Junka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Mudik napisał(a):Asiu zamów dysk u Łukasza (brata Ani od Vetki) koszztuje 15 zeta i nie płacisz przesyłki.Odbierzesz na PMokotowskich ,albo Ania podrzuci Ci np. na trening. Będziesz jutro? Nie nie będzie mnie bo bylam dzisiaj. O kurcze przeciez ja juz u niego zamawiałam musze sie do niego odezwać. no i musze sie z nim spotkac zeby mi łopatologicznie powiedział jak mam ją uczyć :lol: Tak trenujemy agility juz od roczku :multi: Quote
Kendra Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Junka napisał(a): Śliczne! ;) Jak jej uszka sterczą =D Quote
Junka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Kendra napisał(a):Śliczne! ;) Jak jej uszka sterczą =D O witamy nową koleżanke :lol: Quote
ewka i haker Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mudik napisał(a):Asiu zamów dysk u Łukasza (brata Ani od Vetki) koszztuje 15 zeta i nie płacisz przesyłki.Odbierzesz na PMokotowskich ,albo Ania podrzuci Ci np. na trening. Będziesz jutro? a jakie ma te dyski?? bo mi tez sie przydadza bo te moje juz strasznie wygladaja Quote
Junka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 wiesz ja nie wiem czy mu jeszcze jakieś zostały. Musiałabym się spytać. Quote
ewka i haker Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Junka napisał(a):wiesz ja nie wiem czy mu jeszcze jakieś zostały. Musiałabym się spytać. to sie zapytajcie i jakie Quote
Junka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='ewka i haker']to sie zapytajcie i jakie [FONT=Courier New]- Competition standard 10 zł [/FONT] Quote
Mudik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Oooo a dla mnie by starczyło? Wzięłabym ze dwie sztuki,jak promocję ma;-) Quote
ewka i haker Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Junka'] [FONT=Courier New]- Competition standard 10 zł [/FONT] to ja nie chce bo te mam i po jednym razie juz widac ze byl uzywany:shake: musze czegos innego sprobowc w sumie za 10zl dobra zapytaj ile ma moze si zalapie Quote
Junka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Ma tylko dwie sztuki niestety z tego co wiem. Ale się jeszcze zapytam. Quote
Mudik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Junka napisał(a):Ma tylko dwie sztuki niestety z tego co wiem. Ale się jeszcze zapytam. To Ty jeden i ja jeden może być;)? Quote
Junka Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Mudik napisał(a):To Ty jeden i ja jeden może być;)? Ja mam u niego małe zamówione tylko nie wiem czy ich komuś nie odsprzedał bo sie nie odzywałam. Zobaczy sie ;) Quote
Pusiakowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Przepraszam za dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga nie obecnosc ale twoj temat mi uciekl mi z subkrypcji . niewiem czemu :shake: . Ale teraz bede zagladac i nadrabiac ;) . Zapraszamy do nas na nowe fotki :):) . Quote
Martinee Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 my u Junki jesteśmy codziennie ale cos zdjęc mało :( Quote
Junka Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Hej wszystkim przepraszam, że się nie odzywałam. Brak czasu na cokolwiek. Na dogo wchodze sporadycznie i niestety tylko na szybkiego przeglądam co się dzieje. Niestety mam mało czasu bo cały czas w ksiazkach siedze :shake: :placz: albo wracam tak późno, że na dwór aparatu nie biore. Ogólnie byłam dzisiaj z Junka na dworku i uczyłyśmy się strefówek i slalomiku. niestety nie wzielam aparatu a juz spowrotem nie chcialo mi sie isc do chałupy. Chyba przedobrzyłam z dawaniem jej dzisiaj czekoladowych dropsów(oczywiście tych dla psów) Bo mi sie pare razy zwymiotowała, a tylko po tym tak ma :shake: Dostaje je od czasu do czasu bo je strasznie lubi ale widac nie moze ich dostawać jak biega. No to wracam do książek. :angryy: A chcialam się pochwalić, że moja praca maturalna z polaka jest na temat :multi: Quote
Bzikowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Junka']A chcialam się pochwalić, że moja praca maturalna z polaka jest na temat :multi: To już coś :razz: Quote
Junka Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Bzikowa']To już coś :razz: Pewnie, że coś bałam się, że jest nie na temat :lol: Jeszcze tylko musze ją wykuc na blaszke i bedzie git. :lol: Hehe i dostałam dzisiaj 3 ze sprawdzianu dyrektorskiego z polaka :multi: a wierzcie mi to nie lada wyczyn :lol: Ale matura mi juz tak gładko nie pójdzie :roll: Nawet nie wiecie jak sie boje, że jej nie zdam :flaming::flaming::wallbash: co za idiota wymyślił mature(sory powtarzam się):grab: Quote
ewka i haker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 hej wspolczuje tej nauki:roll: ale zdasz napewno;) Quote
Recommended Posts