Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
Dziś po sterylce zawożę nunie do Hippies na tymczas

Wiedziałam :evil_lol:....wiedziałam, że trafi do Martusi na tymczas.......Ona tak zakochana w Arii, że nawet byłaby skłonna bić się z kimś innym kto chciałby Ją na DT wziąć :diabloti:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Wiedziałam :evil_lol:....wiedziałam, że trafi do Martusi na tymczas.......Ona tak zakochana w Arii, że nawet byłaby skłonna bić się z kimś innym kto chciałby Ją na DT wziąć :diabloti:

bo w naszej Arusi nie da się nie zakochać :evil_lol: nowa rodzinka przyjeżdża po nią jutro lub w sobotę, mam nadzieję ,że Marta odda im Arie bez problemu ;) :diabloti:

Posted

dariaopole napisał(a):
bo w naszej Arusi nie da się nie zakochać :evil_lol:

Święta prawda :loveu:

dariaopole napisał(a):
nowa rodzinka przyjeżdża po nią jutro lub w sobotę, mam nadzieję ,że Marta odda im Arie bez problemu ;) :diabloti:

Okaże się jutro lub w sobotę :cool3: :evil_lol:

Posted

Arusia już u Hippies :) Cudna z niej dziewczynka:loveu:, zaraz po sterylce wpakowałam ja do samochodu, dziewczynka nie omieszczkała zsikać mi się na spodnie :diabloti: , w czasie drogi wtulała sie we mnie ze wszystkich sił. Nowa rodzinka będzie z niej miała duuuuuuuuużo pociechy :loveu:

Posted

dariaopole napisał(a):
Arusia już u Hippies :)

To Martusia w siódmym Niebie :evil_lol: :loveu:

dariaopole napisał(a):
zaraz po sterylce wpakowałam ja do samochodu, dziewczynka nie omieszczkała zsikać mi się na spodnie :diabloti:

To tak na pożegnanie.....żeby było milej :biggrina: :mdrmed:

Posted

No tak :loveu:

Aria to kochana sunia - ma wiele umiejętności, np otwieranie drzwi :diabloti: czego doświadczyłam :diabloti: otworzyła takie z którymi ja czasami mam problemy :eviltong:

Sunia śpi jak na panią przystało - w sypialni na wieeeelkim łóżku :diabloti: a my z Maksem i kotami w gościnnym :cool3:. Tak żeby jej nie męczyć po zabiegu, żeby małej wszystko się dobrze zagoiło.

Byliśmy przed chwilką na spacerku :cool3: no i wszystko załatwiliśmy ;)

Sunia jest baaardzo grzeczna, potrafi zostawać sama, nie piszczy, nie niszczy ani nie załatwia się w domu :cool3: (no przynajmniej u mnie :eviltong:)

Posted

no to cieszę się,że Aria to taka grzeczna dziewczynka :loveu: mam tylko nadzieję, że Maksio nie płacze za nią pod drzwiami :evil_lol: no i czekamy na wiadomość od państwa kiedy po nią podjadą ;)

Posted

dariaopole napisał(a):
Marta - a jak tam Maksio ???

Maks chodzi obrażony :roll: zazdrośnik jeden :angryy:

Na dzień dzisiejszy robię w domu dochodzenie, kto przez noc zjadł Arii pierś z kurczaka :diabloti: bo była na oknie. Mam trzech podejrzanych :mad:

Posted

Hippies napisał(a):
Maks chodzi obrażony :roll: zazdrośnik jeden :angryy:

Na dzień dzisiejszy robię w domu dochodzenie, kto przez noc zjadł Arii pierś z kurczaka :diabloti: bo była na oknie. Mam trzech podejrzanych :mad:

hahahaha no myślę ,że to kicie skoro Maks taki obrażony , pewnie z tego gniewu urządza strajk głodowy :evil_lol:

Posted

Niunia wsiadła do autka i pojechała do nowych właścicieli :-(, to nie znaczy że się nie cieszę ... tylko smutno mi że ... już pojechała ... :-(

Kochanie masz być grzeczną i całusińską sunią :cool3:

Posted

[quote name='Hippies']Niunia wsiadła do autka i pojechała do nowych właścicieli :-(, to nie znaczy że się nie cieszę ... tylko smutno mi że ... już pojechała ... :-(

Kochanie masz być grzeczną i całusińską sunią :cool3:

Hippies - gdybyś chciala na tymczas sunię w tym stylu - ino straaasznie chudą i ciut starszą to zapraszam na jej wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=88011

Posted

Aria jest właśnie ze swoimi nowymi właścicielami w drodze do domku. :loveu:

Pobyła chwilkę przed odjazdem u mnie, gdzie pierwsze co to wpakowała się na łóżko i spokojnie podsypiała. Jest straszliwie urokliwa i kochana. :loveu: