Melodia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Manta się nie zdziwiła, że nie dostała medalu? ;) Fajnie, że Manta tak dobrze czuje się na wystawach, dla Paris w Grudziądzu też byłam pełna zachwytu :) A wystawiasz Mantę na jakiś smakołyk czy sama tak wszystko ładnie robi? Bo moja wyrachowana panna jak nie mam zabawki w ręku to już taka grzeczna nie jest :evil_lol: Na jedzenie też tak średnio, liczy się tylko tylko piłka, patyk, sznurek albo włochata kulka dla kota :lol: Quote
klaudia&Manta Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Manta się nie zdziwiła, że nie dostała medalu? ;-) Fajnie, że Manta tak dobrze czuje się na wystawac Nie okazywala zdziwienia .. tym razem .;) Wystawiamy się w ten sposob , że przy ustawianiu łap , wyci ąganiu do przodu etc. , Manta ciamka sobie smakołyka ,drugą reka trzymam ja za ringówkę . a jak juz ladnie stoi dostaje samokolyka , i rękę ktora w tym momencie staje sie luźna , 'chowam' pod jej brodę . Cala filozofia ;) Quote
klaudia&Manta Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 trochę wczorajszej Manciochy :cool3: taniec radości :lol: i oznaki znudzenia ;-) Quote
klaudia&Manta Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [img]http://images41.fotosik.pl/109/8f04d24a0fa52605.jpg Kuniecc. ;) dopiero terasz zobaczylam , jak fotosik 'psuje' zdjęcia :roll: Quote
Melodia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Klaudia, czy cię przy tym rodowodzie nie oszukali? W Mancie budzi się krew jakiegoś chińskiego przodka! Upewnij się, że nie jest spokrewniona z Brucem Lee! http://images39.fotosik.pl/110/11472e05846eba90.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 i jedna pamiątkowev opolskie zdjęcie , dzięki hodowli Staff- ka - jeszcze raz bardzo dziękuję . Quote
Vectra Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Manta , to ma taki strasznie smutny wyraz "twarzy" Quote
klaudia&Manta Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 dzisiejsze ;-) między jedną ulewa , a drugą ... Nie mogłam się zdecydować która wersja kolorystyczna lepsza ;-) Quote
Vectra Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 jeśli masz możliwość , to wyprostuj kadr , co by te ogrodzenie ? było w pionie ... to bardzo poprawi wygląd fotki .. b&w ... trochę za mało kontrastu - możliwe że kwestia skalibrowania monitora .. jest za szare kolorowe , za duże nasycenie zieleni ... pies ginie No i nie żebym była upierdliwa , ale 5 zdjęć w jednym poście pokazujemy , reszte linkujemy lub umieszczamy w nowym poście .... wycinek z regulaminu ;) Quote
klaudia&Manta Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Dziękuję za rady . Tak naprawdę , to wiem że te zdjęcia nie są dobre jakościowo . Ja zdjęc tak po proawdzie to robić nie umiem ,czasem cos mi sie tam uda ;-) Tym bardziej że pochmurno u nas strasznie , a ja ustawien tego aparatu nie znam w ogóle .:roll: A kadru to już w ogóle wyprostować nie umiem , obrabiając zdjecia :lol::shake: Rady przy następnej 'obróbce' napewno się przydadzą . Dziękuję raz jeszcze . :p A i zaraz edytuję posty . ;) Zeby pozmieniać . Quote
Vectra Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 zależy czym fotki obrabiasz .... prostuje się przy kadrowaniu .... może inaczej , narzędziem do kadrowania ;) Niestety czasem rączka się omsknie i wyłazi krzywo .... ale ktoś mądry wymyślił - cyfrowe studio foto .. by naprawiać błędy ... PS te zdjecia są fajne, tylko wymagają dopieszczenia w np photoshopie ;) trochę za mała fotka do zabawy , ale tak na szybko , to o co mi chodziło. Mam nadzieję , że się nie pogniewasz ;) Quote
klaudia&Manta Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Jaobrabiam w Photo filtre - tak jakoś z przyzwyczajenia , chociaż wiem że to najprostszy porgram jaki może być. ;) A fotka faktycznie wygląda o niebo lepiej - i pewnie ze sie nie gniewam , staram sie czytać ze zrozumieniem , bo to świetne rady na przyszlosc :p Quote
klaudia&Manta Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Mam jeszcze wiosnę .. :cool3: kolory nie zmieniane - takie były w oryginale . Nie wiem czy mi się wydaje , czy na tym rzepaku wyszedł jakiś zielonkawy odcień .:roll: Quote
OdLabci Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 klaudia&Manta napisał(a): Świetne!!:) I Mancia jaka szalona, ona zawsze taka poważna, pozująca, a tu wkońcu ukazało się jej prawdziwe oblicze;D Quote
klaudia&Manta Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 A bo ona pozuje tylko w przerwach między innymi zajęciami .. :lol: Quote
Harpagon Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Klaudia śliczne foteczki :crazyeye: brawo i jaka profesjonalna modelka ;) Chyba Cię zaproszę do nas na sesję zdjęciową :cool1: Pozdrawiam;) www.harpagon.com.pl Quote
klaudia&Manta Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Grubasek :evil_lol::loveu: Spodziewałam się takiego komaentarza .. :evil_lol: Przytyła , owszem - ale ja się z tego cieszę , ponieważ ostatnimi czasy w pewnym momencie wyglądala jakby jej jesc nie dawali - a dawali , tylko ona nie chciala :eviltong: Obecnie wygląda tak : I tak naprawdę , oboawiam się czy moja radość nie jest bezpodstawna , bo mi to wygląda na poczatek urojonej .. :roll: Chyba Cię zaproszę do nas na sesję zdjęciową :cool1: Jak tylko wreszcie nabędę swój własny aparat , to z miłą chęcią . :lol: Quote
Recommended Posts