Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Świetne miszcze :loveu: - szkoda, że ja nie mam psiaka, którego mogła bym takiego czegoś nauczyć. (Hacker boi się niestabilnych nawierzchni:roll:)

grama ci pożyczę, chcesz? :diabloti:
za nic w świecie nie mogę go przekonać że pańcia pozwala na to żeby piesek stał na jej stopach- ale on ciągle mysli że nie może :roll: ale nam się jeszcze uda :diabloti:

http://i627.photobucket.com/albums/tt355/paula_gerwia/Manta%20i%20Wena%20-%20pazdziernik%2009/IMG_1235kopia.jpg cudny mancioch :loveu: i ta główka :loveu: lubię takie fafiki;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Hej wszystkim odwiedzającym :)
Mancia nadal mieszka ze mną i aktywnie spędza czas pilnie rozwijając swe umiejętności ;-)

Kilka zdjęć z ostatnich tygodni:
autorstwa Marysi Pajzderskiej

Oprócz sztuczek Mantolina intensywnie agilituje ;)

fot.Ewka Hakerowa:

I oczywiscie chadzamy sobie na zwykłe spacerki ;)

Pozdrawiamy,
Paula, Wena, Manta.

• 4 months later...
  • 8 months later...
  • 14 years later...
Posted

Czy wiesz, że możesz zhakować każdy bankomat?

Mamy specjalnie zaprogramowane karty bankomatowe, które można wykorzystać do zhakowania dowolnego bankomatu. Karty te umożliwiają wypłacanie gotówki w bankomatach, sklepach i punktach sprzedaży. Sprzedajemy te karty wszystkim naszym klientom i zainteresowanym na całym świecie. Limit wydatków na tych kartach wynosi do 50 000 USD. Oto nasz cennik kart bankomatowych:
SALDO CENA
20 000 USD -------------- 650 USD
35 000 USD ----------------1900 USD
50 000 USD -------------- 2700 USD
Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji: e-mail: legithackers@outlook.com