Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

Mudik napisał(a):
Asiu zamów dysk u Łukasza (brata Ani od Vetki) koszztuje 15 zeta i nie płacisz przesyłki.Odbierzesz na PMokotowskich ,albo Ania podrzuci Ci np. na trening.
Będziesz jutro?

Nie nie będzie mnie bo bylam dzisiaj. O kurcze przeciez ja juz u niego zamawiałam musze sie do niego odezwać. no i musze sie z nim spotkac zeby mi łopatologicznie powiedział jak mam ją uczyć :lol:

Tak trenujemy agility juz od roczku :multi:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mudik napisał(a):
Asiu zamów dysk u Łukasza (brata Ani od Vetki) koszztuje 15 zeta i nie płacisz przesyłki.Odbierzesz na PMokotowskich ,albo Ania podrzuci Ci np. na trening.
Będziesz jutro?

a jakie ma te dyski??
bo mi tez sie przydadza bo te moje juz strasznie wygladaja

Posted

[quote name='Junka']

[FONT=Courier New]- Competition standard 10 zł [/FONT]
to ja nie chce bo te mam i po jednym razie juz widac ze byl uzywany:shake:
musze czegos innego sprobowc

w sumie za 10zl dobra zapytaj ile ma moze si zalapie

Posted

Mudik napisał(a):
To Ty jeden i ja jeden może być;)?

Ja mam u niego małe zamówione tylko nie wiem czy ich komuś nie odsprzedał bo sie nie odzywałam. Zobaczy sie ;)

Posted

Przepraszam za dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga nie obecnosc ale twoj temat mi uciekl mi z subkrypcji . niewiem czemu :shake: . Ale teraz bede zagladac i nadrabiac ;) .
Zapraszamy do nas na nowe fotki :):) .

Posted

Hej wszystkim przepraszam, że się nie odzywałam. Brak czasu na cokolwiek. Na dogo wchodze sporadycznie i niestety tylko na szybkiego przeglądam co się dzieje. Niestety mam mało czasu bo cały czas w ksiazkach siedze :shake: :placz: albo wracam tak późno, że na dwór aparatu nie biore. Ogólnie byłam dzisiaj z Junka na dworku i uczyłyśmy się strefówek i slalomiku. niestety nie wzielam aparatu a juz spowrotem nie chcialo mi sie isc do chałupy. Chyba przedobrzyłam z dawaniem jej dzisiaj czekoladowych dropsów(oczywiście tych dla psów) Bo mi sie pare razy zwymiotowała, a tylko po tym tak ma :shake: Dostaje je od czasu do czasu bo je strasznie lubi ale widac nie moze ich dostawać jak biega. No to wracam do książek. :angryy: A chcialam się pochwalić, że moja praca maturalna z polaka jest na temat :multi:

Posted

[quote name='Bzikowa']To już coś :razz:

Pewnie, że coś bałam się, że jest nie na temat :lol: Jeszcze tylko musze ją wykuc na blaszke i bedzie git. :lol: Hehe i dostałam dzisiaj 3 ze sprawdzianu dyrektorskiego z polaka :multi: a wierzcie mi to nie lada wyczyn :lol:
Ale matura mi juz tak gładko nie pójdzie :roll: Nawet nie wiecie jak sie boje, że jej nie zdam :flaming::flaming::wallbash: co za idiota wymyślił mature(sory powtarzam się):grab: