Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak pęknięte jest. No a raczej przegryzione :roll: Ale nam takie do szarpania wystarczy.

Narazie zdjęć wiecej nie bedzie zostawiłam sobie na później a mam ich naprawde sporo :lol:

Posted

Taka rada zamień tyczki na bambusowe,jak kiedys szybko bedzie robic i nie chcący uderzy w tyczkę to nie zrobi sobie krzywdy ,no i łatwiej zmieniać jego położenie ,żeby sie nie przyzwyczaiła,że slalom jest w jakiś konkretnym miejscu toru:-)
Stacjonatka w porządku:-)

Posted

Magda jeśli chodzi ci o tyczki do hopek to tylko jedna jest taka metalowa ale na dzień dziejszy nie mam innych. reszta jest okrągła drewniana i latwo spada. a co do slalomu to jego położenie się zmienia akurat te zdjęcia są z poczatku dlatego tak stoją, później oczywiście były zmienione tak samo jak połoźenie kładki. A narazie musze mieć jako slalom te metalowe bo nie mam skąd innych skąpinować no i oczywiście nie mam tak szybkiego psa zeby w nie wpadl. No a ten mój slalom mamy dopracowany do perfekcji wchodzenia pod każdym możliwym kątem :lol:

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Fajna stacjonata i fotki też:):loveu:

Dziękujemy bardzo i witamy :)

Kendra napisał(a):
śliczna poprostu :loveu::loveu::loveu:

Witamy chyba nowego gościa i zapraszamy częściej :lol:

Posted

no to usmiechnięty sznup na dobranoc :lol:

Greenujący sznaucer :cool3: (czy jakoś tak w kazdym bądz razie aussiki tak robią)
:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo jak Ci zazdroszcze własnych przeszkód, ja też ostro planowałam zrobić, ale tak zwlekam i zwlekam i w końcu mi się pies zestarzeje :placz:

Ja miałam je zrobic dopiero po maturze a tu ostatnio miałam taki impuls, że zrobiłam :)

Posted

Wedle życzenia więcej fotek :)

Wylegujemy się w cieniu po męczacym treningu

Aj tam wole pobawić sie pileczką

Nie widać mnie :evil_lol: