Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka tam nowa .. stare to jak świat - z września , czy z października - jakoś tak :p Ale faktycznie fajna , szczególnie gatunkowo - bo miękka jest . Aczkolwiek nudzi nam się już .. Teraz choruję na taką jedną z pitmana , znaczy się mam dwa wzory upatrzone - ale kasy brak :lol: :-(

A ta , wygląda o tak :

I nawet tania byla dość,bo chyba 35zł - a naprawdę i mocna , i myślę że wygodna :cool3:

Posted

Chciałabym , ale funduszy brak .. A i do kogo zwrócić się po fundusz nie ma , bo mama twierdzi że i tak za dużo na moje wystawy wydaje :diabloti: ,a tata jak usłyszy że na obroże dla psa ,to prędzej Manta mi wykorkuje niż on przysle mi kasę . :lol:

Posted

Wszystko fajnie pięknie , tylko diamenciki odlatują :angryy:
Mancie z obroży nastu , zostały zaledwie 2 , może 3 . Biedna jest . :eviltong:

Smycze też takie widziałam , ale smycz u Manty służy nie tyle jako smycz , tylko jako :

Tak więc nie opłaca mi się wydawać większej kasy na jakąś fajną smycz , skoro i tak zaraz będzie tra ją zmienić :lol: My preferujemy zwykłe ,szmaciane - jak na zdjęciu :p

Manci pieknie w cerwonym:loveu:

Też właśnie tak sądzę . :cool3::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Dzień dzisiejszy rozpoczął się dla nas , o godz. 6.00 .
Wyjechałyśmy na spacerek :

Zmierzając w wcześniej zamierzonym kierunku - BYDGOSZCZ :evil_lol:

Taaaa..
Organizacja orkorpna , ring z płytek , psy się rozjezdzają . Ale my jesteśmy dzielne .

I tak :(fot Moon in Staff )

Mancia - potocznie znana jako brzydactwo , od dziś już nie :evil_lol: od dziś to ślicznotka , która zrobiła swojej pani prezent na walentynki zdobywając w stawce 3 suk lokatę pierwszą , ocenę doskonałą i CWC :multi::multi::multi:

Tak walczyłyśmy ;

A takie byłyśmy szczęśliwe :

...ale to bardziej z powodu wooolności :cool1:

W każdym razie , Manta uzyskała drugie CWC w przeciągu 3 tygodni (?) :loveu::loveu::loveu:

Posted

Gratuluję serdecznie!!! Z połączenia powabu psa i zdolności wystawczyni nie mogło być innego efektu :)

Świetne fotki, a te z języczkiem :eviltong: to czytałam że podobno psy często robią tak przed aparatem - oblizywanie się to oznaka zakłopotania ;) choć ja tu nie widzę, żeby Manta wyglądała na zakłopotaną :)

Posted

Gratuluję serdecznie!!! Z połączenia powabu psa i zdolności wystawczyni nie mogło być innego efektu :smile:

Bez przesady ... Dziękujemy :oops:

Manta akurat rzadko kiedy jest zakłopotana :evil_lol:

Ale tak , też czytałam się że oblizywanie się to sygnał uspokajający .. ;)