Coyote Ugly FCI Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 podoba mi sie jej powaga na zdjeciach Quote
klaudia&Manta Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Tak proszę państwa , wygląda znudzony , zawiedziony , załamany Majcioch ,który nie ma gdzie spożyć swej energii , bo pancia choruje :diabloti: Quote
Anza&Hacker Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Biedny Mancioszek - lepiej szybko wracaj do zdrowia! ;) Quote
klaudia&Manta Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Tak , Mancioszek biedny ? To ja biedniejsza jestem , bo calymi dniami coś mnie napastuje :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Jaka tam nowa .. stare to jak świat - z września , czy z października - jakoś tak :p Ale faktycznie fajna , szczególnie gatunkowo - bo miękka jest . Aczkolwiek nudzi nam się już .. Teraz choruję na taką jedną z pitmana , znaczy się mam dwa wzory upatrzone - ale kasy brak :lol: :-( A ta , wygląda o tak : I nawet tania byla dość,bo chyba 35zł - a naprawdę i mocna , i myślę że wygodna :cool3: Quote
klaudia&Manta Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Chciałabym , ale funduszy brak .. A i do kogo zwrócić się po fundusz nie ma , bo mama twierdzi że i tak za dużo na moje wystawy wydaje :diabloti: ,a tata jak usłyszy że na obroże dla psa ,to prędzej Manta mi wykorkuje niż on przysle mi kasę . :lol: Quote
Bullila.nl Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 http://images24.fotosik.pl/322/065355efbd0cc8ca.jpg fajna ta obroza ,z picowanymi diamentami....:cool3: moim zostaly wystawowe i szelki,bo reszte oddalam na bidy,ale wlasnie o takiej myslalam dla Vespy :cool3: i sa tez do tego takie smycze...;) Manci pieknie w cerwonym:loveu: Quote
klaudia&Manta Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Wszystko fajnie pięknie , tylko diamenciki odlatują :angryy: Mancie z obroży nastu , zostały zaledwie 2 , może 3 . Biedna jest . :eviltong: Smycze też takie widziałam , ale smycz u Manty służy nie tyle jako smycz , tylko jako : Tak więc nie opłaca mi się wydawać większej kasy na jakąś fajną smycz , skoro i tak zaraz będzie tra ją zmienić :lol: My preferujemy zwykłe ,szmaciane - jak na zdjęciu :p Manci pieknie w cerwonym:loveu: Też właśnie tak sądzę . :cool3::loveu: Quote
klaudia&Manta Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Dzień dzisiejszy rozpoczął się dla nas , o godz. 6.00 . Wyjechałyśmy na spacerek : Zmierzając w wcześniej zamierzonym kierunku - BYDGOSZCZ :evil_lol: Taaaa.. Organizacja orkorpna , ring z płytek , psy się rozjezdzają . Ale my jesteśmy dzielne . I tak :(fot Moon in Staff ) Mancia - potocznie znana jako brzydactwo , od dziś już nie :evil_lol: od dziś to ślicznotka , która zrobiła swojej pani prezent na walentynki zdobywając w stawce 3 suk lokatę pierwszą , ocenę doskonałą i CWC :multi::multi::multi: Tak walczyłyśmy ; A takie byłyśmy szczęśliwe : ...ale to bardziej z powodu wooolności :cool1: W każdym razie , Manta uzyskała drugie CWC w przeciągu 3 tygodni (?) :loveu::loveu::loveu: Quote
klaudia&Manta Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Spacerek , z ssją podczas przerw w podróży obowiązkowy : Sesja językowa - głupie miny : Quote
klaudia&Manta Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 I na poważnie : w drodze na wystawę , kiedy to Manta była jeszcze brzydactwem, a nie ślicznotką :razz: Quote
klaudia&Manta Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 ..w tym miejscu było kapitalne światło :loveu: .. a tu w drodze z .. czyli już ślicznotka , piekna maciorka pańci :loveu::evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :multi::multi::multi::loveu::loveu: BRAWO DLA ŚLICZNOTKI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bullila.nl Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Wielkie Brava dla slicznotki:klacz::klacz::klacz:!!! Quote
klaudia&Manta Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Dziękujemy raz jeszcze ;) A tu z dziś : Quote
klaudia&Manta Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 I jeszcze .. :razz: ciąg dalszy nastapi :cool3: Quote
Melodia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Gratuluję serdecznie!!! Z połączenia powabu psa i zdolności wystawczyni nie mogło być innego efektu :) Świetne fotki, a te z języczkiem :eviltong: to czytałam że podobno psy często robią tak przed aparatem - oblizywanie się to oznaka zakłopotania ;) choć ja tu nie widzę, żeby Manta wyglądała na zakłopotaną :) Quote
klaudia&Manta Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Gratuluję serdecznie!!! Z połączenia powabu psa i zdolności wystawczyni nie mogło być innego efektu :smile: Bez przesady ... Dziękujemy :oops: Manta akurat rzadko kiedy jest zakłopotana :evil_lol: Ale tak , też czytałam się że oblizywanie się to sygnał uspokajający .. ;) Quote
Melodia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 I podobno wtedy my też musimy zacząć się oblizywać i ziewać, aby uspokoić psa :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 :evil_lol: Moje ulubione z dziś :loveu::loveu::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ulubione faktycznie bombastyczne :bigcool: Quote
Harpagon Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Troszkę spóżnione GRATULACJE DLA WAS !!! Gratuluję złotka i CWC ;):multi: Pozdrawiam www.harpagon.com.pl Quote
klaudia&Manta Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Dziękujemy . Dziś moja dziewczynka kończy 20 miesięcy :razz: W tej oto fazie wiekowej , wygląda tak : :loveu: Quote
Recommended Posts