ana289 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 I jak tam dziewczyneczka? :razz::loveu: Kochanie, dziś Twój wielki dzień - wierzymy, że ostatni w zimnym schronisku ! Trzymaj się maleńka :multi::loveu: Quote
Paulina87 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Mona zostanie zabrana dzisiaj popołudniu. Jutro rano około 8 zostanie odstawiona moim rodzicom a oni około godz. 10 będą w Kościanie. Quote
basiaap Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No, znalazłam wątek Mony:) Ja także będę trzymać w niedzielę kciuki, żeby wszystko poszło dobrze. Widzę, że udział w całej akcji bierze Hala, która zna potencjalną nową rodzinkę Mony osobiście, więc żadne rekomendacje nie są potrzebne;) Więc pozwolę sobie tylko napisać, że po Monę "zgłosili się" naprawdę super odpowiedzialni i fajni ludzie. Życzyłabym sobie i nam wszystkim tu obecnym wolontariuszom całych tabunów takich ludzi zgłaszających się po psy:) Quote
ana289 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ach..dziękujemy Anulko, dziękujemy :calus: :oops: Jacy tam my fajnie? Normalni i tyle :lol: Trzymajcie kciuki za naszą Melkę, żeby pokochała Monę od pierwszego wejrzenia - tak ja my pokochaliśmy :loveu: Quote
Paulina87 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Mona ma już doświadczenie ze strachliwymi i nieśmiałymi psami. Dzięki niej i wolontariuszom suczka z jej boksu stała się normalną radosną sunią. Wolontariusze zabierali razem Monę i Rastę (tą sunię) na spacery i jak Rasta widziała jaka Mona jest radosna to przełamywała lody. Quote
ana289 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Super! :multi::multi::multi: Mona będzie dogoterapeutką dla Melki :lol: Prywatną :evil_lol: Mam nadzieję, że rozrusza naszą Melkę, zwłaszcza w domu, gdzie Melka zachowuje się jak 100-letnia babuszka. Bo na spacerze....w lesie..to będą wyścigi - dziewczynki nie do zatrzymania :cool3::evil_lol: Hahahaha...już widzę te śmigające kitki:megagrin::Dog_run: Quote
Hala Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 hahha..oczywiście, jak je Sonia na spacerze bedzie goniła. :diabloti: Quote
ana289 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Hala :-x!! Bądź dobrą ciocią :mad::lol: A jak się dziewczynki pokochają to oczywiście, że w trójkę powariują :evil_lol: :loveu: No...może Mona właśnie opuszcza schronisko? :cool3: Quote
Paulina87 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Mona już u mnie. Śpi pod moimi nogami, wymęczona zabawami z siostrami mojej współlokatorki ;) Quote
Paulina87 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Mona mówi wszystkim dobranoc i zbiera siły na jutrzejsze spotkanie :loveu: Quote
ana289 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jesteś śliczniutka Mona :loveu: Ostatnie zdjęcie mnie powaliło :loveu::loveu: Za 30 minut wyjeżdżamy z Poznania, hiphip :multi: Quote
Paulina87 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Już za chwilę wielkie spotkanie, trzymajcie kciuki za Monę Quote
Paulina87 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 My już po spotkaniu. Jesteśmy bardzo zadowolone. Mona wybiegała się po lesie razem z nową koleżanką. I już w czwartek będzie mogła zamieszkać w nowym domu. Quote
Hala Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 A gdzie się podziała nowa pańcia? :mad: Bo nie wstawię fotek. :cool3: Quote
ana289 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jestem Hala - jestem:multi: Dawaj foty :mad::lol: Jesteśmy oczarowani Moną - jest cudną, radosną i spokojną malusieńką psinką. Ze zdjęć myślałam, że jest wiele większa. A to taka drobinka na długich łapkach :lol: Cudna..po prostu cudna!! Z Melką się polubiły i wojowały na całego :loveu: Ach...byle do czwartku, już odliczamy dni, kupujemy posłanko, obróżkę i czekamy :cool3: Quote
Recommended Posts