kate89 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Gratulacje dla Manty za zajęcie tak dobrej pozycji :) napewno w przyszłości czeka na nią sława i kariera ;) czekam niecierpliwie na fotki panieneczki Quote
Melodia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No dziewczyny, robicie karierę :multi: Wielkie gratki!!! Quote
klaudia&Manta Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Dziękiuemy wszystkim bardzo jeszcze raz ! :razz: więc tak ... Ponieważ , Manta na fotkach z ringu wyszła jak ostatni pokrak, wstawiam takie z dziś ;-) Nadal ostro ćwiczymy.... Portrecik: I wiewiór;-) : Kilka fotek innych staffiorów , z wystawy , w Opolskim wystawowym temacie ;-) Quote
Eventing Star Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 klaudia&Manta napisał(a):dziękujemy ! Manta miała swój pierwszy "poważniejszy"wystep bo w klasie młodzieży. Wcześniej tylko 2 razy w szczeniorach :D No właśnie dlatego pytałam, bo rozwalały i nadal rozwalają mnie opisy sędziów w Polsce typu: "bardzo jeszcze dziecięca...", a to przecież klasa młodzieży! Boże kiedy ci sędziowie dorosną do sędziowania... Heheheh :evil_lol: Jeszcze raz gratuluję, bardzo mi się Mancia podoba!!!:loveu: Quote
klaudia&Manta Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 "bardzo jeszcze dziecięca...", a to przecież klasa młodzieży No i Manta zalicza się praktycznie jeszcze do "początków" tej klasy;-) Ogolnie od razu jak podeszłam do oceny , to pani sędzina powiedziała "a ile ona ma ?" , ja że 10 miesięcy a ona na to że "bo to jak dzieciuch jeszcze wygląda"...:D No ale to w końcu dzieciuch jeszcze jest ;-) Dziękujemy za miłe slowa . Pozdrawiamy. Quote
Bullila.nl Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Gratulacjie!!!jeszcze raz:smilecol::smilecol: ale czy mozesz nam watawic foty usmiechnietej staffikowo-Manty vectra-tez juz prosila..wczesniej:loveu::razz: p,s sedzia a siedzia......roznica Ladnie ja wystawiasz;) Quote
klaudia&Manta Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Dzięki ;-) Niestety ostatnio nie został uchwycony żaden Mantowy uśmieszek , ale odkopałam w strszych fotach cuś takiego : Quote
Melodia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Powalający "uśmiech szaleńca" :D Niby siostry, a takie różne: Tobie rzadko kiedy uda się uchwycić Mantę z otwartą buźką, zawsze jest z "pokerową miną" 8-) A ja prawie w ogóle nie mam fotek Paris poważnej, bo bez przerwy tym dziobem kłapie :lol: Nawet jak jest w domu i chodzi po pokoju to robi sobie paszczą "kłap kłap" i jest z tego nadzwyczaj zadowolona :diabloti: Quote
Vectra Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 a co Ty robisz , że ona taka poważna ? Bo Franio za chiny nie chce pozować poważnie :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 co Ty robisz , że ona taka poważna W sumie to sama nie wiem ;-) Poprostu jest np." siad ", czy "waruj" i "zostan"....Manta wtedy wyglądan a taką skupione i poważną , bo tylko czeka aż pozwloę jej pooobiec :lol: Quote
Harpagon Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ŚWIETNE FOTKI :loveu: POZDRAWIAMY ;) www.harpagon.com.pl Quote
klaudia&Manta Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Dziękiujemy ;-) I również pozdrawiamy! Quote
klaudia&Manta Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Manta dziś na wystawie w Bydgoszczy , szła sama w klasie. ocena - doskonała lokata: 1/1 i Zwycięstwo Młodzieży ! "suczka b.mlódziutka , ale proporcjonalna , o b.dobrym suczym wyrazie.Jeszcze słabo związana. Główka odpowiednia do wieku" . Quote
Melodia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Super! Gdzie się nie pojawicie tam same sukcesy :multi: Brawo!! :multi::klacz::multi: Quote
klaudia&Manta Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Dziękujemy bardzo ;-) Dziś uu nas pogoda okropniasta , ale pańcia i tak na spacerek zabrała :D Quote
Eventing Star Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Przepraszam, że cię ostatnio zaniedbalam, ale zylam ostatnio dziesiejsza wystawa shih-tzu... Ufff... Godzinę temu wrocilam i szybciutko tutaj!!! PIEKNE FOTKI!!! Gratki za wystawę!!! :multi: Jestem fanką Manci!!! :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dziękujemy bardzo za tak miłe słówka ;-) Quote
Sebastian Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja nie miałem okazji gratulować, więc nadrabiem.Gratulujemy, pierwszy tytuł na koncie, powodzenia!!! Quote
Recommended Posts