dariaopole Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Dziś po sterylce zawożę nunie do Hippies na tymczas a rodzinka po nią przyjeżdża jutro lub w sobotę !!!:multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 dariaopole napisał(a):Dziś po sterylce zawożę nunie do Hippies na tymczas Wiedziałam :evil_lol:....wiedziałam, że trafi do Martusi na tymczas.......Ona tak zakochana w Arii, że nawet byłaby skłonna bić się z kimś innym kto chciałby Ją na DT wziąć :diabloti: Quote
dariaopole Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 ziuta-23 napisał(a):Wiedziałam :evil_lol:....wiedziałam, że trafi do Martusi na tymczas.......Ona tak zakochana w Arii, że nawet byłaby skłonna bić się z kimś innym kto chciałby Ją na DT wziąć :diabloti: bo w naszej Arusi nie da się nie zakochać :evil_lol: nowa rodzinka przyjeżdża po nią jutro lub w sobotę, mam nadzieję ,że Marta odda im Arie bez problemu ;) :diabloti: Quote
Ziutka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 dariaopole napisał(a):bo w naszej Arusi nie da się nie zakochać :evil_lol: Święta prawda :loveu: dariaopole napisał(a):nowa rodzinka przyjeżdża po nią jutro lub w sobotę, mam nadzieję ,że Marta odda im Arie bez problemu ;) :diabloti: Okaże się jutro lub w sobotę :cool3: :evil_lol: Quote
dariaopole Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Arusia już u Hippies :) Cudna z niej dziewczynka:loveu:, zaraz po sterylce wpakowałam ja do samochodu, dziewczynka nie omieszczkała zsikać mi się na spodnie :diabloti: , w czasie drogi wtulała sie we mnie ze wszystkich sił. Nowa rodzinka będzie z niej miała duuuuuuuuużo pociechy :loveu: Quote
Ziutka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 dariaopole napisał(a):Arusia już u Hippies :) To Martusia w siódmym Niebie :evil_lol: :loveu: dariaopole napisał(a):zaraz po sterylce wpakowałam ja do samochodu, dziewczynka nie omieszczkała zsikać mi się na spodnie :diabloti: To tak na pożegnanie.....żeby było milej :biggrina: :mdrmed: Quote
Hippies Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No tak :loveu: Aria to kochana sunia - ma wiele umiejętności, np otwieranie drzwi :diabloti: czego doświadczyłam :diabloti: otworzyła takie z którymi ja czasami mam problemy :eviltong: Sunia śpi jak na panią przystało - w sypialni na wieeeelkim łóżku :diabloti: a my z Maksem i kotami w gościnnym :cool3:. Tak żeby jej nie męczyć po zabiegu, żeby małej wszystko się dobrze zagoiło. Byliśmy przed chwilką na spacerku :cool3: no i wszystko załatwiliśmy ;) Sunia jest baaardzo grzeczna, potrafi zostawać sama, nie piszczy, nie niszczy ani nie załatwia się w domu :cool3: (no przynajmniej u mnie :eviltong:) Quote
Ziutka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No to znaczy się, że Arunia to sam cud - miód :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dariaopole Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 no to cieszę się,że Aria to taka grzeczna dziewczynka :loveu: mam tylko nadzieję, że Maksio nie płacze za nią pod drzwiami :evil_lol: no i czekamy na wiadomość od państwa kiedy po nią podjadą ;) Quote
dariaopole Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 ziuta-23 napisał(a): To tak na pożegnanie.....żeby było milej :biggrina: :mdrmed: tak było bardzo miło :diabloti: Quote
Agga Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Hippies powiem Ci, że ona ma bardzo dobrze w tym łóżeczku. O Pawiu nie będę się rozpisywac hihihi. Maksiu ale masz laskę w domu:loveu: Quote
dariaopole Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 piękna niuniulka, jak fajnie że ma do dyspozycji łóżeczko :loveu: jak widać domowa sunia z niej !!! Quote
Franca81 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Całuski dla Niuni Właśnie rozmawiałam z przyszłą pańcią Arii. Jutro koło 12 będę wiedzieć czy dadzą radę jutro przyjechać. ;) Quote
Hippies Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Franca81 napisał(a):Całuski dla Niuni ZAŁATWIONE :diabloti: Quote
dariaopole Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 ale niunia ma U Marty dobrze :loveu: buziole i mizianko dla dziewczynki !!! Marta - a jak tam Maksio ??? Quote
Hippies Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 dariaopole napisał(a):Marta - a jak tam Maksio ??? Maks chodzi obrażony :roll: zazdrośnik jeden :angryy: Na dzień dzisiejszy robię w domu dochodzenie, kto przez noc zjadł Arii pierś z kurczaka :diabloti: bo była na oknie. Mam trzech podejrzanych :mad: Quote
dariaopole Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Hippies napisał(a):Maks chodzi obrażony :roll: zazdrośnik jeden :angryy: Na dzień dzisiejszy robię w domu dochodzenie, kto przez noc zjadł Arii pierś z kurczaka :diabloti: bo była na oknie. Mam trzech podejrzanych :mad: hahahaha no myślę ,że to kicie skoro Maks taki obrażony , pewnie z tego gniewu urządza strajk głodowy :evil_lol: Quote
Hippies Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Niunia wsiadła do autka i pojechała do nowych właścicieli :-(, to nie znaczy że się nie cieszę ... tylko smutno mi że ... już pojechała ... :-( Kochanie masz być grzeczną i całusińską sunią :cool3: Quote
andzia69 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Hippies']Niunia wsiadła do autka i pojechała do nowych właścicieli :-(, to nie znaczy że się nie cieszę ... tylko smutno mi że ... już pojechała ... :-( Kochanie masz być grzeczną i całusińską sunią :cool3: Hippies - gdybyś chciala na tymczas sunię w tym stylu - ino straaasznie chudą i ciut starszą to zapraszam na jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88011 Quote
Hippies Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='andzia69']Hippies - gdybyś chciala na tymczas sunię w tym stylu - ino straaasznie chudą i ciut starszą to zapraszam na jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88011 Przepraszam ale naprawdę nie mogę jej wziąć :-( i nie dla tego że jest starsza (bo to jest akurat mało ważne) tylko dla tego że ja nie mam warunków :-(. Wszystko opisałam ci na pw. Quote
Franca81 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Aria jest właśnie ze swoimi nowymi właścicielami w drodze do domku. :loveu: Pobyła chwilkę przed odjazdem u mnie, gdzie pierwsze co to wpakowała się na łóżko i spokojnie podsypiała. Jest straszliwie urokliwa i kochana. :loveu: Quote
Recommended Posts