klaudia&Manta Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dziękujemy ! :) A tu my przy ocenie :D Quote
agastaffbull Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Nieco spóźnione, ale bardzo szczere gratulacje! Super!!! Quote
klaudia&Manta Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Dziękujemy ;-) Teraz jesteśmy już zgłoszone na następne 3 wystawy :razz: A tu Brzydal dziś ;-) Tak Manta dzielnie pozuje: A tak pokazuje jaki ma długaśny jęzorek ;-) : Poważny portrecik : I znów pozowanko : Quote
kate89 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Hmmm pare dni nas raptem nie było a tu znowu same sukcesy Manty ;) gratuluje i zycze dalszych sukcesów.Idziecie jak burza i oby tak dalej :) Pozdrawiam Quote
klaudia&Manta Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Nie czyścioch a wręcz przeciwnie , bo co jak co , ale woda w tym stwku czystościa nie pachnie :lol: Dziękujemy :) Quote
klaudia&Manta Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 I kilka fotek z dzisiejszego "wypadu nad wodę " :) W drodze nad stawek.... I już na "plaży" ;-) wodne pozowanko i pływanko na tle błękitnego nieba ....8) ii znów w wodzie Stafficzy usmieszek :D Gdzieś jest Manta ? 8) Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Nikt nas nie odwiedza ? :diabloti: Tymczasem Manta.... ....Jest grubasem :roll::roll: Quote
Bullila.nl Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Mancia jak zwylke urodzona modelka;) Piekne masz tereny ....na spacerki z mancia:p pozdrawiamy;) Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Dziękujemy bardzo :) A te "tereny" to cudze pola :P Pozdrawiam. Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Vectra napisał(a):Klaudia , gdzie ona gruba :mad: No właśnie wiem :oops::oops: Nie wiem co się stało , przez pewien czas udało się nam utrzymać taką w miarę figurkę a teraz ? :roll: Nie wiem co jest, bo ani dawki żywinieowiej zwiększanej nie miała , ruchowej zmniejszanej też nie :mad: Grubas cholerny ! Quote
Bullila.nl Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Klaudia....Manta wcale nie jest gruba! Dojrzewa i sie rozrasta dziewczyna ...ale tluszczu to u niej nico:razz: Quote
Vectra Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 klaudia&Manta napisał(a):No właśnie wiem :oops::oops: Nie wiem co się stało , przez pewien czas udało się nam utrzymać taką w miarę figurkę a teraz ? :roll: Nie wiem co jest, bo ani dawki żywinieowiej zwiększanej nie miała , ruchowej zmniejszanej też nie :mad: Grubas cholerny ! Nie zrozumiałaś mnie !!! Ona nie jest gruba !!! ona się rozwija , to dziecko .... I będzie się zmieniała .. z każdym miesiacem będzie nabierała "kobiecej;) ) budowy. Moim zdaniem wygląda bardzo dobrze. Quote
Melodia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Do grubości Mancie jeszcze spoooro brakuje, przecież staffiki nigdy nie będą miały postury charcika włoskiego ;) Zakochałam się w jej profilu :iloveyou: Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Nie zrozumiałaś mnie !!! Ona nie jest gruba !!! ona się rozwija , to dziecko .... I będzie się zmieniała .. z każdym miesiacem będzie nabierała "kobiecej;-) ) budowy. Moim zdaniem wygląda bardzo dobrze. Ach przepraszam ! :oops: Ale w takim układzie się cieszę :razz: Bullila , Melodia - Dziękujemy :multi: ps. Nieskromnie powiem , że profil Mantowej głowy tez mi się podoba :diabloti: Klaudia - tutaj też na Mancie narzekasz, że niby gruba? :mad: jeszcze raz tak o niej powiedz, a naprawde Cie przez kolano przełożę :mad: Ałć...chyba się wkopałam :roll::diabloti: Boję się :-o No dobra , podsumowując to wszystko obiecuję że przestanę narzekać na moje barzydactwo :cool3: Jeszcze raz dziękujemy ! Quote
ewka i haker Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 hej nie chce mi sie czytac wszytskiego:eviltong: ale od dzis tu bede zagladac:lol:;) Quote
Eventing Star Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Absolutnie nie jest gruba! Piękna suka!!!:loveu: Ja też przez kolano przełożę! Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Dobra przepraszam ja już się odzywać nie będę :) Pozdrawiamy. Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 :oops: W takim układzie będę zmuszona przestać narzekać , bo na wystawy przestać jeździć nie chcę :cool3::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Manta umiechnieta:multi::multi: Fajnie z tym ozorem:eviltong: Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Oczywiście już wszystko wiem :) Dzięki Bullila :) Quote
ewka i haker Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 wiesz klaudia jak mnie namowia to ja cie dopadne jak bedziesz nazekac:evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Mancisko umęczone nudą :) Chyba czas wybrac się na jakiś spacerek :P Quote
Recommended Posts