klaudia&Manta Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Z dzisiaj , telefonowe ( :roll:) ... Manta leżąca ... Czarno - biała ;-) Główka nam się nieco zaokrągliła ;-) Manta myślicielka..... I jęzorek :D Quote
klaudia&Manta Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 A teraz kolejna sesja , już nie telefonowa (:multi:) :-) Z początku Manta plywać nie chciała [a raczej nie umiała]:evil_lol: Więc aportowała z płytkiej wody... Powoli się rozkręcała.... Az potem , poszła na całość :evil_lol::evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Tradycyjnie ustawianko :razz: Chudzielec się z Manty zrobił :loveu: Portrecikowo na zakończenie :cool3: Quote
Melodia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bardzo udana sesja, ta telefonowa jak i aparatowa :-) Czy Manta jest zawsze taka dostojna i poważna? Bo kojarzy mi się z taką dystyngowaną damą :-) Quote
klaudia&Manta Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Dziękujemy :razz: Ona dostojna i poważna? To u niej nie możliwe :diabloti: To diabeł wcielony , w dodatku chyba z owsikami w tyłeczku.:) Quote
Bullila.nl Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dala dziewczyna czadu w tej wodzie:razz:...... wlasnie minke to Mancia ma zawsze seriozna:razz: ale cos mi podpowiada ze na powaznej mince sie konczy:evil_lol: p.s to jakas nowa...odmiana hodowli ''owsiki w tyleczku''?? ;) Quote
klaudia&Manta Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Dokładnie tak :diabloti: Poważna, to tylko minka , i tylko do zdjęć. Ta,tak to takie nowe staffiki będę chodować "owsikowce" :evil_lol: Specjalna wersja taka :cool3: Quote
Vectra Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 To ja poproszę o niepoważne miny Manty :diabloti: Najlepiej uśmiechnięte ;) Quote
klaudia&Manta Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Obiecuję , że podczas nastepnej sesji , wezmę to pod uwagę , i będą uśmiechnięte a więc "naturalne" Manty :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 A póki co , filmik : http://pl.youtube.com/watch?v=v-3rYORxcEE Quote
Melodia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ale fajny ten filmik, w jakim progamie robisz takie "składanki"? Widziałam też Twój filmik z wystawy w Głogowie, świetnie jesteście przygotowane do wystaw, naprawdę gratulacje :multi: Quote
klaudia&Manta Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Dziękujemy :cool1: To w Głogowie to Manta biegała już tak od niechcenia , bo zmęczona była. Filmiki składam w "Movie Maker" :p Quote
klaudia&Manta Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 I jeszcze pochwalimy się , wystawowym ubrankiem :razz: Nowo nabyta "żmijka" . I obrażona na cały świat (bo wczoraj wieczorem została wykąpana) wielmozna pani Manta w owym ubranku :diabloti: Wygląda jak szczur , ale chodzi oo ubranko - Quote
klaudia&Manta Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Jesteśmy po Opolu :) Manta zajęła 2 lokatę , na 4 , z oceną doskonałą,co niezmiernie mnie cieszy , bo byłam przekonana że bedziemy ostatnie . Weszłysmy na ring , zostałyśmy opisane , i potem stoimy , i stoimy. Pani sędziena ustawiła nas koło siebie , przydzieliła pierwszą lokatę , i zaraz podchodzi do nas i mówi "2 miejsce gratuluję". Moja mina wyglądała mniej więcej tak : :shock: :shock: :lol: A opis dostałyśmy taki : "bardzo jeszcze dziecięca ,poprawna głowa , ładna szyja, wystarczająco mocny front , nieco zbiera w ruchu tył , głęboka klatka piersiowa , dość swobodny ruch ,bardzo przyjemny temperament" :D Quote
Eventing Star Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 GRATKI!!! :loveu::multi: I jeszcze pytanko: W jakiej klasie wystawiałaś? Quote
klaudia&Manta Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 dziękujemy ! Manta miała swój pierwszy "poważniejszy"wystep bo w klasie młodzieży. Wcześniej tylko 2 razy w szczeniorach :D Quote
Sebastian Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Brawa dla Ornamenty!!! :multi:prszę fotki!!! Quote
klaudia&Manta Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Dziękujemy! :D Fotki może uda mi się dzisiaj jakieś wstawić , ale musze poczekać aż siostra wróci , bo w jej aparacie są ;-) Quote
agastaffbull Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Wielkie gratki, poradziłyście sobie wspaniale!!! Brawo! Quote
klaudia&Manta Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Niestety fotki z wystawy jeszcze nie dotarły , ale mam coś na umilenir oczekiwania ;-) http://images32.fotosik.pl/232/f54adc538e3c011f.jpg Quote
strumyk Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Jezeli to z dzis, to jak najbardziej zasluzyla na dziczenie w wodzie :) Quote
klaudia&Manta Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Fotka nie z dziś , ale dzisiaj i tak było pływanko w pobliskm stawku :D Też pomyslałam że coś jej się od żcia należy , oprócz bezsensownego stania na ringu :lol: Tak więc mokrusek : Quote
Recommended Posts