paros Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Informacje z maila, którego dostałam z prośbą o pomoc w znalezieniu domków dla dwóch psiaków :-( Przesyłam zdjęcia psów, które żyją na działkach w okolicach Radzymina. Pies jest młodziutki, miły i ufny-wspaniały. Sunia (rasowy owczarek niemiecki) według mnie nie jest juz młoda, ale dokładnie nie potrafię niestety stwierdzić, jest nieufna, ale okazuje pięknie wdzięczność za jedzenie. Sunia była w ciąży, ale urodziła w niewiadomym miejscu i małymi nie zajmuje się, więc za pewne już nie żyją albo ktoś je zabrał. Psy dokarmiane są przez małżeństwo, które tam mieszka, więc na razie jakoś sobie radzą. Myślimy o sterylizacji suni, ale sunia bardzo boi się samochodów i przeżyłaby ogromny stres. Kiedy damy jej trochę czasu i nabierze zaufania stanie się trochę prostsze. Koszty sterylizacji ureguluję ja i moi działkowi sąsiedzi, którym los zwierząt nie jest obojętny… Pilnie szukamy domów dla psiaków. Kontakt w sprawie psiaków: Marta tel. 509 792 272 Quote
Karolajna Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dzięki powiadomiłam dziewczynę o tych psach. Quote
paros Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Psiaki szukają nowych domków :roll: Quote
darunia-puma Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 piekna para prosi o domek podnosze aniołki Quote
paros Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Kto przygarnie??? :roll: ONek i ONka szukają nowych domków :-( Quote
ewajanka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Czy one długo tam przebywają, bo może ktoś ich szuka? Quote
mimoza Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Paros, przy okazji sterylizacji spytajcie weta, na ile lat ocenia wiek suni. I czy nie potrzebuje jakiś suplementów po ciąży. Na zdjęciu sunia wygląda na przygarbioną, czy ona dobrze dogaduje się z innymi psami, czy wykazuje jakąkolwiek agresję? Daj mi znać, może bedę mogła jakoś pomóc. Quote
paros Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 mimoza napisał(a):Paros, przy okazji sterylizacji spytajcie weta, na ile lat ocenia wiek suni. I czy nie potrzebuje jakiś suplementów po ciąży. Na zdjęciu sunia wygląda na przygarbioną, czy ona dobrze dogaduje się z innymi psami, czy wykazuje jakąkolwiek agresję? Daj mi znać, może bedę mogła jakoś pomóc. Ja dostałam maila z prośbą o pomoc :-( Skontaktuję się i dowiem :roll: Quote
paros Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Diegula napisał(a):No i co tam u psiaków? Poprzedni tydzień okazał się szczęśliwy dla psiaków :lol: Najpierw sunia znalazła dom, a po kilku dniach piesek znalazł dom. :multi::multi::multi::multi: Quote
Poker Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 w takim razie trzeba zmienic tytul, na bardziej optymistyczny :) Quote
Diegula Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 paros napisał(a):Poprzedni tydzień okazał się szczęśliwy dla psiaków :lol: Najpierw sunia znalazła dom, a po kilku dniach piesek znalazł dom. :multi::multi::multi::multi: Super wiadomości:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts