Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Informacje z maila, którego dostałam z prośbą o pomoc w znalezieniu domków dla dwóch psiaków :-(

Przesyłam zdjęcia psów, które żyją na działkach w okolicach Radzymina. Pies jest młodziutki, miły i ufny-wspaniały. Sunia (rasowy owczarek niemiecki) według mnie nie jest juz młoda, ale dokładnie nie potrafię niestety stwierdzić, jest nieufna, ale okazuje pięknie wdzięczność za jedzenie. Sunia była w ciąży, ale urodziła w niewiadomym miejscu i małymi nie zajmuje się, więc za pewne już nie żyją albo ktoś je zabrał.
Psy dokarmiane są przez małżeństwo, które tam mieszka, więc na razie jakoś sobie radzą. Myślimy o sterylizacji suni, ale sunia bardzo boi się samochodów i przeżyłaby ogromny stres.
Kiedy damy jej trochę czasu i nabierze zaufania stanie się trochę prostsze. Koszty sterylizacji ureguluję ja i moi działkowi sąsiedzi, którym los zwierząt nie jest obojętny…
Pilnie szukamy domów dla psiaków.

Kontakt w sprawie psiaków:
Marta tel. 509 792 272

Posted

Paros, przy okazji sterylizacji spytajcie weta, na ile lat ocenia wiek suni. I czy nie potrzebuje jakiś suplementów po ciąży. Na zdjęciu sunia wygląda na przygarbioną, czy ona dobrze dogaduje się z innymi psami, czy wykazuje jakąkolwiek agresję? Daj mi znać, może bedę mogła jakoś pomóc.

Posted

mimoza napisał(a):
Paros, przy okazji sterylizacji spytajcie weta, na ile lat ocenia wiek suni. I czy nie potrzebuje jakiś suplementów po ciąży. Na zdjęciu sunia wygląda na przygarbioną, czy ona dobrze dogaduje się z innymi psami, czy wykazuje jakąkolwiek agresję? Daj mi znać, może bedę mogła jakoś pomóc.

Ja dostałam maila z prośbą o pomoc :-( Skontaktuję się i dowiem :roll:

• 3 weeks later...
Posted

Diegula napisał(a):
No i co tam u psiaków?

Poprzedni tydzień okazał się szczęśliwy dla psiaków :lol: Najpierw sunia znalazła dom, a po kilku dniach piesek znalazł dom. :multi::multi::multi::multi:

Posted

paros napisał(a):
Poprzedni tydzień okazał się szczęśliwy dla psiaków :lol: Najpierw sunia znalazła dom, a po kilku dniach piesek znalazł dom. :multi::multi::multi::multi:

Super wiadomości:multi::multi::multi: