ewka i haker Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ale fajne przeszkody ja tez takie chce Quote
Junka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Poszczekamy troszke Tam gdzies poleciała trawka Pozycja do wyskoku no i kawałek mojego adidaska:evil_lol: Quote
Junka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Niuchamy, czasami się zastanawiam czy to nie jest pies tropiący :roll: No i mała sesyjka freezby Quote
ewka i haker Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ale fajne widzez e frisbee juz pekniete Quote
Junka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 tak pęknięte jest. No a raczej przegryzione :roll: Ale nam takie do szarpania wystarczy. Narazie zdjęć wiecej nie bedzie zostawiłam sobie na później a mam ich naprawde sporo :lol: Quote
Doginka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :multi:Załapałam się na śliczne, ćwiczeniowe foteczki:crazyeye::loveu::multi: Quote
Junka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Nie mogłam sie oprzeć i musze wrzucic te foty :) :loveu: :loveu: Quote
Izabela124. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ile fotaskow A co do tego slalomu to ile go tak dziennie uczyc? kilka minutek? Quote
Mudik Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Taka rada zamień tyczki na bambusowe,jak kiedys szybko bedzie robic i nie chcący uderzy w tyczkę to nie zrobi sobie krzywdy ,no i łatwiej zmieniać jego położenie ,żeby sie nie przyzwyczaiła,że slalom jest w jakiś konkretnym miejscu toru:-) Stacjonatka w porządku:-) Quote
Junka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Magda jeśli chodzi ci o tyczki do hopek to tylko jedna jest taka metalowa ale na dzień dziejszy nie mam innych. reszta jest okrągła drewniana i latwo spada. a co do slalomu to jego położenie się zmienia akurat te zdjęcia są z poczatku dlatego tak stoją, później oczywiście były zmienione tak samo jak połoźenie kładki. A narazie musze mieć jako slalom te metalowe bo nie mam skąd innych skąpinować no i oczywiście nie mam tak szybkiego psa zeby w nie wpadl. No a ten mój slalom mamy dopracowany do perfekcji wchodzenia pod każdym możliwym kątem :lol: Quote
Junka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 magda_drakkar napisał(a):Fajna stacjonata i fotki też:):loveu: Dziękujemy bardzo i witamy :) Kendra napisał(a):śliczna poprostu :loveu::loveu::loveu: Witamy chyba nowego gościa i zapraszamy częściej :lol: Quote
sota36 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Zapraszalas to przyszlismy! Widze, ze u Was tez ...frisbejowo!!!!! Quote
Junka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 sota36 napisał(a):Zapraszalas to przyszlismy! Widze, ze u Was tez ...frisbejowo!!!!! Witamy i dziękujemy za przybycie :) Quote
Junka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 no to usmiechnięty sznup na dobranoc :lol: Greenujący sznaucer :cool3: (czy jakoś tak w kazdym bądz razie aussiki tak robią) :loveu: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ooo jak Ci zazdroszcze własnych przeszkód, ja też ostro planowałam zrobić, ale tak zwlekam i zwlekam i w końcu mi się pies zestarzeje :placz: Quote
Junka Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 malawaszka napisał(a):ooo jak Ci zazdroszcze własnych przeszkód, ja też ostro planowałam zrobić, ale tak zwlekam i zwlekam i w końcu mi się pies zestarzeje :placz: Ja miałam je zrobic dopiero po maturze a tu ostatnio miałam taki impuls, że zrobiłam :) Quote
ariss Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 foteczki piękne:loveu: ja się biorę za robienie przeszkód podczas majówki:razz: Quote
Junka Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Wedle życzenia więcej fotek :) Wylegujemy się w cieniu po męczacym treningu Aj tam wole pobawić sie pileczką Nie widać mnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts