bartek_yo Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 nieee no teraz to sobie jaja robicie PATI ma 16 lat....buhahah :lol: ja tez tu nielegalnie :D ale ja tak przypadkiem :wink: Quote
Miga Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 A ja wogole nie wiem o czym wy tu debatujecie, bo mam dopiero 16 lat i jeszcze mi nie wolno nic wiedziec o takich rzeczach. :niewiem: PATI tia :) zdjęcie mówi samo za siebie, że jednak wiesz :P Quote
Matisse Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Leee tam sie bedziecie pulchnoscia przejmowac... A jak Wasze psy zareagowaly na te kilka kilo wiecej? 8) Quote
Diana14 Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 nieee no teraz to sobie jaja robicie PATI ma 16 lat....buhahah :lol: ja tez tu nielegalnie :D ale ja tak przypadkiem :wink: Ja też tu przypadkiem oczywiście.....a wogóle to o co chodzi????? Quote
Olcia P. Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 A ja wogole nie wiem co wy mowicie, bo przeciez takie rzeczy to dopiero po slubie mozna przeciez.... :evilbat: Quote
Diana14 Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 A ja wogole nie wiem co wy mowicie, bo przeciez takie rzeczy to dopiero po slubie mozna przeciez.... :evilbat: Eeee.........to znaczy jakie??? Quote
pancelot Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 A ja wroce do tematu bo u mnie bylo wybitnie smiesznie. Jako kawaler .. z wlasnym pokojem.. no wiec pies przychodzil otwierajac drzwi lapa popatrzyl ( nowofunland) podejzliwie z lbem przekreconym na bok i odwracal sie i wychodzi. trzeba bylo sie szybko ubierac bo szedl po mame... Wycfanilem sie i psa wysylalem nad wode. Quote
Miga Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Wiedział nufcio co robi, skablował sprytnie mamie :) ciekawe tylko w jaki sposób ją o tym zawiadamiał, może na migi :) Quote
pancelot Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 z tym nie mial problemow. lapal zebiskami za dolna czesc odziezy i szarpal w wybranym przez siebie kierunku. Kiedys moja mame chcial zaciagnac do kuchni bo miska byla pusta i mama stala z spodnica na kostkach ;-) Nufki psiaki super jesli chce ktos psa z dusza na ramieniu ;-) Quote
Diana14 Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Nufki psiaki super jesli chce ktos psa z dusza na ramieniu ;-) to jeszcze zalezy na czyim ramieniu.... :wink: Quote
Recommended Posts