Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Manta się nie zdziwiła, że nie dostała medalu? ;)
Fajnie, że Manta tak dobrze czuje się na wystawach, dla Paris w Grudziądzu też byłam pełna zachwytu :)
A wystawiasz Mantę na jakiś smakołyk czy sama tak wszystko ładnie robi?
Bo moja wyrachowana panna jak nie mam zabawki w ręku to już taka grzeczna nie jest :evil_lol: Na jedzenie też tak średnio, liczy się tylko tylko piłka, patyk, sznurek albo włochata kulka dla kota :lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Manta się nie zdziwiła, że nie dostała medalu? ;-)
Fajnie, że Manta tak dobrze czuje się na wystawac

Nie okazywala zdziwienia .. tym razem .;)
Wystawiamy się w ten sposob , że przy ustawianiu łap , wyci ąganiu do przodu etc. , Manta ciamka sobie smakołyka ,drugą reka trzymam ja za ringówkę . a jak juz ladnie stoi dostaje samokolyka , i rękę ktora w tym momencie staje sie luźna , 'chowam' pod jej brodę . Cala filozofia ;)

Posted

jeśli masz możliwość , to wyprostuj kadr , co by te ogrodzenie ? było w pionie ... to bardzo poprawi wygląd fotki ..
b&w ... trochę za mało kontrastu - możliwe że kwestia skalibrowania monitora .. jest za szare
kolorowe , za duże nasycenie zieleni ... pies ginie

No i nie żebym była upierdliwa , ale 5 zdjęć w jednym poście pokazujemy , reszte linkujemy lub umieszczamy w nowym poście .... wycinek z regulaminu ;)

Posted

Dziękuję za rady .
Tak naprawdę , to wiem że te zdjęcia nie są dobre jakościowo . Ja zdjęc tak po proawdzie to robić nie umiem ,czasem cos mi sie tam uda ;-)
Tym bardziej że pochmurno u nas strasznie , a ja ustawien tego aparatu nie znam w ogóle .:roll: A kadru to już w ogóle wyprostować nie umiem , obrabiając zdjecia :lol::shake:

Rady przy następnej 'obróbce' napewno się przydadzą . Dziękuję raz jeszcze . :p

A i zaraz edytuję posty . ;) Zeby pozmieniać .

Posted

zależy czym fotki obrabiasz .... prostuje się przy kadrowaniu .... może inaczej , narzędziem do kadrowania ;)
Niestety czasem rączka się omsknie i wyłazi krzywo .... ale ktoś mądry wymyślił - cyfrowe studio foto .. by naprawiać błędy ...
PS te zdjecia są fajne, tylko wymagają dopieszczenia w np photoshopie ;)

trochę za mała fotka do zabawy , ale tak na szybko , to o co mi chodziło.
Mam nadzieję , że się nie pogniewasz ;)

Posted

Jaobrabiam w Photo filtre - tak jakoś z przyzwyczajenia , chociaż wiem że to najprostszy porgram jaki może być. ;)

A fotka faktycznie wygląda o niebo lepiej - i pewnie ze sie nie gniewam , staram sie czytać ze zrozumieniem , bo to świetne rady na przyszlosc :p

• 2 weeks later...
Posted

Grubasek :evil_lol::loveu:

Spodziewałam się takiego komaentarza .. :evil_lol: Przytyła , owszem - ale ja się z tego cieszę , ponieważ ostatnimi czasy w pewnym momencie wyglądala jakby jej jesc nie dawali - a dawali , tylko ona nie chciala :eviltong:
Obecnie wygląda tak :

I tak naprawdę , oboawiam się czy moja radość nie jest bezpodstawna , bo mi to wygląda na poczatek urojonej .. :roll:

Chyba Cię zaproszę do nas na sesję zdjęciową :cool1:

Jak tylko wreszcie nabędę swój własny aparat , to z miłą chęcią . :lol: