta mi w tym "tylko" pomaga :D Quote
ewka i haker Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 tak manta bardzo ladnie sie prezentuje i widac ze to lubi Quote
Anza&Hacker Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Witamy się ładnie! :loveu: Manciaka podziwiam już od dawna bo znam Twoją siostrę - Paulę i czasem ona wstawiała jakieś foty Twojej suczki - bardzo fajny staffiś Ci się trafił ;) Przejrzałam całą galeryjkę i będziemy zaglądać na bieżąco :cool3: Quote
klaudia&Manta Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Witamy ;-) Miło nam że będziecie nas odwiedzać . Pozdrawiamy! Quote
klaudia&Manta Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Zapraszamy na www. ;-) www.mantaaa.za.pl Quote
Bullila.nl Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Bylismy,zwiedzilismy www. fajna stronka:p tylko ksiegi gosci brak:cool3: Quote
klaudia&Manta Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Dziękujemy ;) Księgi gości brak , bo nie potrafię jej umieścić na stronce . Ale już wkrótce powinna się pojawić Quote
strumyk Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Tez juz bylam i takze mi sie podoba. A najbardziej to mi sie podobaja opisy i "logo" na gorze :) Z krytyki - uwierz, ze da sie zrobic zdjecie rodowodu z gory i troche go rozjasnic w jakims prostym programiku ;-) Quote
klaudia&Manta Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Tez juz bylam i takze mi sie podoba. A najbardziej to mi sie podobaja opisy i "logo" na gorze :smile: Dziękujemy bardzo :p Z krytyki - uwierz, ze da sie zrobic zdjecie rodowodu z gory i troche go rozjasnic w jakims prostym programiku ;-) wierze , postaram się poprawić choć troszkę ;) witamy dzis u was Dzień dobry :diabloti: Quote
kate89 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Byłam na stronce ;) bardzo fajna jak na początek.wiadomo,z czasem cos tam poulepszasz i dodasz co tam uznasz za przydatne ,ale teraz naprawde jest ok ;) jakies nowe wystawki sie szykują ? i jak tam idą wam agility ? Quote
klaudia&Manta Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Wystawa miala być dziś , ale nici z tego przez vMantową łapę :placz: A w kierunku agility....W lipcu jedziemy na obóz :cool3: Quote
kate89 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 czyli jakby nie było,idziecie do przodu ;) szkoda że wystawa nie wypaliła,ale moze będziecie mieli więcej czasu na lepsze przygotowanie sie do następnej w celu zgarnięcia głównych nagród :) Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesów wystawowo-agilitowych Quote
klaudia&Manta Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Dokładnie jutro Manta kończy ROK ! W sierpniu zeszłego roku, Manta przybyła do nas do domu. Wyglądała wtedy tak : Obecnie wygląda tak : Przez te kilka miesięcy , Manta dawała nam wiele radości . Przez te kilka miesięcy również dorobiła się : 2xoc.wybitnie obiecująca 4xoc.doskonala 4xlok.1 2xlok.2 2xZw.Mł 1x Naj.baby w rasie 1xNaj.szczenie w rasie Uswadomiła mi także , jak to wspaniale jest mieć staffiątko i jakie to cudne psy ;) A tu jeszcze kilka ROCZNEJ panienki ! Quote
Vorph Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Swietnie prezentuje sie roczna pannica! :lol: Niech lapka szybko sie goi! Zeby kolejnych wystaw nie opuszczac :roll: Quote
klaudia&Manta Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Dziękujemy ! Mama taką nadzieję:) Jak wszystko dobrze bedzie, to za 14 dni ma mieć zdjęte szwy. A jak znów będą jakieś komplikacje to i obóz bedziemy musiały sobie odpuścić :shake::roll: Quote
kate89 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 napewno wszystko ładnie sie zagoi :) Manta pięknie sie prezentuje ...śliczną ma tą główke i wogule świetnie jest zbudowana.Przed nią napewno jeszcze sporo sukcesów,wiec Klaudia napewno będziesz z pannicy bardzo zadowolona ;) W ten roczek sporo sunia urosła,na pierwszym zdjeciu taki mały szkrabik z dziecięcym spojrzeniem a teraz to juz taka poważna dama z niej z pięknymi bursztynowymi oczami. Quote
klaudia&Manta Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Klaudia napewno będziesz z pannicy bardzo zadowolona ;-) Jestem cały czas zadowolona z mojego małego śmierdzącego świra :razz: Urosła sporo i baaardzo szybko ..... A te oczy to zmora nasza wystawowa...ale mi się podobają :loveu: Dziękujemy za tyle miłych słów (a raczej Manta dziękuje ) ;) Quote
klaudia&Manta Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Obecnie wygląda tak : A raczej tak : Quote
Anza&Hacker Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ślicznie Manta Ci wyrosła - teraz to dopiero piękne z niej zwierzątko :loveu: Stronkę też macie fajną - aczkolwiek póki co bardzo niedopracowaną, ale z czasem zapewne to się zmieni. Zwróć na razie uwagę na literówki, których jest bardzo dużo wszędzie. Czekam grzecznie teraz na kolejne fotki (na stronie jak i tutaj), księgę gości oraz bannerek do Waszej strony - co bym mogła ją u siebie podlinkować :cool3: Quote
Harpagon Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Również życzymy szybkiego powrotu do zdrowia ;) A stronka - fajniutka :lol: Pozdrawiamy :loveu: www.harpagon.com.pl Quote
ewka i haker Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :new-bday: Z OKAJI:BIG: PIERWSZYCH URODZIN:loveu: :laola: Quote
Bullila.nl Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 :new-bday::BIG: :smilecol::smilecol: Torcik Mancia dostala?? p.s jak nozka goi sie? Quote
Recommended Posts