emdziolek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://images34.fotosik.pl/253/f5b4c150486b511f.jpg Manta :loveu: Jejciu jaka ona pięęęękna:loveu: Quote
ewka i haker Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://images29.fotosik.pl/213/672d1fd9805515bf.jpg super:loveu::loveu::loveu: Quote
klaudia&Manta Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 A teraz oświadczam , że Manta dokładnie dziś kończy 11 miesięcy ! :) Dopiero niedawno zauważyłam , jak przez "ostatnie chwile" mi się zmieniła ;-) Montowy wzrost bez zmian - 37 cm. ( więc wydaje mi się że już tak zostanie) waga niestety bliżej nieznana ale myślę że będzie to coś w granicach 14-15 kg. A to wariatka : Obudziła mnie żeby mi zdjęcia robić ? Jakaś nienormalna , albo coś :lol: Pełna skupienie: No dobra posotję chwilkę , ale spać mi się chce :lol: :roll: [URL=www.fotosik.pl][/URL Quote
klaudia&Manta Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Buszująca po polu: I znów portrecik: Quote
klaudia&Manta Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 c.d Zmęczone psisko... Zdychające: I odpoczywające: Quote
klaudia&Manta Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 To jest ta, co ma 11 miesięcy i wydoroślała 8) I z profilu: Quote
ewka i haker Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 kaludia zdjęcia super:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol::lol::lol: wymisiaj mantę odemnie Quote
klaudia&Manta Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Dzięki :) Wymiziam , wymiziam a jak ;-) Quote
ewka i haker Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Dzięki :) Wymiziam , wymiziam a jak ;-) ale tak pozadnie:evil_lol::lol: Quote
klaudia&Manta Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Nikt do nas nie zagląda.... Pogoda u nas niestety brzydka, ale na spacerek i tak się wybrałysmy :) Nasze nieudolne "chodzenie na kontakcie" którego raczej tym nazwać nie można :roll: Na apka :lol: W trakcie ustawiania.... Portretowo... Dziwna minka :lol: Quote
Bullila.nl Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ja zagladam tylko nie zawsze sie zaznaczam:oops:.... Mancia Twoja jest w kontakcie .....i w chodzeniu i staniu:p:p bardzo ladnie zawsze skupiona do zdjecia:loveu: do tego zawsze ta minka powaznej takiej:evil_lol: Co nie dlugo roczek??? Masz juz w planie jakies specjaly?? Quote
klaudia&Manta Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Mancia Twoja jest w kontakcie .....i w chodzeniu i staniu:p:p bardzo ladnie zawsze skupiona do zdjecia Dziękujemy :) On jest w kontakcie , tylko że mi tak od nogi odstaje jakoś na bok , szczególnie tyłeczkiem :eviltong: Co nie dlugo roczek??? Masz juz w planie jakies specjaly?? No już niecały miesiąc :razz: Jeszcze nad tym nie myslałam , ale jakiś prezencik napewno bedzie trzeba śmierdzielowii sprawić :cool3: Klaudia lubi na nią narzekać :evil_lol::evil_lol: chyba chce przez moje kolano koniecznie się przekręcić :mad: Oj lubię , lubię :evil_lol: Nie dziękuję nie skorzystam z takiej okazji :lol: Obejdzie się i bez kolanka:lol: Quote
kate89 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Manta coraz doroślej wygląda ;) powtórze sie po raz nie wiem który że ma piękno głowe :) i te czarne podniebienie widoczne na jednym ze zdjeć...podobno świadczy to o agresywności psa hehe widać jaki z tej Manty agresor ;) chyba tylko do zamiziania na śmierć. A jakies plany wystawowe sie szykują ?? Pozdrawiamy Quote
Melodia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Manta pięknie dorośleje, naprawdę się rozwinęła "ostatnimi czasy" ;) Super głowa, bardzo się jej rozbudowała, prawda? Quote
klaudia&Manta Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 jakies plany wystawowe sie szykują ?? Szykują , się szykjuą a właściwie już przyszykowane :cool3: Za tydzień Leszno (międzynarodowa) , za 2 tygodnie Gorzów , a za 3 tygodnie Kalisz (obie krajowe) :p Super głowa, bardzo się jej rozbudowała, prawda? Dzięki :) hmm...mój śmierdziel na fotkach zawsze wygląda na większego , i szerszego ...Ale i tak widząc codziennie Mantę , zauważam to że główka jej się zaokrągliła :multi: Ogólnie cała Manta robi się bardziej przysadzista , ale najbardziej widać właśnie to ża na Mantowej głowie powstają wyraźżne policzki :evil_lol: Dziękujemy za miłe słowa i odwiedziny :p Pozdrawiamy! Quote
ewka i haker Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 KLAUDIA SUPER ZDJECIA MY TEZ ZAGLADAMY:eviltong::eviltong: Quote
Harpagon Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='klaudia&Manta'] I my też ;) - śliczna fotka :razz: www.harpagon.com.pl Quote
klaudia&Manta Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Bym zapomniała... Manta wszystkich pozdrawia 8) Quote
ewka i haker Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Klaudia dziekuje za super spotkanie bieganie i wygłupy:evil_lol: Quote
Recommended Posts