klaudia&Manta Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Ale jej prawdziwe oblicze , nadal jest takie :diabloti: (kopnięty świrosław :loveu:): Quote
klaudia&Manta Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 zimiowa wiewióra :cool1: :p Quote
Unbelievable Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 No w końcu normalne zdjęcia :evil_lol::evil_lol: na tych pozowanych Manta wygląda zawsze tak samo :eviltong: Quote
klaudia&Manta Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Nieprawda i nie kłam :diabloti: Ona jest kapitalną modelką , i zawsze do danej scenerii robi odpowiednie miny :eviltong: Quote
Unbelievable Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 klaudia&Manta napisał(a):Nieprawda i nie kłam :diabloti: Ona jest kapitalną modelką , i zawsze do danej scenerii robi odpowiednie miny :eviltong: ah taak :razz: :roflt: Quote
klaudia&Manta Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Widzę że kpisz z mojej jakże pięknej , doświadczonej modelki :mad: Czekaj no , niech Cię gdzieś spotkam , to poznasz zęby mego niewyrośniętego pita :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 klaudia&Manta napisał(a):Widzę że kpisz z mojej jakże pięknej , doświadczonej modelki :mad: Czekaj no , niech Cię gdzieś spotkam , to poznasz zęby mego niewyrośniętego pita :evil_lol: a ty poznasz zęby mojego niewyrośniętego szczeniaka pita :diabloti: ja też proponuję białystok : P Quote
klaudia&Manta Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 W Bialymstoku to mnie napewno nie bedzie , bo do Bialego to ja drogie panie mam 800km w jedna strone .. :roll: A w ogole to po co mialabym tam jechac ? :eviltong: Quote
Unbelievable Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 klaudia&Manta napisał(a):W Bialymstoku to mnie napewno nie bedzie , bo do Bialego to ja drogie panie mam 800km w jedna strone .. :roll: A w ogole to po co mialabym tam jechac ? :eviltong: no jak to po co- do ulubionego bigla dogo i jego pani :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Chcialam ale nie za wszelka cene :diabloti: Ciekawe kto mnie by mial do tego Bialego dotransportuje ... :cool3: Quote
Unbelievable Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 klaudia&Manta napisał(a):Chcialam ale nie za wszelka cene :diabloti: Ciekawe kto mnie by mial do tego Bialego dotransportuje ... :cool3: pociąg, autobus, samolotem też możesz... :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 klaudia&Manta napisał(a):nie no przepraszam bardzo .. Bez przesady .. :razz: Innym razem moze jednak ..:diabloti: a może siostra bedzie jechać na piknik agility do białego, jak najbardziej zapraszam :diabloti: ja będę :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 nie no przepraszam bardzo .. Bez przesady .. :razz: Innym razem moze jednak ..:diabloti: Quote
Bullila.nl Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 pokazala sie na innym forum...a tu nie:mad: i ze nie wspomne ze na innym nas tez nieodwiedzila:mad:..... ilrandzkie chlopaki w glowie??????????:diabloti::mad:....a nie staffiki????:shake: hahhahhahhhahaaa:diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Byłam , jestem .. :diabloti: Irlandzkie chłopaki , to pozostawię bez komantarza :evil_lol: Jak się uda , to może potem wrzucę jakieś Irlandzkie widoki . Quote
Bullila.nl Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 klaudia&Manta napisał(a):Byłam , jestem .. :diabloti: Irlandzkie chłopaki , to pozostawię bez komantarza :evil_lol: Jak się uda , to może potem wrzucę jakieś Irlandzkie widoki . a ja chce widoki z irlandzkimi chlopakami:cool3: Quote
Melodia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Co to za chłopaki??? :diabloti: Natychmiast proszę fotki, bez dyskusji :mad: :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Ja niestety (albo raczej na szczęście :diabloti: ) żadnego nie poznałam .. Obracałam się w towarzystwie Polaków , bo ich tam nie brakuje :evil_lol: Zdjęcia autorstwa mojej siostry : Quote
Bullila.nl Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 no szkoda ze bez chlopakow:shake::eviltong:.....fajne foteczki tylko dlateczego tak malo???:cool3: tyle Cie nie bylo to teraz nadrabiaj:evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Co prawda nie mam świeżych zdjęć , tylko zaległe ale jeszcze ich nie było ;-) Quote
klaudia&Manta Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Mam dzisiejsze :multi: Mantolina już powróciła do formy , i tak się uformowała :evil_lol: że waży 14 kg. :-o Quote
Bullila.nl Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 http://images42.fotosik.pl/75/74629fa415d18685.jpg ale sie rozdarla:evil_lol: super fotka 14 kg.:crazyeye:Ty ja chyba glodzilas :eviltong: moja Vesper wazy 15kg :razz: Quote
klaudia&Manta Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Właśnie o to chodzi , że ja nie wiem co się z nią stało . :evil_lol: Jeść dostawała ' do pełna ' , ruchu raczej tylko co zwykle ... a zaschnięta na wiór :evil_lol: Ale za to mięśni nabrała , dupkę ma fajną - a nie taką jak zwykle :lol: Chociaż szczerz mówiąc , macając ją ostatnio , i patrząc na nią myślałam że będzie mieć z 12 -13 kg. A do Vesper to jej nie ma co porównywać , bo wiadomo że moja w porówaniu do Waszej jak szczur .. ale za to wreszcie w formie :loveu: Quote
Bullila.nl Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 a Vesper przy Bullicie to szczur:evil_lol::diabloti:maly:loveu: Quote
klaudia&Manta Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Taa , a kto pamięta jak wyglądała Manta przy Bullitku w Wa - Wie :evil_lol: Quote
Recommended Posts